嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

6月頭又搵人玩group

6月頭又搵人玩group

上兩次都失敗收場下,今次最多只會另外夾多個真係會玩既cd。
2 L. ?; ^; y9 {- o其他都係仔,總人數大約至5-7個。* ^/ u$ b( Q5 G, G2 p
請有意者自重,唔好到時又話人多唔習慣扯唔到又乜又物,性能力有問題就唔該你食偉哥。: e( P7 S6 c2 G. _! d6 B
有意者就pm我,想睇相就自己搵我既twitter @thisisvein。
覺得好的就按一下感謝吧~~

V7- O, e; c9 G0 Q- C' e8 O
wilsonjiff

推推推推
胖胖貓奴宅叔,歡迎吹水!
TG: JimJimL

VChat tommybse271

引用:
原帖由 vein 於 2019-4-25 02:28 發表   : Q3 Q! b; O, P) f+ k6 y7 p
上兩次都失敗收場下,今次最多只會另外夾多個真係會玩既cd。2 L8 |& ?$ ~9 e
其他都係仔,總人數大約至5-7個。
; J1 u0 u1 n& o請有意者自重,唔好到時又話人多唔習慣扯唔到又乜又物,性能力有問題就唔該你食偉哥。7 b" E  J+ `/ f) c# F
有意者就pm我,想睇相就自己搵 ...
& \% n0 S7 n& y: f2 L4 o4 U
有點好奇SIS 對於參加既男人
- d+ I. o9 z8 S% {有冇身高要求

只有jj大小要求,得嗰手指公咁大既人就唔好獻醜,我會當場恥笑。

笑左

失敗收場

引用:
原帖由 vein 於 2019-4-25 15:12 發表   & e0 f; y; G3 Q$ L2 q
只有jj大小要求,得嗰手指公咁大既人就唔好獻醜,我會當場恥笑。
. ]7 A. V  n- C$ ?3 x
咁我即刻收返埋先
胖胖貓奴宅叔,歡迎吹水!
TG: JimJimL

我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

引用:
原帖由 vein 於 2019-4-25 15:12 發表   
/ [) M  k( Y- F" F只有jj大小要求,得嗰手指公咁大既人就唔好獻醜,我會當場恥笑。
' q" D6 ~7 c" `/ o5 v5 U% i9 m& V: u6 G2 ~! C3 L; F, `( O
有大手,
, V( Z8 \% m7 E$ h4 B7 _也有細手
% p+ o3 U$ j5 l- Q7 m
. k4 V' q) @. ^4 a$ v4 i( e(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

Cd 應該不用看那兒大小吧?

可能睇到妳個樣無晒性慾呢😂

回復 1# vein 的帖子

推推推推...

引用:
原帖由 rickychiu 於 2019-4-28 16:27 發表   
" l7 k8 i  k* @, s8 o3 u1 {可能睇到妳個樣無晒性慾呢😂
! c" N+ V6 n* J- G; y, V咁應該係香港男人問題喇 ,我同外國人、台灣人、大陸人做人地都夠硬玩到。

引用:
原帖由 雨娟 於 2019-4-28 03:02 發表     q* ^* R- N! a2 X. Q* ^' J
Cd 應該不用看那兒大小吧?
  j0 h% z3 e4 N! K3 w" H- V+ J不用,但應該只會找一名cd,而且已有人報名。

引用:
原帖由 vein 於 2019-4-29 02:00 發表   7 {3 z$ F: u" u+ v9 C
4 E) ]5 y# ^$ w7 r" J
不用,但應該只會找一名cd,而且已有人報名。
; ^( W& p$ `% y2 B- u. \那就沒辦法參加了∼

引用:
原帖由 rickychiu 於 2019-4-28 16:27 發表   
* R3 u* E" J+ U7 }可能睇到妳個樣無晒性慾呢😂
! ?% n# {& d5 U  x$ A你講野咁衰既
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 rickychiu 於 2019-4-28 16:27 發表   2 D8 {5 c. S& E! \
可能睇到妳個樣無晒性慾呢😂
$ {3 Y% u" S# D$ V' d7 N
, j/ E$ l) g* y" D, \2 R7 W老實說,香港後生仔99.99%都接受唔到一般的cd,佢地睇電視睇報紙見泰國人妖好靚靚過真女,所以先有d想試下,但香港有幾個係咁,一見到真人腳仔同雀仔都軟埋,所以搵仔首要唔好搵後生仔,搵d有同cd玩開確認係得的人先有機會成功!

回復 15# vein 的帖子

個d無品味姐,雜食獸。