嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD想找人長遠發展

CD想找人長遠發展

CD想搵CD/男一齊' r# d( t) K! i2 M  S0 S
最好就一樣係CD啦
( |' ~8 T9 U' ~/ W我唔靚架 肥肥地 170高
9 q* F9 p( m% t2 }* k7 ]一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊
3 k% A3 D2 m2 }2 W4 q對床上無咩慾望 比起床上! _( D: x* r9 s9 d* y- w+ _
更希望可以好似普通拍拖禁樣9 u; ^+ @1 S) G8 h
9 l9 J9 C# Y) W8 S
單純想約炮既 有老婆有女朋友既請好好珍惜高抬貴手唔好黎啦 拜託..
. w( k# U7 r4 x2 U$ {2 M
0 O. G8 A* L' ?$ e& Z! m' N有興趣就pm我或留低wechat / whatsapp吧 加左再俾相妳睇3 ?. K' w" z) R4 ^- s6 t

) T# P1 u- o/ Q[ 本帖最後由 minty18 於 2019-5-8 15:11 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   0 V0 F' w6 L- Q; S
我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
$ g) {, U$ v& W6 c% R. F) \* q- Z
$ N% a6 `; q. {* c# t當然係難架啦,正常男女、男男、女女都會想性,性是尋找另一半的動力,不過俾心機搵啦,總會搵到的!
5 f& @: u$ k) l9 r% H" q: w7 Q# K; X$ ^

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   $ t5 Z, M: L3 z$ V- F- M) W. K
9 {4 h: i" I' U. M( }
. Z( r( C; x) u0 k# z) k
: R# z. b& M; e$ e4 F9 E
妳有無wechat whatsapp呀?

長遠,好難搵喎

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-5-7 14:20 發表   
, @6 w7 b* j2 F長遠,好難搵喎
# b3 u/ q- d/ v$ g* v. y
0 y& v! A! g5 b0 I順其自然啦 有就有無都無計

加我傾下計
. o, a+ G0 h0 v: G( M8 mWechat jay000069

樓主 留個wechat比我

引用:
原帖由 出租myleg 於 2019-5-9 16:47 發表   
) A/ k0 ?4 W( w0 }8 e# T9 r3 ~樓主 留個wechat比我
0 W% y2 q6 \" C6 I* G9 U# C/ q" r- q, |9 I$ y8 E
Pm左俾你啦

3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生…
$ N) S2 m3 M. @, {  M. L! Q: u, _
3 ?' ~. `) z7 W( g' N6 L/ obtw祝你成功~

引用:
原帖由 annachan 於 2019-5-10 02:44 發表   
8 p$ h  [2 y7 y% x/ A3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生… 0 f& B  R( n+ U  b

) _2 y* \$ u/ a+ T& K' o$ [btw祝你成功~
2 n! `6 \/ `, w0 a: I$ X1 L, m' M) e$ p* d8 \* C3 D
禁慘慘... 第1次就咩左?

引用:
原帖由 minty18 於 2019-5-6 21:25 發表   
: {9 o0 i3 x& ^( \# J: O. Q: d" JCD想搵CD/男一齊
6 P: }& E& m! F( I! P+ P( B最好就一樣係CD啦
3 A4 ~, }" f) @我唔靚架 肥肥地 170高
. a0 \$ }6 }+ G0 a  Y: U- ^一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊: i, N; z1 [, n. T) E
對床上無咩慾望 比起床上
  p5 \: c8 J9 }. Z5 V6 ?- @0 }更希望可以好似普通拍拖禁樣
" \4 P3 \( h* |3 t" y' M
5 F# P1 I, [$ [" k8 ]+ ~單純想約炮既 有老婆有女朋 ...
2 D$ n' ^$ p0 J6 b3 r$ h* d+ j7 V) r+ k- R3 \6 U  r
dee_love_bebe$ w% d# Y7 G" m9 \2 v' ^
' [$ b$ G) c) V& j
做朋友傾下計