嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD想找人長遠發展

CD想找人長遠發展

CD想搵CD/男一齊3 `. E2 w2 o3 s+ e2 g3 b' [
最好就一樣係CD啦( ^# r2 \# b. G6 A4 b5 B
我唔靚架 肥肥地 170高4 Z, C2 L4 J, z9 O
一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊4 `7 w! h  y1 m' G( a
對床上無咩慾望 比起床上( n. D! \  r. T0 r5 i% ^" U- O
更希望可以好似普通拍拖禁樣8 V4 l9 T% r0 \: D% z
0 I. Y( j) \6 i$ p
單純想約炮既 有老婆有女朋友既請好好珍惜高抬貴手唔好黎啦 拜託..
; A" P, g# ]" `5 y1 b; A: h5 ?. P1 {5 z
有興趣就pm我或留低wechat / whatsapp吧 加左再俾相妳睇1 `4 `# m- Y( P9 U

/ @4 `8 c& M! R& ?$ O, n[ 本帖最後由 minty18 於 2019-5-8 15:11 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   ( ~; |0 T( k7 P! F3 H! A& h
我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
/ H0 ^* f% |% z3 j3 T

; g( O1 ]1 k4 E0 P# v0 v& A$ B8 @當然係難架啦,正常男女、男男、女女都會想性,性是尋找另一半的動力,不過俾心機搵啦,總會搵到的!
2 \( k! P' k, H  ^' |1 U9 {3 ?4 t' A% S1 D8 J

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   * j: J9 n8 L: \$ a
5 \; M) ~- h/ R# C- s+ k$ S, n& r+ j' C" X% C/ ~, E7 T3 A

2 e9 f5 ^% d1 e$ X/ m, i妳有無wechat whatsapp呀?

長遠,好難搵喎

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-5-7 14:20 發表   - l8 ]4 V" H) O: G& x
長遠,好難搵喎
+ Q! W0 F# t+ G& z* g' j+ Z

& \- \2 D% F5 H6 G" k5 H0 u順其自然啦 有就有無都無計

加我傾下計$ b. z/ E, d/ O/ |9 @2 q
Wechat jay000069

樓主 留個wechat比我

引用:
原帖由 出租myleg 於 2019-5-9 16:47 發表   
- E5 m, ?* F+ D! n樓主 留個wechat比我
9 b5 l5 b6 `' D/ }9 B' G, F2 K
2 A' Z; X: q6 R5 m- K+ FPm左俾你啦

3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生… 6 U1 ^6 E" W* s. c

" g/ \0 W& Q1 z4 g4 a( cbtw祝你成功~

引用:
原帖由 annachan 於 2019-5-10 02:44 發表   ) z' B0 W" ^1 f. @0 Z& k
3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生…
  x& K( \- F6 C$ }/ Y  |+ J/ J; T: a: l" H
btw祝你成功~
8 Q, l9 a2 h4 _7 t$ {$ e# \* b. c6 _
) I% F) {" \3 o% @% @0 V
禁慘慘... 第1次就咩左?

引用:
原帖由 minty18 於 2019-5-6 21:25 發表   : i9 ~" @/ B8 j9 Y
CD想搵CD/男一齊
  G- V' E! D6 R最好就一樣係CD啦, H# R" y, [' w7 z: A; U( k! ]6 }
我唔靚架 肥肥地 170高
- g' b5 z! H- z3 t" d! P. |" t( D: _一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊2 i$ }9 i5 O4 X) H) V
對床上無咩慾望 比起床上( y5 ~, L5 _# o6 C2 O6 u, `) t
更希望可以好似普通拍拖禁樣
! P' W) h9 s; S1 _5 k1 s" q* I) ?6 T6 a+ K. U) ^
單純想約炮既 有老婆有女朋 ...
3 N; h' h3 U. o& ?0 i- K1 Y- Y! P- L8 E* X6 a( F3 U
dee_love_bebe
1 T* K0 V) ]5 {& Y+ z# M
0 o9 x( Q( f5 v) w7 D做朋友傾下計