嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想第一次

好想第一次

上星期幫人含左第一次。好想再黎。不過想cd時幫人含。好正
覺得好的就按一下感謝吧~~

睇黎幾好技術

妳如果放張照片,再打相同的標題,相信會有很多人回應妳的!

Any CD picture? I am interested,
i love bra

試過就會心思思成日都想再含

只有GAY先鐘意含J+ m; v( w7 {8 X. I' [
真女都唔鐘意含J

我只會在我cd時想幫人含,而對方也是cd

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-5-25 01:18 發表   
: H7 p- \0 T$ U  }上星期幫人含左第一次。好想再黎。不過想cd時幫人含。好正
2 m+ B7 e4 v$ ], j8 ]  M# S( v" r
0 K4 L$ D3 `6 u3 j
有冇用安全袋

好想比你試下含😍

回復 1# cherrie 的帖子

我都想但驚,可唔可以私信我分享吓,等如果有男仔想我幫佢含都知點做

我也很想有姐姐幫我

引用:
原帖由 hi0383 於 2019-5-25 14:42 發表   
/ N( C. [! j% ~; E只有GAY先鐘意含J: ]% J/ V/ n8 [2 [0 A
真女都唔鐘意含J
. r& d7 W! O/ B8 q' z+ k# ~0 E! U
1 D* ?" P4 P6 C7 c5 f- s真女唔鍾意含,係你主觀啫,呢個世界咩人都有架!

引用:
原帖由 hi0383 於 2019-5-25 14:42 發表   
; L+ f( i/ N2 k. ~. p! B# Z只有GAY先鐘意含J& @- U* ?' [2 n: ^2 d! K; f
真女都唔鐘意含J
+ y" [, Q* h* v7 z1 a你又知所有女人都唔中意咁有趣?

含J含上瘾 6 |; S- y% x4 ]9 e
唔喺呱!!好L特別,你差没俾人插。
% u; _* O, q7 S) z. p如果你钟意俾人插,你就唔喺cd喺搞基!!
7 O* ~; `4 B4 |5 _9 `

WeChat joe2307

回復 1# cherrie 的帖子

姐姐唔係CD時幫人含?
雖然冇cd了 仍愛調教 歡迎加好友

記住性行為安全很重要!做足工夫保護自己!
TG.AskME跨性別 - 每事問
facebook : https://www.facebook.com/TG.AskME

引用:
+ T' {. v  N! e, |9 g  K只有GAY先鐘意含J
& a7 H2 i( V  ?- P7 b真女都唔鐘意含J
1 s5 D& P3 s1 v" F4 W# Q. a

~7 m, K5 v0 ]: W睇得出你好無知……
& U4 l; ?4 |: I3 k7 ^大把真女、CD喜歡含,我ex gf 不單止喜歡含,仲會口爆同吞

引用:
原帖由 iiluvcd 於 2019-5-27 16:40 發表   
! L6 r- N; L5 D2 @+ ?  \1 B; o
# ?4 W9 U! |  q3 g) |9 i) r' A
% a0 t6 R. }1 O. }8 r# J睇得出你好無知……
8 \8 @0 ]) f4 H, C8 S6 K+ L大把真女、CD喜歡含,我ex gf 不單止喜歡含,仲會口爆同吞
8 }4 l! V8 A% {
1 [; Z& |+ l2 c2 ?% y1 k6 q7 b3 {6 @
你咁直接架,顧下人地感受先得架!

引用:
原帖由 TG.AskME 於 2019-5-27 16:39 發表   8 I: E- P2 B& n! m$ @
記住性行為安全很重要!做足工夫保護自己!
+ O, U, X2 k8 S+ H) ?7 L

- g: t( r% s- U6 X" y& \同意呀,好好保護大家