嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD想找人長遠發展

CD想找人長遠發展

CD想搵CD/男一齊8 V* n' c4 {% E% a* v
最好就一樣係CD啦7 Q! f/ i* @/ |# C) m
我唔靚架 肥肥地 170高
0 v) L: V  u  ]! H' W& K一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊) H5 A4 j9 F; e2 Z7 F
對床上無咩慾望 比起床上
  i! f6 ~6 i/ @* h: E更希望可以好似普通拍拖禁樣
! K$ ^8 g- L3 k' N& n0 r* v5 v, m. W. N+ q0 Y9 i* i
單純想約炮既 有老婆有女朋友既請好好珍惜高抬貴手唔好黎啦 拜託..
' H* l8 F; [) r" Q& S. G7 z4 k
6 }  S/ g& b; n6 K% g有興趣就pm我或留低wechat / whatsapp吧 加左再俾相妳睇
4 L# R8 h: B  _5 ]0 t4 X0 |5 G2 G; L. y0 Y( K
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   
6 X/ J) {3 p  z( D  v我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
* U+ l5 `' W3 c+ E* K& Y

[4 A+ J5 D) `/ R當然係難架啦,正常男女、男男、女女都會想性,性是尋找另一半的動力,不過俾心機搵啦,總會搵到的!( ^" Q) @7 m" R! |$ e. \2 C0 Z; Q
6 i: m3 R: v/ o/ n

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   / L! Q' W% _6 C( k/ v: l
我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
! g9 Y; i* G0 M& r' u& k; k9 e

. f" ~# |( {8 x) v' h% _5 W" v! T4 B8 G  ~# t' M
妳有無wechat whatsapp呀?

長遠,好難搵喎

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-5-7 14:20 發表   2 j0 b& ~; I# w- ^( T6 {" C/ I
長遠,好難搵喎
& }6 w6 A5 x/ `- A
* x1 }( e8 ?8 O) l順其自然啦 有就有無都無計

加我傾下計
0 p) y" g9 D5 q1 h! SWechat jay000069

樓主 留個wechat比我

引用:
原帖由 出租myleg 於 2019-5-9 16:47 發表   
& B) d9 |: P$ r# E9 r9 s, z樓主 留個wechat比我
/ ]5 Q, z1 y! y9 c$ D6 S* `

0 H! ~0 y2 b- A0 [; g5 bPm左俾你啦

3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生…
% w. i9 U0 q9 W0 p; _! I7 c$ d1 i
btw祝你成功~

引用:
原帖由 annachan 於 2019-5-10 02:44 發表   ) R; S, e$ V9 n6 Z+ N8 q) N3 G7 ^
3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生…
4 N8 {& j9 A$ p- R/ P% i: L4 C6 ~/ m$ ]/ Q
btw祝你成功~
. |1 Y% S& E6 G) [3 s0 y+ `/ l$ v% o. F8 @$ |9 K
禁慘慘... 第1次就咩左?

引用:
原帖由 minty18 於 2019-5-6 21:25 發表   5 O, j+ l- Y; n; ]5 I2 B' U) r# n
CD想搵CD/男一齊
: \) G( b/ i% r& ^% \& J- \5 t最好就一樣係CD啦2 K& X$ a( e' `% A! X" `
我唔靚架 肥肥地 170高
! |5 U8 X7 P- l5 x9 r6 h) e3 b一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊
% _- Y6 _6 P3 t& g* ]3 X對床上無咩慾望 比起床上1 v  c( ^6 }, d& \5 ]6 G1 t
更希望可以好似普通拍拖禁樣% S  e1 g. z( [
3 l$ w6 X# |+ v: ^
單純想約炮既 有老婆有女朋 ...
! }0 r0 t$ ^, t* H7 \: c- E; Z4 M- t) j1 w. a. n
dee_love_bebe- F. B7 i' T1 J, d5 Z, d$ N

1 _. e+ Y& M% i( S( K做朋友傾下計