嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD想找人長遠發展

CD想找人長遠發展

CD想搵CD/男一齊% v4 G  U, g- z! N
最好就一樣係CD啦" f: U% ?' J- F$ T/ P1 i/ a( ^8 \' A
我唔靚架 肥肥地 170高- S% h  c3 q  s' i4 o( @4 ]2 M
一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊& Q) m& W2 J+ a3 [# r1 |
對床上無咩慾望 比起床上
, E# z  s' z' h' ]更希望可以好似普通拍拖禁樣
( O. D6 G3 J9 e& d
* D3 \3 E. F4 X& h/ m/ v" H) o! |0 b單純想約炮既 有老婆有女朋友既請好好珍惜高抬貴手唔好黎啦 拜託..
. K2 I( e" f4 e, \7 D. f) W+ q- W- G& |0 o' G1 \+ d5 g
有興趣就pm我或留低wechat / whatsapp吧 加左再俾相妳睇
) A1 J* U& P$ m1 g5 ~: \, r
. X: r" v1 s4 x1 F' ?[ 本帖最後由 minty18 於 2019-5-8 15:11 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   0 }( \6 p+ H) k1 _- Y0 L
我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
+ y) Y) B; }3 j
& W' u9 i9 o- `$ h
當然係難架啦,正常男女、男男、女女都會想性,性是尋找另一半的動力,不過俾心機搵啦,總會搵到的!: |2 t0 g  f5 M% c# i
) d' N1 l& s! q- f  s; J( Q' G

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   
: v* F/ n1 z3 V; }我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
- N  m4 |3 D3 O# t! O: i
5 W2 w. T. R, y, p. E
8 f: ]5 E0 G; a8 M妳有無wechat whatsapp呀?

長遠,好難搵喎

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-5-7 14:20 發表   8 k, R7 h1 t( O/ F/ r
長遠,好難搵喎
" `% w) g0 T8 a) f
. h$ `+ O1 J5 |
順其自然啦 有就有無都無計

加我傾下計' l4 p6 W) A5 j
Wechat jay000069

樓主 留個wechat比我

引用:
原帖由 出租myleg 於 2019-5-9 16:47 發表   
: e3 P2 n$ G2 r+ _6 m' W% b樓主 留個wechat比我
% c$ v4 J9 y# g/ b

9 G2 z1 R+ m  \2 B" ^' v1 w- n/ TPm左俾你啦

3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生…
+ Z/ {% d) z: h9 H" @: j7 Y6 X6 D- T. W+ l) A" n& h/ H1 E9 Q
btw祝你成功~

引用:
原帖由 annachan 於 2019-5-10 02:44 發表   
3 v5 B, i7 q/ [/ x4 s7 o& f3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生…
4 u" g/ T! ]# v/ J& K
9 G3 y. f3 K# q9 m. {& W" `# Pbtw祝你成功~
) S" H/ H2 F( i- h! O/ `) j9 O' B" E& M6 m5 \4 `1 \* J
禁慘慘... 第1次就咩左?

引用:
原帖由 minty18 於 2019-5-6 21:25 發表     h& ?6 X, C2 W( v6 G) @3 X
CD想搵CD/男一齊
1 e7 P/ C4 p4 D! s  u最好就一樣係CD啦9 r; u! N8 ]. E, I5 q
我唔靚架 肥肥地 170高
( f" I; r$ J% O# V% J一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊, }. R# O% X7 i, P" \* J
對床上無咩慾望 比起床上: w9 G1 Q. P0 `  q' x
更希望可以好似普通拍拖禁樣
) {( W3 j$ m% q8 d  ?  }. y
* D2 {( {3 q7 ^6 M: D/ [單純想約炮既 有老婆有女朋 ...
5 d! E8 u' L& `: f
1 l1 `+ c# D; D7 b6 o: T
dee_love_bebe
- {  R5 F1 `' a: n$ _% q, U* U! I0 c
做朋友傾下計