嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(25肥仔)直男招CD玩

(25肥仔)直男招CD玩

肥仔直男想識CD
! d& A( ~$ ]' x, h% Z8 t25/170/80(唔記得幾)! ~6 g1 V+ x2 b% ]0 V* |
不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥* q8 i( V% R/ h
有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
覺得好的就按一下感謝吧~~

有無WECHAT 留比我

想知道為何不找直女,而要找CD?

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-21 14:37 發表   / ]$ |" y+ z- u8 x' U' x5 Q7 l
想知道為何不找直女,而要找CD?
7 n3 Y- A8 V! A/ M* f如果想知可以pm我wechat傾下
2 Q/ U9 }" B' D3 `" Q0 A9 |5 f我只可以講我對CD興趣比較大

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   
7 P. d8 z$ v4 ]  ]肥仔直男想識CD
2 l6 W9 B  E. D, g25/170/80(唔記得幾)
- L& Q" H0 I! U% q7 N不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥- H" R- h& |8 h/ E
有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
+ `0 B2 C% m( n5 c' i) ~% L
其實你是GAY4 J3 j( R6 y9 K' c# t
只有GAY先鐘意同有J之女玩

引用:
原帖由 hi0383 於 2019-5-25 14:45 發表   $ }5 k" f4 `; |4 r7 b
) B7 _5 {/ z. X  e2 X
其實你是GAY2 I% ^$ B4 U, ]/ g
只有GAY先鐘意同有J之女玩
( _$ ~" Z# @1 I' Y& E好似有D道理但試下先知

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   
. B0 j# a+ g  I: P/ V9 _5 D肥仔直男想識CD1 o( B' ]" ]2 }- {& s
25/170/80(唔記得幾)" ?9 m* a' K  G6 l; S5 e$ @- Z& h
不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥
  w+ P" g: O9 s/ t' i+ O$ k% C有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
2 H! x6 s0 z7 z: J
# f# r' }. `% C2 i. I0 F! T  Q, v
給予我高根鞋你看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 18:16 發表   
& z* ?4 E1 R4 |3 x( t6 I5 r
2 e7 M7 \) C3 C$ W& k& {
9 C- `  y7 V, G& }$ M給予我高根鞋你看
+ G# {  u% o, Y$ D
淨紅色有點單調

玩甚麼啊?

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-18 19:09 發表   
! f5 g+ B2 i: a3 w
% G# S) z0 z3 N5 R/ y+ M淨紅色有點單調
# }  D" {! }# P2 I: P( U

4 {* n* J1 {% |7 e' c6 Y看另一隻

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 20:37 發表   
* p* `' y7 m' ]$ @5 j) o" a# p8 R9 E% [3 M* H4 ]

7 O' b0 H( W0 D) P3 P+ M4 s看另一隻
4 l$ f2 j( S0 _9 d) D# C
其實我對高根鞋興趣不大: {8 f- T4 X! d; I6 [% ^0 o
反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 13:40 發表   
; e, o4 B' j% C9 I: B- O2 w5 H3 q' l- a
其實我對高根鞋興趣不大, i" }- Z" {7 V5 n( w4 M
反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy
6 l& Y) D4 h9 K7 E
+ {- s, u& c  l& M
我脫了絲襪

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 18:27 發表   
1 r  W; Z$ `# H% M! N+ J7 u/ v: U2 z  J& l9 X+ A
+ y/ H8 J4 S- M& S+ W) X6 `
我脫了絲襪
+ }" u% z- O2 j0 J8 t& h
大脾好性感喎,睇落白白滑滑

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 18:28 發表   
% p, A2 a0 \6 n
+ u$ H. M. J7 m! A# F大脾好性感喎,睇落白白滑滑
8 H$ u- ^8 x' i+ d$ o! Y
7 w3 F1 S5 z: ?% e3 I
我喜歡穿上絲時, 被摸感覺

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 20:09 發表   
  m  ]% l4 U, L9 n& d6 A( ~2 m: m1 y! j$ m! T' b- v) H

; W% W6 P: o7 [6 ?/ p: b1 {我喜歡穿上絲時, 被摸感覺
; S6 Z( p  w, z我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光1 i6 _$ {$ E" E, ?. _' v
已經係最性感

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-20 19:12 發表   4 o  x2 t# @1 O/ M/ p) t; {8 L

/ H' k8 D: {% @我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光: O) m% c' u: F9 Q
已經係最性感
5 L( ?7 B% t1 {' w9 U' Z

4 ~' |! E9 X0 l6 G+ C* ^我下面剃不會

回復 12# joey221 的帖子

我也有同感

引用:
原帖由 MsCarman 於 2019-6-21 00:48 發表   5 L1 _9 ~9 s2 q8 ?' Y
我也有同感
2 y6 r& R& ^  k- n; f- V# B# z
" o5 o, p; ~, a: i6 }
看看我腿