嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD想找人長遠發展

CD想找人長遠發展

CD想搵CD/男一齊* ~8 F5 R$ W. l  k& I5 M' R% Q
最好就一樣係CD啦
3 w/ l$ K5 L' @& p6 e我唔靚架 肥肥地 170高: e/ h, w# a4 `. J9 l: S& D
一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊. L. z6 {5 t, T; M
對床上無咩慾望 比起床上
' S  c  D0 R! r; H更希望可以好似普通拍拖禁樣. u7 I. |7 l" c$ [( f
7 ~5 T- L4 @- p3 q7 h! b$ Y6 l! s
單純想約炮既 有老婆有女朋友既請好好珍惜高抬貴手唔好黎啦 拜託..% b, L# Q3 `3 J- g

0 E& P3 N/ h* Z) c3 f4 A0 x有興趣就pm我或留低wechat / whatsapp吧 加左再俾相妳睇5 Q* X; E* L! Y5 s: y
* Z: o& J4 ]. u  O& T
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   
5 l5 U" _' Z$ W5 z1 a% E9 n我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
$ M7 [: B1 d8 H3 w2 E8 k2 Y9 d7 t: h/ Q5 `
當然係難架啦,正常男女、男男、女女都會想性,性是尋找另一半的動力,不過俾心機搵啦,總會搵到的!
+ r& r9 k  E' Z$ p
0 N+ ?8 K+ [( c) u8 p7 x[ 本帖最後由 avg 於 2019-5-7 00:04 編輯 ]

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   1 m4 ?( h+ Q# [; g
我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
5 A" s2 I2 |% f! a
$ v: [1 e7 `! w; N1 f

; H; i2 [. Q  s/ Q. B妳有無wechat whatsapp呀?

長遠,好難搵喎

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-5-7 14:20 發表   0 ~; ]6 u$ M$ `5 T' `* |) S
長遠,好難搵喎
- _9 \% m, m8 P
5 F" s) [5 M: R& i* a. L( U順其自然啦 有就有無都無計

加我傾下計
7 a3 X0 K+ ]# w7 A) \. c+ V! h: gWechat jay000069

樓主 留個wechat比我

引用:
原帖由 出租myleg 於 2019-5-9 16:47 發表   + n8 i7 ]7 _2 c3 t0 E8 S5 g; W( c
樓主 留個wechat比我
* M# @: P9 ?) E  B

1 J- L3 n0 L; a+ dPm左俾你啦

3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生… ; B& ?/ n0 K& I: ^7 P9 B

4 k+ e- {' V& d# W/ L  I# Q' `btw祝你成功~

引用:
原帖由 annachan 於 2019-5-10 02:44 發表   & ?$ t& U# m' @+ G
3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生… 9 B' ?7 }( _4 g7 D

4 {) U' e% `8 B4 c6 `2 h: D9 b4 Qbtw祝你成功~
' J# |( l- e3 q( S, {* ~6 f
: ]/ w$ t: e9 D" z禁慘慘... 第1次就咩左?

引用:
原帖由 minty18 於 2019-5-6 21:25 發表   
) V4 h+ P; v6 D- I  r, rCD想搵CD/男一齊
3 Y0 z# c( s0 P# z( d最好就一樣係CD啦, m  Q4 e# p' Q! r- k/ ]
我唔靚架 肥肥地 170高
% q# ^! c. Z5 f6 V, P一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊! @& g& O- g" z1 h9 E" N
對床上無咩慾望 比起床上
9 k  J2 a9 N4 w5 \2 y更希望可以好似普通拍拖禁樣
/ ~! }1 @7 Q8 m
2 a( G- a) ^% d; f) H& ?/ h單純想約炮既 有老婆有女朋 ...
  c& M% o) f5 F* g5 {  @% _
# ~. h5 F; f6 b5 ]
dee_love_bebe1 b' E1 i" J" N7 N
$ _/ d4 A, x% a+ q
做朋友傾下計