嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

呢個天氣著長boot 肯定焗到隻腳好臭
( r) h. V5 E3 T* h+ `/ n借黎索兩野得唔得
( ~! Z$ S: f' }: ]
# A: A% N: P8 U3 |5 _! Z[ 本帖最後由 squirrel99 於 2019-6-19 11:15 編輯 ]
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
very nice

衫同裙好靚,可惜30幾度大熱天著長boots 有點格格不入

回復 1# roseangelmo 的帖子

好靚喎。。。。good good good

好靚

你好靚女呢。 得閒一齊出下街啦。

add 唔到你...add me wechat Joey-CD

好靚呀

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-6-18 21:42 發表   ( e/ \7 N6 }1 N  o- s1 ^0 R
呢個天氣著長boot 肯定焗到隻腳好臭
$ e8 |! n4 S% l( ]5 f/ h# |  x借黎索兩野都唔得
, X5 {" m% O7 P2 }3 M9 D% `  N

- T7 x: ]4 l+ TBra 底,應該好重口味v
) F0 b, h' `* \% u& e/ o2 T(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 iiluvcd 於 18/6/2019 22:30 發表   
6 Z5 E: y$ U0 {3 u$ @% F衫同裙好靚,可惜30幾度大熱天著長boots 有點格格不入
! d- C, Z+ F* T0 x& |  p1 D- ]* g; ]/ {5 v% c

* Q# x/ }( ?5 D* Y6 L; K1 h我都明係好格格不入,原因係我小腿不好看,唯有認命!

引用:
原帖由 roseangelmo 於 2019-6-19 10:19 發表   4 B6 J# Z' t' s9 ]' k

' j, D+ K& e$ i% ]
+ e& V" |4 d9 v! @! p% b9 U: \, F2 i
我都明係好格格不入,原因係我小腿不好看,唯有認命!
& X& K+ o/ G6 r5 u1 }) S2 c
. Q; J( O( T% r' ?
我都見,有小姐穿短 boot
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 19/6/2019 10:39 發表   
3 ^- e1 Q$ Z/ Z# \7 E4 o
8 g6 e8 V5 @5 b$ ^
6 w7 i: Y" f3 J. L/ P, P3 J- Y, Y0 S  [) c1 V
我都見,有小姐穿短 boot
  O0 D/ e  t! \: T; u: a
$ g9 z4 M0 e, W
2 V: U* E4 i" B: G9 o
有考慮過!但始終唔襯我!

雖然上面好夏日
6 k: _, u) @+ t9 h下面好寒冬
# ?7 K( _6 M/ h1 T) f& k) G6 U" }: X. E) l' O. I
但配埋都未算太違和
) o! a) `; a. q: ?( p' e3 fbody 好slim 呀. m+ L  `- X& y
著得好好睇

夏天長boot不會好怪咩?

夏天長boot不會好怪咩?

引用:
原帖由 roseangelmo 於 2019-6-18 08:23 發表   
1 Q% j- p" T2 |2 b, E# o& p* i天氣炎熱,當然要穿背心短裙吧!但腳唔靚!唯有穿長 靴掩飾下!% }( f) [0 m, x/ D
今日去銅鑼灣行!希望見到有心人同我say hi吧!
/ p/ m5 R! A5 c- F* A$ V+ |
短裙和大腿都很好看

身材一級棒的妹妹

Nice

好高興返到嚟喇!!又見到大家好了!