嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(25肥仔)直男招CD玩

(25肥仔)直男招CD玩

肥仔直男想識CD
0 j" l5 K5 U" V( k% Z25/170/80(唔記得幾)) z+ |+ `( E9 ~7 ^' N/ T, ^( ^3 k
不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥. z: t. T8 [% d5 p# t4 o
有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
覺得好的就按一下感謝吧~~

有無WECHAT 留比我

想知道為何不找直女,而要找CD?

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-21 14:37 發表   
# e4 }5 j1 X# c4 [, r想知道為何不找直女,而要找CD?
) p( I4 H" z7 E+ k
如果想知可以pm我wechat傾下
0 N8 x5 I( y8 Q! S9 g7 H我只可以講我對CD興趣比較大

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   , U0 W" b) @' [2 C. R3 i; j
肥仔直男想識CD( a& A0 K$ q$ N0 z" E$ F3 i( z
25/170/80(唔記得幾)6 H7 @3 B& u& H6 r9 i* h2 c0 G
不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥  @4 T1 ?  w8 |/ b
有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
6 `8 y8 S5 _2 c# s7 S
其實你是GAY6 l: A! Y5 A  q9 i/ C
只有GAY先鐘意同有J之女玩

引用:
原帖由 hi0383 於 2019-5-25 14:45 發表   
* }7 U' p' V; u4 N1 k/ \+ a# t4 l9 z3 r  o. }, f
其實你是GAY3 W# }" T7 l  {% R# W
只有GAY先鐘意同有J之女玩
9 s7 O7 \. L. r! o* M好似有D道理但試下先知

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   
* d* `! H" K, \$ z3 J肥仔直男想識CD
( X. l4 F: ~) H9 O, W25/170/80(唔記得幾)# E! {) R4 S# G% ~2 x7 B) u
不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥
6 w, N+ w' B8 T# a5 T2 f" A有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
% h" |, D+ `5 O: v5 `& V  G6 E% E& e( o2 i6 D0 w
給予我高根鞋你看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 18:16 發表   
+ v3 ?% h+ E* V
- N+ i5 ~9 N0 i% B! ?
) o! B( ?( E9 i: y7 T. t給予我高根鞋你看
. T8 T, t0 O) I+ S! E3 U
淨紅色有點單調

玩甚麼啊?

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-18 19:09 發表   
" ?1 ~4 o3 ^5 L0 s- m; H/ z4 {; a% D. ~! q0 N. }% P: I5 [
淨紅色有點單調
6 `( G( m% e- X

( s( M( F& P3 y/ D看另一隻

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 20:37 發表   
" @1 t8 K- M* b( L) ~7 E$ S6 Z
; w4 c, c% S' C! ?2 r7 q
/ t6 q. _/ T2 A% f  z" q看另一隻
; |, _6 B5 b; W: i7 j其實我對高根鞋興趣不大8 }2 c3 K& v. N! C/ X! @( d* Y
反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 13:40 發表   ' K" D& n+ A7 v8 r- r8 e( ]

0 B% y- a  k% T" v: r+ F其實我對高根鞋興趣不大
6 n; h7 M2 I8 M3 V反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy
& Y4 A# j) a8 F8 Y' o
" Z) F7 O+ h) Y7 V  H; N
我脫了絲襪

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 18:27 發表   
' C! F. a2 |8 l2 O: @4 T% ?& {7 O- f# w7 q7 T2 d  w; q9 Y

6 x8 J: f; d+ \3 k2 e- g# \我脫了絲襪
* h( M) E, b( w- S6 e: Y+ U大脾好性感喎,睇落白白滑滑

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 18:28 發表   
* I! J2 m6 c7 t  H( i
- a" S% A4 C' f大脾好性感喎,睇落白白滑滑
( c  s4 f( e$ |, }, G# L! a! `* g( v" L
我喜歡穿上絲時, 被摸感覺

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 20:09 發表   
" U  R. a& Y# C  Z
0 m- z; n  f( q9 O
! {2 H# c; z: y& M1 x我喜歡穿上絲時, 被摸感覺
7 A! M8 ^5 W) k
我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光4 S$ }1 ?. J+ }
已經係最性感

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-20 19:12 發表   
! O3 @# o& G" W! p, K' X
# e' l7 _( k$ n5 [我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光
' m: u7 |0 N' e9 f已經係最性感
7 v9 x4 ?. t5 b4 b% J' L* n5 N
2 _% p8 n+ H& [2 X
我下面剃不會

回復 12# joey221 的帖子

我也有同感

引用:
原帖由 MsCarman 於 2019-6-21 00:48 發表   9 w# @& H& C# Z- g& q4 s/ Y
我也有同感
- {2 I3 k  z: `0 Y( R

$ w" \& h; ?) @# [; c+ }看看我腿