嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

28歲事業有成直男,想識下認真拍拖既偽娘/藥娘。前任都係藥娘

28歲事業有成直男,想識下認真拍拖既偽娘/藥娘。前任都係藥娘

自介下先,今年28歲,高大。自己做生意,有車有樓,平時都唔愁冇女。同過女仔拍拖,但兩年幾前上網識左前任,係藥娘黎,覺得對偽娘/藥娘都改觀左,可能同比女仔拍拖更開心。
* I* L3 T" s. q7 c4 H0 f
. G7 Z2 ?4 T: f: W/ J 想係到睇下識唔到識到岩傾既人。
) O, R2 @9 W( M: x# A9 C/ P1 f' \# D1 ?; Y
希望對方身心都比較女仔,同埋25歲以下。 pm我留contact傾下計
9 L& n5 B* v- I8 f
( x. Y  n) M2 g4 f: c/ ]' j[ 本帖最後由 jacksonlee 於 2019-4-13 18:42 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 jacksonlee 於 2019-3-30 17:33 發表     |# e  H* v0 k% s7 `9 G
自介下先,今年28歲,高大。自己做生意,有車有樓,平時都愁冇女。同過女仔拍拖,但兩年幾前上網識左前任,係藥娘黎,覺得對偽娘/藥娘都改觀左,可能同比女仔拍拖更開心。8 X+ S  J2 F; f
% b- ?* J& r- u: `- l) V7 H. Q
想係到睇下識唔到識到 ...
6 W2 i; J4 @' G% D% b8 U
$ s5 Y2 h" M" e) o可惜,我年紀大了 25

引用:
原帖由 joey221 於 30/3/2019 21:34 發表   + g% {& w7 s; [$ ^3 j8 L7 ?

' L" e0 J! ^+ k- I
8 l0 \$ G, v: q5 }, p. q6 y2 x可惜,我年紀大了 25
% O, ^* [) ]$ m
25也離我很遠了…

886 ぷ( ̄▽ ̄)Bye~Bye~
FB : Fox Sakurai
WeChat :  foxcdelf
IG : foxsakurai

回復 1# jacksonlee 的帖子

25唔好走禁快....
) ?  [/ K. j( i; {2 p
, u+ J' L" @& W; e+ }等我阿~~~~~~~
FB ~ catswillrule623
IG  ~ catswillrule
Wechat ~  harangsarang623  無相唔加 ~ 不約

push a bit

嘩, 筍盤喎
* x7 f8 D7 p! B8 v2 `5 h( W6 I3 r我35 , 我倒貼埋大床得唔得
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-4-6 17:34 發表   
- I/ n4 N" b8 Z. h2 |# R嘩, 筍盤喎 4 X  p  Y8 m- N1 p( T
我35 , 我倒貼埋大床得唔得
$ i6 R6 Z1 J' U1 c! k

超荀盤 , N3 ]9 f$ {" a" W. y

推一推

推一推

推一推

推一推

推一推

真定假, 係唔係釣魚post呀

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:59 發表   4 \( Y' E6 n* O
真定假, 係唔係釣魚post呀
2 f# c* T! L$ v# J/ d4 t
6 N% x8 V0 Q0 s9 ~ 請問有d咩需要假?

you didn't reply my pm

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2019-5-15 21:59 發表   * F: h. G6 h8 K  X' K, N3 \+ B$ T
you didn't reply my pm
, V2 X- `# F% X  S$ A7 ]

! \& a# i. S4 s: P; xsorry, but i dun hv telegram

Hihi 我pm左你吖
眼鏡控xd(其實都係加分啫)
大隻都會加分哦