嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(25肥仔)直男招CD玩

(25肥仔)直男招CD玩

肥仔直男想識CD
/ ?# ^/ I) ?4 |% i/ s) x2 D: g25/170/80(唔記得幾)0 f9 T9 \2 V  P3 f
不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥
; ~$ _& {5 S& I7 s2 N; h有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
覺得好的就按一下感謝吧~~

有無WECHAT 留比我

想知道為何不找直女,而要找CD?

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-21 14:37 發表   ) m: P# p, a) u, l+ K
想知道為何不找直女,而要找CD?
9 C1 @7 _& ~+ W+ x' ^2 I- m2 v如果想知可以pm我wechat傾下9 U- k# D3 K, _- |
我只可以講我對CD興趣比較大

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   
1 j5 X, u- o8 S! c( l" W" W肥仔直男想識CD) E" c. Y. e( V, |. z) t$ d
25/170/80(唔記得幾)9 ^2 ]( v% s/ u4 c# i# U0 h8 V% `; T
不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥
" i- Z; b' I; X3 p' ~有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
1 y% |: w5 i' B8 ~9 W/ x9 Y其實你是GAY* o: i/ s% [9 G4 n  {0 [4 L, r: D
只有GAY先鐘意同有J之女玩

引用:
原帖由 hi0383 於 2019-5-25 14:45 發表   ) ]* v! `3 y& R: h
: O0 a! m2 A, p1 u  n
其實你是GAY# E7 B) B' G4 Z
只有GAY先鐘意同有J之女玩
' v! }" I. h' x9 ]- ^
好似有D道理但試下先知

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   
* R. ?! e0 f4 |$ ]( e肥仔直男想識CD
/ ?6 X1 i* t1 j( [/ h25/170/80(唔記得幾)" m7 t' L- j$ Y8 R# i0 z3 o& L
不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥% I/ p3 s) Y, U# [
有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
- e0 c* z$ O! I& t

4 s5 g  l% X' Z) C給予我高根鞋你看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 18:16 發表   
( k0 T; I6 ^( D6 p6 B1 B- @2 t  v, F) E

# R# D. I. g* K; x, i/ V5 M給予我高根鞋你看
- f6 x) r8 o$ p0 v7 V淨紅色有點單調

玩甚麼啊?

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-18 19:09 發表   
0 N0 ^% m% d, p* G, u3 O3 l( V. @- m' }. R# w! v3 l( F. S
淨紅色有點單調
3 A/ r# H/ c6 U5 {/ i" C
# o+ d) i# p" I, p8 A看另一隻

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 20:37 發表   ! |  Z0 C' t0 Y/ f
8 C  U, n& ?* c8 [) L
! F8 X% J' y# m. I* D
看另一隻
8 X; N! @4 y( h, Y) v6 U! J/ o其實我對高根鞋興趣不大2 a" `1 I7 P4 |
反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 13:40 發表   
5 K$ {2 \; @3 g) s, W) j9 Q" x  {# u) ]: A+ F1 X- W
其實我對高根鞋興趣不大+ h$ B, g" p; \5 x; V/ R7 D
反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy
/ u, U7 v1 p7 \# \4 |7 k- T8 [3 c. t
我脫了絲襪

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 18:27 發表   
9 k- X  t( q/ U: M, N. W9 }* b& M2 \  `/ R# e( }
6 m% k0 a& ~1 c6 F8 J  j
我脫了絲襪
2 Z- y! l' k1 B6 h" c大脾好性感喎,睇落白白滑滑

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 18:28 發表   8 t2 e+ j# i" @

* c# }0 ]. Y% V- I* X8 Z大脾好性感喎,睇落白白滑滑
1 @5 j6 H5 j; @0 X$ p6 X0 g

+ S+ s% d# {( B6 u) h& ?) F我喜歡穿上絲時, 被摸感覺

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 20:09 發表   
9 U. z  R5 M6 W4 Z1 n) o/ f- u8 Z; p; c4 y. ~
1 F4 R; y. y, w) N7 b) ~' T
我喜歡穿上絲時, 被摸感覺
' [6 a9 c% _/ }/ A4 o* s
我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光
7 Y' ^  t1 w4 h/ y, Y已經係最性感

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-20 19:12 發表   
/ g# h9 c/ O; F( i1 v
8 y& }4 `; R- r( Y1 w, ^我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光4 U. l0 s2 n& y! W- @
已經係最性感
  k/ s; x8 A0 ]- \* C: x
' {. t0 C* l# U; c( C* m我下面剃不會

回復 12# joey221 的帖子

我也有同感

引用:
原帖由 MsCarman 於 2019-6-21 00:48 發表   . L9 l3 L! ]3 e# M
我也有同感
0 @. Z0 u8 [6 y
; T2 y, K# r- W# x6 L/ s
看看我腿