嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想第一次

好想第一次

上星期幫人含左第一次。好想再黎。不過想cd時幫人含。好正
覺得好的就按一下感謝吧~~

睇黎幾好技術

妳如果放張照片,再打相同的標題,相信會有很多人回應妳的!

Any CD picture? I am interested,
i love bra

試過就會心思思成日都想再含

只有GAY先鐘意含J4 y) p9 M* W9 M
真女都唔鐘意含J

我只會在我cd時想幫人含,而對方也是cd

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-5-25 01:18 發表   
0 Z* d8 k. R$ G& k. }! S# p2 F上星期幫人含左第一次。好想再黎。不過想cd時幫人含。好正
* f! e8 S) k1 Z8 |3 j

& ^# L6 f% @8 {7 A  F9 \: Y有冇用安全袋

好想比你試下含😍

回復 1# cherrie 的帖子

我都想但驚,可唔可以私信我分享吓,等如果有男仔想我幫佢含都知點做

我也很想有姐姐幫我

引用:
原帖由 hi0383 於 2019-5-25 14:42 發表   
" @! L$ _: u3 A只有GAY先鐘意含J7 M. b1 a5 ?* l9 H3 d
真女都唔鐘意含J
1 \$ B2 B5 G' O1 \7 ?
; l, A, }; \) B1 v/ V  I; k真女唔鍾意含,係你主觀啫,呢個世界咩人都有架!

引用:
原帖由 hi0383 於 2019-5-25 14:42 發表   9 Y. H; G; Z! G' c6 u2 S+ ^
只有GAY先鐘意含J
7 P8 k; K( k; x; E) r真女都唔鐘意含J
" A- v: n8 D' @. V0 N3 s6 T) f2 s- r
你又知所有女人都唔中意咁有趣?

含J含上瘾 & h5 q! |+ M6 N1 ~/ R1 j) d4 a
唔喺呱!!好L特別,你差没俾人插。
) p/ f  S0 k' S如果你钟意俾人插,你就唔喺cd喺搞基!!5 p% j5 @- i& k& |6 a+ x

WeChat joe2307

回復 1# cherrie 的帖子

姐姐唔係CD時幫人含?
雖然冇cd了 仍愛調教 歡迎加好友

記住性行為安全很重要!做足工夫保護自己!
TG.AskME跨性別 - 每事問
facebook : https://www.facebook.com/TG.AskME

引用:
原帖由 hi0383 於 2019-5-25 14:42 發表   3 h* `# t  a$ Z. c4 I& B7 q: I
只有GAY先鐘意含J# V3 Z! `$ y% m6 u: ~
真女都唔鐘意含J
. d# a- U9 B0 |* w# x& D+ g3 A, K% \* ]" S' A: H& W
睇得出你好無知……
6 R* |. w9 Q' ^大把真女、CD喜歡含,我ex gf 不單止喜歡含,仲會口爆同吞

引用:
原帖由 iiluvcd 於 2019-5-27 16:40 發表   
4 U8 Z/ l4 i. N3 ~+ Z. P
$ M& H+ q* P/ f" g  W: N2 B$ T& u% X
2 S) O- J* k2 c7 X, K睇得出你好無知…… / W6 e0 c' r: R% K. [
大把真女、CD喜歡含,我ex gf 不單止喜歡含,仲會口爆同吞
3 F9 v1 q$ q% D, S  n" e5 w
5 O: F* [- |  w4 J/ }3 H

2 c5 b' Z4 q) F! O你咁直接架,顧下人地感受先得架!

引用:
原帖由 TG.AskME 於 2019-5-27 16:39 發表   ' B9 N+ U8 \, p$ [" {
記住性行為安全很重要!做足工夫保護自己!
* x0 x5 n2 W( U: }# M, X
+ h7 l9 J3 b! s& |同意呀,好好保護大家