嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD想找人長遠發展

CD想找人長遠發展

CD想搵CD/男一齊8 Q+ O1 [  r% \/ }& r1 Z2 J( N& _7 E
最好就一樣係CD啦% v& w9 _/ [" A2 @& l" f3 ^  Q7 b; ?2 b
我唔靚架 肥肥地 170高
2 X# D: }. ~* N0 E9 C/ k" m6 y一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊
" P7 V* e$ V7 q5 K7 `對床上無咩慾望 比起床上2 K- M  r) w5 K/ ?: Y& F
更希望可以好似普通拍拖禁樣& X7 A. \. T% A4 O7 ^! d

" ~: k- Y4 `4 ~' @2 U- k單純想約炮既 有老婆有女朋友既請好好珍惜高抬貴手唔好黎啦 拜託..
0 u5 s/ T9 g( e) d- t& l: C; i: s9 W, `7 {, @4 n
有興趣就pm我或留低wechat / whatsapp吧 加左再俾相妳睇4 d/ `0 @1 K5 C9 Z4 n; M1 o8 C

6 d) Q7 F& V4 h  ?! i[ 本帖最後由 minty18 於 2019-5-8 15:11 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   
  R: @4 T0 }7 h" L我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
, i; k: b( B* z' i3 H, ~# [: S: H2 w8 w; J$ O
當然係難架啦,正常男女、男男、女女都會想性,性是尋找另一半的動力,不過俾心機搵啦,總會搵到的!9 s: J; i5 P* ]5 D

2 ?" u, k$ \  i8 s0 O% |' Y. a3 @[ 本帖最後由 avg 於 2019-5-7 00:04 編輯 ]

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   
: D' i! \  J2 q# N/ E8 ]: ?$ B我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
0 E! J, h, U+ N' b. }8 Y; y5 h! R% k; b

* P% W& |' P: b' H妳有無wechat whatsapp呀?

長遠,好難搵喎

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-5-7 14:20 發表   
! `1 N6 R) Q2 U長遠,好難搵喎
7 J" E# p! @8 Y! @5 G( }: R
. B/ q4 F* X7 B6 q; \& z3 ^* [
順其自然啦 有就有無都無計

加我傾下計9 _6 F7 d7 I/ q+ k
Wechat jay000069

樓主 留個wechat比我

引用:
原帖由 出租myleg 於 2019-5-9 16:47 發表   
) S$ R. I4 Y$ N3 I  e3 J+ ?7 N; \- M- h樓主 留個wechat比我
6 _8 G% V5 p0 A- |% N: ?( e( L. _* t% b
Pm左俾你啦

3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生…
, {* x9 u( O/ d6 Z! C
& h6 U% v. R! S4 Nbtw祝你成功~

引用:
原帖由 annachan 於 2019-5-10 02:44 發表   
6 o- I8 X. n, C& m, n1 S3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生…
% v3 h0 I9 X- m- J# l& w3 [
. [9 Y! Z% ?7 p6 `* G2 @btw祝你成功~
8 u( w. s, P& m
7 E$ N7 T6 g$ m+ D
禁慘慘... 第1次就咩左?

引用:
原帖由 minty18 於 2019-5-6 21:25 發表   
3 A4 I; w1 K" w  r" O1 h: r+ U1 J+ mCD想搵CD/男一齊5 ^+ n( L. x4 W( E- @' l
最好就一樣係CD啦: V+ b, o. d1 S7 B0 Y$ {
我唔靚架 肥肥地 170高
" u- B; w" J- H' U$ S# o( b' V, `一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊; W; I2 B! I. T) z1 x+ ?
對床上無咩慾望 比起床上8 A2 H$ d. W* O' h5 O$ a
更希望可以好似普通拍拖禁樣
2 d6 z9 z) P5 U. m
6 i& \+ r4 o0 S: e4 f: ^單純想約炮既 有老婆有女朋 ...
( g4 ~2 A& F/ C2 {
, W7 B/ l: T! }
dee_love_bebe" t& Z* a, @; U( k8 D4 G, \' ?+ L
3 G; U2 u! p: ^- }! c8 ?- H
做朋友傾下計