嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想可以再次認識妳

好想可以再次認識妳

每次回看妳的相片,妳的留言,我都想起妳。我發覺自己忘記唔到妳。妳還在嗎?妳還能看到我在等妳你嗎
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
邊個
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 13:42 發表   5 d4 [0 S% T  e7 R" t
每次回看妳的相片,妳的留言,我都想起妳。我發覺自己忘記唔到妳。妳還在嗎?妳還能看到我在等妳你嗎
- F6 ~! d; b; h7 g

0 z! F; O8 [' U- ~, `' }  u: p7 WLoveCDBB.   I also miss you.   * p) S' o9 c9 R  X1 l' n' B
" v( }( _4 B, m& _$ {
Recently not put on the nice dress and lingerie, and take photos ?
享受 一分一秒的 CD

邊個咁正令你念念不忘呀? 介紹黎睇下好喎
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

呢個人係我遇到過既一個完美CD,只怪我唔夠進取囉

邊個禁正阿?! H* k& t0 u1 o+ t5 P# _9 V
論壇id分享下 超級好奇囉XDD
FB ~ catswillrule623
IG  ~ catswillrule
Wechat ~  harangsarang623  無相唔加 ~ 不約

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 13:42 發表   ! k( G- T8 J" E8 i3 U1 {! j
  R3 m% ^% y% F* k

7 Y8 d8 t) Y- K. Y) a是那一位?

引用:
原帖由 ruby0330 於 2019-4-3 17:04 發表   * M0 Y$ ]% O+ c5 A3 F
邊個禁正阿?
, g. I9 f7 I4 w- W7 N1 A論壇id分享下 超級好奇囉XDD
# ~4 o5 [: m& g' m; Y& l$ B* [4 d8 M1 z1 G
我有需要保護佢既,所以唔方便公開佢id啦。但係我已經失左同佢的聯繫了

將那位美麗的姑娘,長留心中好了
忘憂草畔解語花

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 17:47 發表   ; E+ y+ I& e  ~3 J
: f2 O# _- ^! B% ~$ k

( l3 ?& {" q+ x1 F* b  W" s我有需要保護佢既,所以唔方便公開佢id啦。但係我已經失左同佢的聯繫了
/ T& L; A, n& f
: o4 ]3 R/ f2 G但你,不是 cd ?
享受 一分一秒的 CD

好一個痴心男的愛的宣言啊
, M! p. d, T8 ^' t2 `3 n! r
3 l# R: ]7 T) w6 b, K* j9 T/ _0 j' i9 T6 ?. K* y/ ~

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 17:47 發表   ; H' c( u: n' L  A6 l0 B- {$ ~6 ]
6 a3 T0 I0 E+ t0 e9 p

3 k0 M0 L- v3 L3 R) l; B/ L我有需要保護佢既,所以唔方便公開佢id啦。但係我已經失左同佢的聯繫了
9 T% A  [+ Y8 {0 e
分享出來 可能有人能聯繫到她呢
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

如果對方也想你睇到也自然會搵你,如果唔係就算把啦!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

LovecdBB,! h# _0 K# T, A# p8 s, W% l

# o! {- Z) {( J# {6 v人生就是這樣的 , 那個能愛在當下 , 絕無反悔 , 多數是留下美好回憶. Be Happy, No worry!

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-4-3 22:00 發表   ; w* l2 v6 `5 o+ J0 @: w3 ?
好一個痴心男的愛的宣言啊
; G7 O, r% f2 |; T1 a
: F0 v6 e) i) V. z& x& S% y
: L- j! P' `0 P. B可惜,我想再對她癡心都不再有可能了

引用:
原帖由 Frank123 於 2019-4-4 08:49 發表   3 p! A! |9 M' K! g, L# X& f' p8 K
LovecdBB,
4 s8 ^) j4 V# M) E! B* h2 `6 O" F' Y, ?# W
人生就是這樣的 , 那個能愛在當下 , 絕無反悔 , 多數是留下美好回憶. Be Happy, No worry!
2 _8 q5 w# A7 @& x- z* B, D& C

. e6 L6 ?5 H6 Z9 E9 S你說得對,只希望她能夠快快樂樂,遇到一個錫佢既人

引用:
原帖由 misslady 於 2019-4-3 20:59 發表   7 r) Q2 u$ T0 [2 ?
# B6 L8 A3 r  f

" V; X! U+ @. U) _/ ^/ r/ |6 }但你,不是 cd ?
" s! B0 n. z+ [

; b5 r" ^2 r8 `/ `8 E* \我不是CD,我係一個喜歡CD既直男

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-4 09:06 發表   
7 R! a1 m6 t* T: `/ Y( i6 Q4 f$ H  `3 C6 Q) R

% O+ A0 Y8 H( ]- [8 \& I4 P" K# }我不是CD,我係一個喜歡CD既直男
, I. e0 o5 y9 G* V  L( G& w

( q/ `/ P8 K7 z' Q0 p啊,明白了
享受 一分一秒的 CD

錯過了就算了

各位姐姐,不要聽他說,我並不完美,我只是一個,不懂化妝,又肥肥地,普通不過的人。
" N: R5 \4 a  O. a% r2 ~1 E" X' O
我一直都在。但是,有些事情是不能番轉頭。你以為我忘記到你嗎?我都放不低你!你還記得我們的約定嗎?你還記得你說過,會好好的愛我嗎?為何一次又一次地讓我失望?
# b3 L  B+ w- f+ {
) [9 c3 ?) W0 Q9 \$ A  s我並沒有怪你的不夠進取,當我決定跟你在一起時,我已經知道我們的路有多難行。我雖然一次又一次咁失望,卻一次又一次地給你機會。可惜,你不止一次觸碰了我的底線,你對我真的非常唔尊重,所以我選擇離開你。9 G% A: `8 J; v% L: p2 R

/ T$ h" a  R, ~! L+ w你曾答應過我,唔會再犯。結果呢?我地由相識到相戀,到分開,你記唔記得你已經唔止一次係咁。在第一次既時候,你答應過我乜野,你話你唔會再係咁。但原來,你既承諾係咁唔值錢。你曾話過,只要我一個滿足你就夠。但你的說話,卻讓我懷疑,更傷害了我。$ R- n) C/ q2 P- c' Q
: [. N% J  Z8 N. P5 z  `7 x
我不想公開我們之間的對話內容,你明知道有些話是不能夠說出口,你今次已經係第三次。事不過三,所以我選擇離開你。' g  I& I( |9 ?4 G( i$ I- k0 \

K1 U2 A- z, x& q8 @& H& H你忘不了我?你撫心自問,你忘不了我的OL Look?忘不了我的黑絲高踭鞋?忘不了我對你的嬌嗲?忘不了我一直等你來拆開的「禮物」?& H% t  G# i( M! X# J/ S! {
6 Y$ ]* X% ~* o% Z( \7 U( I& [