嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(25肥仔)直男招CD玩

(25肥仔)直男招CD玩

肥仔直男想識CD
* o' M$ j( r9 Y# p25/170/80(唔記得幾): c2 m- ~4 ^; c: n
不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥. Z& o4 c& J' f) x2 [
有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
覺得好的就按一下感謝吧~~

有無WECHAT 留比我

想知道為何不找直女,而要找CD?

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-21 14:37 發表   ( e: G: z! `3 K: f$ i5 O
想知道為何不找直女,而要找CD?
/ m8 ]1 u: {# v! [" a2 |
如果想知可以pm我wechat傾下
6 p4 P8 z% f% p% w5 N我只可以講我對CD興趣比較大

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   
9 @4 J2 p% }' J4 ~1 Z$ Q肥仔直男想識CD. q1 ]7 s) C, k$ a" U' E2 a% i3 b4 K
25/170/80(唔記得幾)
/ [- R# a: |$ ?不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥& x2 C/ H, X2 J( H6 I
有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
0 Y: i$ L/ J3 b$ s# W
其實你是GAY
7 w$ n( s% m# A/ S只有GAY先鐘意同有J之女玩

引用:
原帖由 hi0383 於 2019-5-25 14:45 發表   ) E# G  J9 |  a7 M
1 B$ [. B) e- m( t1 l3 Z
其實你是GAY
* @9 e0 O7 j+ C6 O3 K0 w7 ~只有GAY先鐘意同有J之女玩
; o6 S9 O/ V( L: W& \好似有D道理但試下先知

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   " g6 l) }0 y5 N2 V
肥仔直男想識CD# ^+ P# K( @( I. \+ k
25/170/80(唔記得幾)
& u6 J; P  H; y/ y- l9 r$ a不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥
$ S3 U: a- g% A+ @( p% O( T0 m有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
. b5 I7 Q9 \" W* ^( _& T2 F

# n0 }( ]5 V0 n7 G$ X! B! @$ I/ A給予我高根鞋你看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 18:16 發表   % j% ~% R/ R2 k! `- G  S8 S& O

) R8 [8 ?3 ]4 L6 I3 f3 f. ?& q1 N. ?5 R' |4 J
給予我高根鞋你看
$ l) \9 n# Y. u# y' T4 q0 f! R/ L淨紅色有點單調

玩甚麼啊?

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-18 19:09 發表   
& d, K2 b0 {! [( w- U! e
9 C% a' K' N  @2 Q( Y1 U( J淨紅色有點單調
$ l5 B( V4 q1 E8 V  e8 M) \
8 x% Q) P$ u/ a, f- Y! a' m# \  E, W
看另一隻

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 20:37 發表   ! z0 k/ R! |# ]4 Y, X

( U, o1 Z/ L4 L8 V' Z  L2 P, i$ G: R
看另一隻
* P2 ?; J7 p+ f% z- B# s8 A: y) F其實我對高根鞋興趣不大
& O* Y5 S' ?. n$ U" S* P6 m0 D反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 13:40 發表   
# A/ T! M' |, Q- O0 D( [9 l7 _/ G& A* u, d% c0 @$ g  I/ G: p
其實我對高根鞋興趣不大
* y0 g+ |6 h" V1 G; }, K0 t反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy
) }$ m& U6 |; w5 R+ b) ~- g8 W2 A
+ M/ X( p$ p2 T) f* P  |
我脫了絲襪

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 18:27 發表   
4 m" D+ ?! `+ d7 ~* i( b0 x  q& a1 f, {/ j$ m3 |
  W1 F8 D3 g  c; r$ x
我脫了絲襪
9 N, H' }9 d$ Z+ }大脾好性感喎,睇落白白滑滑

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 18:28 發表   ' `4 ]5 U" b+ G+ P% Y1 p
8 }4 {/ d- V/ z! K* U( |. W& ^4 t
大脾好性感喎,睇落白白滑滑
4 B3 ^: M) b5 A  H) Q7 e! h6 d
- P# W2 u4 C! k% \: P我喜歡穿上絲時, 被摸感覺

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 20:09 發表   
! N; k# ^" B$ Y" s4 }
8 E1 s# [/ K" h: Z/ @
8 {4 y7 E) I- q7 I* B, D9 q我喜歡穿上絲時, 被摸感覺
4 U- c# t% X- \) Y& s我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光; I6 J; k9 O6 ]7 T
已經係最性感

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-20 19:12 發表   0 x+ D2 l: f& m$ a7 @% z, i

3 n+ \% `  S  \" _  r, T7 b我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光
# n' k8 ?, m" D% f( c, e& }已經係最性感
6 U/ m, S$ X9 ]0 _1 b* Q6 T- q1 Y5 D

9 q, I; X; ]' Q% u# a0 {+ s8 T+ b/ G我下面剃不會

回復 12# joey221 的帖子

我也有同感

引用:
原帖由 MsCarman 於 2019-6-21 00:48 發表   
, ]% J/ B' R' v我也有同感
. j" P% E  Y/ c2 p' D
; t3 j5 m- H% `7 ]+ E; V" R看看我腿