嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(25肥仔)直男招CD玩

(25肥仔)直男招CD玩

肥仔直男想識CD
- `7 Q. r  {/ N1 e3 i% X+ P6 R25/170/80(唔記得幾)
/ @* L7 Z! h5 v0 d# u+ W不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥! U& c/ C  S& @7 b# h/ V
有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
覺得好的就按一下感謝吧~~

有無WECHAT 留比我

想知道為何不找直女,而要找CD?

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-21 14:37 發表   
) ~8 O+ X2 W* S7 g想知道為何不找直女,而要找CD?
0 ~! |( ~9 x4 H! F0 L1 B4 F
如果想知可以pm我wechat傾下
6 O4 j  K( W8 O3 U我只可以講我對CD興趣比較大

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   , S3 J1 c0 e: m2 c
肥仔直男想識CD
1 e$ V: |# l; I# p25/170/80(唔記得幾)
" t5 j* g4 y3 L0 |7 J" u不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥9 b6 t! C+ j& J8 V' f$ Z9 o# f
有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
# p$ s( _$ K$ n) u' d6 T7 T其實你是GAY
8 R0 U- P1 @# @" _) b3 F+ N" h只有GAY先鐘意同有J之女玩

引用:
原帖由 hi0383 於 2019-5-25 14:45 發表   
: D% f7 a5 |( [. R
, U8 K" W8 `; S2 \5 {其實你是GAY8 Q. o- Z- ?6 L2 Z. R
只有GAY先鐘意同有J之女玩
3 }" ]2 D! p2 F! o' h3 j  a好似有D道理但試下先知

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   
" E: x% p( d$ I+ y0 }* Q肥仔直男想識CD8 w4 x* M+ P) P- D9 e
25/170/80(唔記得幾)5 a# K" T3 o# @
不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥
: k. U. ]5 {- i) \: I0 q$ Q- ~有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
( ]  n( f# J3 X$ k5 @5 X

- E3 T! u, U2 o& n( E0 p給予我高根鞋你看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 18:16 發表   
8 Z; j4 w- ?. O) y2 x' Y
( X' N4 q- n  @( p5 p1 e) \, k$ g' t$ @- m5 y
給予我高根鞋你看
: k$ _4 L7 D( B0 D. P: a$ x3 J" J淨紅色有點單調

玩甚麼啊?

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-18 19:09 發表   2 L# ]9 X: j0 k* I, x* r& w6 r6 Z
# j. @6 b4 Z8 u
淨紅色有點單調
. m6 l, c% ?( W0 E& e

/ \5 V4 k4 K6 g看另一隻

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 20:37 發表     a+ O9 d% u! d
( c0 {5 S& P# ]8 D% n  j  l7 I( K- C

' P4 R, M" U2 G. A* |' z看另一隻
$ N- ~* o- W' u4 \
其實我對高根鞋興趣不大# T; b1 y- Y$ ?, E
反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 13:40 發表   / F2 p! u( I' X6 ~

! d* \' B3 ^9 O% E5 o其實我對高根鞋興趣不大& k! h# H5 T* X/ Z: P' R, U  b/ ~5 O
反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy
1 w4 ?+ l6 Q, g
' z9 M$ G0 }* h2 d5 j8 D我脫了絲襪

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 18:27 發表   
9 x0 h$ V0 B! e. Z6 k+ N
1 i3 E8 z% K1 |' `* I6 K0 Q, V$ j: O
我脫了絲襪
) x& E2 s9 ?9 @大脾好性感喎,睇落白白滑滑

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 18:28 發表   
0 w& j# O# P' B) n3 B! m
4 }, Y" @% \; J3 ?7 D1 P% X大脾好性感喎,睇落白白滑滑
7 E3 J) O" j1 i& \2 r2 `! M3 T! T
1 I4 E. i, P* p
我喜歡穿上絲時, 被摸感覺

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 20:09 發表   7 p+ \7 z7 R/ l% X. f4 ?
' B+ @7 F+ L$ |

, w. y0 h  X1 G6 \5 b2 i我喜歡穿上絲時, 被摸感覺
) t' O  |. v: S, k% `- b- E我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光
- L! ?5 c, h; O0 Z+ g% e3 g已經係最性感

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-20 19:12 發表   
; v# W% T7 k$ m5 b3 p1 F! e
, l, f% `9 R& h7 X4 ]& b我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光
/ o* f5 p5 T! e" f7 K已經係最性感
5 h5 W4 |1 e& g
4 X, \* t6 R1 L  ?* g( P我下面剃不會

回復 12# joey221 的帖子

我也有同感

引用:
原帖由 MsCarman 於 2019-6-21 00:48 發表   ! g8 m2 Z3 b5 `/ R7 d$ _3 H) O$ x
我也有同感
6 F; J$ K2 w- N; }# e  W; F4 l' r0 a" o+ f5 X3 K5 d) @
看看我腿