嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想可以再次認識妳

好想可以再次認識妳

每次回看妳的相片,妳的留言,我都想起妳。我發覺自己忘記唔到妳。妳還在嗎?妳還能看到我在等妳你嗎
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
邊個
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 13:42 發表   $ ]( e) t& c* \+ \
每次回看妳的相片,妳的留言,我都想起妳。我發覺自己忘記唔到妳。妳還在嗎?妳還能看到我在等妳你嗎
* i$ w2 e; i4 {9 l& J" C9 L

2 w6 \4 p6 W/ c( Q! nLoveCDBB.   I also miss you.   4 M8 d- Z/ g% @
2 s7 s; h- N' l4 ~3 t2 v
Recently not put on the nice dress and lingerie, and take photos ?
享受 一分一秒的 CD

邊個咁正令你念念不忘呀? 介紹黎睇下好喎
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

呢個人係我遇到過既一個完美CD,只怪我唔夠進取囉

邊個禁正阿?
7 P( Y5 q7 G$ j' ~. }6 J! @/ i論壇id分享下 超級好奇囉XDD
FB ~ catswillrule623
IG  ~ catswillrule
Wechat ~  harangsarang623  無相唔加 ~ 不約

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 13:42 發表   8 o* _0 x2 R2 o9 v) s) a) q
& w* t0 Z& }6 p9 X  S7 b4 M

) ]+ G" ^# x, M+ L/ ?3 n' F! z是那一位?

引用:
原帖由 ruby0330 於 2019-4-3 17:04 發表   
1 z# I% Y! u7 ^2 _8 A" D, j邊個禁正阿?3 E% {2 T$ d3 @  V! l& V3 |
論壇id分享下 超級好奇囉XDD
/ P) O. J, v" c8 f9 c/ w
+ H' ?/ E% X/ Q" R我有需要保護佢既,所以唔方便公開佢id啦。但係我已經失左同佢的聯繫了

將那位美麗的姑娘,長留心中好了
忘憂草畔解語花

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 17:47 發表   & ^* A7 d# F) N

, E" l0 y- N( h- b' g/ i
% O( {# ~: y: }4 j7 T我有需要保護佢既,所以唔方便公開佢id啦。但係我已經失左同佢的聯繫了
0 p( n0 t, s6 l$ u/ [& X1 z& h2 [
! Q3 F4 _" z. J% f9 M) P( |0 A
但你,不是 cd ?
享受 一分一秒的 CD

好一個痴心男的愛的宣言啊; o# H. Z) \' K' t% e( P
( H9 g& I2 n* @" _3 u# `
  H; r% F8 N0 W7 ~$ O3 _* U

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 17:47 發表   
: S8 W3 e9 V, k5 V) Q0 n2 U' x1 \& p! Y

' b7 n  q# J( H. U我有需要保護佢既,所以唔方便公開佢id啦。但係我已經失左同佢的聯繫了
1 n0 o. c% i) ?& D- N- E
分享出來 可能有人能聯繫到她呢
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

如果對方也想你睇到也自然會搵你,如果唔係就算把啦!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

LovecdBB,
, q" t; y, A, s" c! ?' W; I/ R
3 m4 l3 N- ?8 @# ~人生就是這樣的 , 那個能愛在當下 , 絕無反悔 , 多數是留下美好回憶. Be Happy, No worry!

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-4-3 22:00 發表   : e5 t, c1 A8 O) I
好一個痴心男的愛的宣言啊
4 A  h7 R( B) M1 H! J
: y5 @  K" ]! C+ W/ G8 f! _& p

_" Q' J5 ~+ ^- V可惜,我想再對她癡心都不再有可能了

引用:
原帖由 Frank123 於 2019-4-4 08:49 發表   ) C/ @) P; `% }8 X: l! e& Y, W+ f* k
LovecdBB,) V$ _- ^  `8 @6 S( C5 O

7 n8 F/ w+ x/ ^" @, K( J2 K人生就是這樣的 , 那個能愛在當下 , 絕無反悔 , 多數是留下美好回憶. Be Happy, No worry!
% z) o6 A2 i+ `# I3 @
  e# g& l+ E2 |0 Y6 v% w) |! Z# S( D
你說得對,只希望她能夠快快樂樂,遇到一個錫佢既人

引用:
原帖由 misslady 於 2019-4-3 20:59 發表   * a6 s& {# M2 w. x
5 [  W: n! e4 ?

6 W- l0 V/ y" y8 j, L但你,不是 cd ?
$ u. z% M! h, e8 d  ~: W, P$ l

) Y' y- h: Y; @/ S3 d+ I8 o+ a) V我不是CD,我係一個喜歡CD既直男

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-4 09:06 發表   $ k) Q3 A4 U1 l% {! B$ G- [

1 O0 p/ N# N- F) ^  ?( }  y& O) c9 E! ]1 h3 C7 _
我不是CD,我係一個喜歡CD既直男
+ G* l' }2 u2 @" P; b

' y& Q& v0 H+ K0 C+ P啊,明白了
享受 一分一秒的 CD

錯過了就算了

各位姐姐,不要聽他說,我並不完美,我只是一個,不懂化妝,又肥肥地,普通不過的人。
/ y2 ]: d5 @8 L$ e: F: F4 M1 ~  b. S: T4 {8 Z
我一直都在。但是,有些事情是不能番轉頭。你以為我忘記到你嗎?我都放不低你!你還記得我們的約定嗎?你還記得你說過,會好好的愛我嗎?為何一次又一次地讓我失望?) Y/ D& t+ K: Z: n

# V; }+ j6 G9 N3 u我並沒有怪你的不夠進取,當我決定跟你在一起時,我已經知道我們的路有多難行。我雖然一次又一次咁失望,卻一次又一次地給你機會。可惜,你不止一次觸碰了我的底線,你對我真的非常唔尊重,所以我選擇離開你。4 `# S. W/ g: D6 s
8 i. K. K# Y: U3 W* v
你曾答應過我,唔會再犯。結果呢?我地由相識到相戀,到分開,你記唔記得你已經唔止一次係咁。在第一次既時候,你答應過我乜野,你話你唔會再係咁。但原來,你既承諾係咁唔值錢。你曾話過,只要我一個滿足你就夠。但你的說話,卻讓我懷疑,更傷害了我。. ?& w$ z7 p* ]
4 M$ _9 _6 Q. C  F, x# I4 ]
我不想公開我們之間的對話內容,你明知道有些話是不能夠說出口,你今次已經係第三次。事不過三,所以我選擇離開你。- z0 x7 g: k7 W; P; z2 [  b
, V8 O" ~8 w) l4 D) |9 x% t  e8 Y
你忘不了我?你撫心自問,你忘不了我的OL Look?忘不了我的黑絲高踭鞋?忘不了我對你的嬌嗲?忘不了我一直等你來拆開的「禮物」?
. S2 N8 f# T5 V8 h* f6 v# I) E# j! Z$ ^1 t