嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD想找人長遠發展

CD想找人長遠發展

CD想搵CD/男一齊0 T. X7 R6 b1 ?- ?8 P! }
最好就一樣係CD啦
( |( w  J7 w. r我唔靚架 肥肥地 170高
( g6 F- Z3 a7 p: @! T4 `一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊
, a, e3 ?% M# v6 `, R/ e' o對床上無咩慾望 比起床上( ^" ]  N8 Y' y8 M
更希望可以好似普通拍拖禁樣$ C9 Z$ a- E! d7 s

; X8 ]5 B5 D$ U單純想約炮既 有老婆有女朋友既請好好珍惜高抬貴手唔好黎啦 拜託... [6 t, @* \8 C% t' F, I% T  T2 d% H8 q6 F

; }& M, s2 _/ |7 k: w有興趣就pm我或留低wechat / whatsapp吧 加左再俾相妳睇
- F# s! s- o0 k$ w5 I8 b* \% {: @& _5 {/ M& n6 X& ?
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   
. Y, c' m! X& M3 E* \我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
- ?& a" p8 w8 K: _2 x5 G0 o
' t' i9 E6 H3 H  ~) v
當然係難架啦,正常男女、男男、女女都會想性,性是尋找另一半的動力,不過俾心機搵啦,總會搵到的!7 O" O3 h+ g! k  L: I" M
* j  I5 A$ U/ u" z4 h- V% e1 m

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   
5 s# N. e3 S5 r2 v我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
8 w4 y# ^) E/ [: L5 E: x
8 p5 v+ {! f. q) ~+ G3 i8 N6 ?
$ \) I' i$ ^9 ]
妳有無wechat whatsapp呀?

長遠,好難搵喎

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-5-7 14:20 發表   
5 T8 U. z* l% w1 G長遠,好難搵喎
0 Z" _* B4 _+ N1 E2 a0 u
' F& r" R  B6 e( o+ {: t2 n
順其自然啦 有就有無都無計

加我傾下計
' W+ C$ Q. L# q; h8 z/ L/ G' FWechat jay000069

樓主 留個wechat比我

引用:
原帖由 出租myleg 於 2019-5-9 16:47 發表   
1 Y0 W$ M( h; s" P% d1 K( [樓主 留個wechat比我
5 o5 u( Y3 O% ]5 z- ~8 V6 j) h3 S  E! p
Pm左俾你啦

3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生… 1 ]+ [6 {: H* y3 ^; ^8 D/ Z

9 Q! o. }3 @$ n7 fbtw祝你成功~

引用:
原帖由 annachan 於 2019-5-10 02:44 發表   : [9 n$ b( h7 C& d' c) W9 @
3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生… 1 `: O0 {3 D, l

! ]7 i- C0 K4 P. P; l$ j/ ?btw祝你成功~
0 A; ~; `* ~4 e" Q" }% j. x, M
6 z; ?0 V, V/ D1 X& f禁慘慘... 第1次就咩左?

引用:
原帖由 minty18 於 2019-5-6 21:25 發表   
8 i+ r* @+ X- Y4 _CD想搵CD/男一齊8 t# L8 N9 O1 G! Y4 O
最好就一樣係CD啦
; A1 I9 u+ ^. J3 R0 Z: K- P5 A$ A我唔靚架 肥肥地 170高
& R8 R5 }1 {4 Z( F6 }9 \- ?一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊
8 h' E; _5 T8 v7 X- K. u+ V對床上無咩慾望 比起床上
+ c3 Q- F, ?( {; V更希望可以好似普通拍拖禁樣
: R3 w: b# \, |7 N! F( Z. d" p+ t& f$ i0 P2 m3 }7 O6 T
單純想約炮既 有老婆有女朋 ...
7 z7 _  p& k9 O) Q3 l- _$ a9 ?! l
4 H) h& [" u$ Q/ j6 l' v
dee_love_bebe
0 s+ x2 V2 J# y& ~" T7 l9 a" ]; r  X+ q( B! r0 A
做朋友傾下計