嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

回覆看看先

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢對真係好性感!

好高,可以行路嗎?

高跟好美啊

look the heels.
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 13:32 發表   9 T: \& ?8 \  D3 o8 P' s
姐姐多謝你宣傳我個post $ ]2 N/ ^/ i  n8 d# D: g: ?  |
好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對腳喺邊度買3 n. I6 w8 h- I3 t" v
當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份- v9 g+ N7 y9 E7 a' T9 H" a" P( ?
著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長* A' {; {) ]+ ?) \* A
不過試過著過一次出街,  ...
9 [: Z3 A! F+ X: Y. C
& j6 H" \- [  \6 f8 a( Q
如果腳裸位,有條帶,應該好 d
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 staccatiss 於 2019-3-30 17:15 發表   
0 c# r) ^, n1 B; ^4 A呢對真係好性感!
- U3 F7 E! @, c4 @5 ~4 m
% j& }0 _. s! I. n- Q! A一定要著 a little black dress 上身
享受 一分一秒的 CD

之前試過呢D鞋1 [& h/ c! ~" d8 {4 |' c  A+ L
好難行

這雙高跟鞋很性感很美
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 14:52 發表   
; p8 }8 K+ l* Z# [5 y, D$ u$ C
, J$ T5 X! t# N8 p
7 C) I/ `  y/ X) E0 Q4 a4 d: F後跟位覺得大小剛好,我之前對側空也太大,所以不喜歡。. U' P. ^( a& d5 v# Y- o& }
# K4 E3 W! ?/ g6 ]
剛剛才看到你這對是白色底 , 我買的那對是金色底
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 wahkaka 於 2019-3-30 17:37 發表   / j' `& h  f# ^1 w0 n5 Q) k1 b
好高,可以行路嗎?
$ ?" h: u$ r/ J& u: T( [; |
我自己就覺得咁高好勉強 ( z- r# z; I  [( o8 ?
https://www.youtube.com/watch?v=ZmdbfzCnnL0

引用:
原帖由 misslady 於 2019-3-30 19:01 發表   , C) n- m& z/ Y8 N; B* T- A$ C

7 Q3 b% r0 m) c7 y, i, f  i
3 X3 ?: \1 E2 ?  ~( z! S+ w1 l如果腳裸位,有條帶,應該好 d
$ _9 G0 t( [: t3 n$ R7 n. A  f
taobao 有工具可以自己加條帶 , 不過我覺得加條帶在腳裸位就影響左腳背同小腿既整體性
1 o, ~9 d2 a" E要睇落腳長唔可以有條帶在腳裸位

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:31 發表   0 g5 m2 v, ~; a$ h- S- B; [
0 d& K8 W  @" x9 A7 E
taobao 有工具可以自己加條帶 , 不過我覺得加條帶在腳裸位就影響左腳背同小腿既整體性
* c( `$ I5 H% f7 T9 D要睇落腳長唔可以有條帶在腳裸位
9 Q( \7 [4 t! E( \" S8 J/ ]& I* A# H8 w+ n, l
加條帶就完全不好看了

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:22 發表   9 P8 w3 j: {/ G. U% e
* i7 h8 f/ R0 A" c, `  w
剛剛才看到你這對是白色底 , 我買的那對是金色底
$ H7 U7 R5 r# k( y( U4 r

% g+ |' T# `; E9 S係喎,佢網頁都係話金色底,但我收貨的是白色底。

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:26 發表     H5 d6 w2 _3 t$ E& V0 r
7 M* r1 o9 [9 w6 ]" X; {
我自己就覺得咁高好勉強 ( C% l# L# _; u3 J  L) |2 i
https://www.youtube.com/watch?v=ZmdbfzCnnL0
  y( \* f. `  T+ a  n6 t4 K0 F$ ~' ?

! Z9 T" @5 B' ]& O3 V! z2 E$ w2 T, c我覺得你步行起來是幾輕鬆的,段視頻我看了很多次,感覺上妳長長的美腿穿上這對鞋真是完美配搭

識貨之人啊原來