嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

呢個天氣著長boot 肯定焗到隻腳好臭
6 W0 k" r- ?; D( M借黎索兩野得唔得
1 c% H- o2 I! t+ M0 i* |8 H, F7 G& a, o- C4 H" u) R- j
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
very nice

衫同裙好靚,可惜30幾度大熱天著長boots 有點格格不入

回復 1# roseangelmo 的帖子

好靚喎。。。。good good good

好靚

你好靚女呢。 得閒一齊出下街啦。

add 唔到你...add me wechat Joey-CD

好靚呀

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-6-18 21:42 發表   
" m' F& k! S5 M% F& d. Y0 o呢個天氣著長boot 肯定焗到隻腳好臭 ( g) A- }" g% r! ~) P; _. t
借黎索兩野都唔得
! z4 X7 _5 p* s$ W
! F5 {) q4 i5 c
Bra 底,應該好重口味v
( p, b7 M0 o: C4 T& S" ~2 [" a" Z(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 iiluvcd 於 18/6/2019 22:30 發表   
+ c& J. b, t! @6 C& p0 P& d衫同裙好靚,可惜30幾度大熱天著長boots 有點格格不入
' l+ b% V% e/ _6 Q$ A1 V/ ~5 f

1 L: a7 i- g+ L% p( d
6 z1 ~3 w6 |& K+ j& T我都明係好格格不入,原因係我小腿不好看,唯有認命!

引用:
原帖由 roseangelmo 於 2019-6-19 10:19 發表   
9 e2 i, z/ w. h6 R4 f, c
: Y& O; W6 _$ s  _0 s
1 j2 C# p. `: c) c" [
/ z9 g. Z! c# C0 b  O我都明係好格格不入,原因係我小腿不好看,唯有認命!
: C$ a1 N6 s( e3 j* ~- }0 B0 r* C" D
我都見,有小姐穿短 boot
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 19/6/2019 10:39 發表   
0 R3 i* f) G! E$ n/ w5 e) P8 b
8 q& j" J4 v' ]( c8 L! Q/ S8 E% j3 {) N1 g3 {1 ]$ {
& v  U2 K& u5 f4 j: D, [* \8 O
我都見,有小姐穿短 boot
; S1 Q: I1 x# h6 ^% V( a3 z& }$ h

. d+ V, H- D2 s/ f7 }" C# d0 @7 I& a' m& r1 _+ ~
有考慮過!但始終唔襯我!

雖然上面好夏日
  ?- |* a! c$ n& ?$ {+ V% _下面好寒冬/ k5 q, G' x0 K: y1 o  c

4 E7 [5 g5 q& _8 G" A- s9 r+ \9 O但配埋都未算太違和
* l, {/ M; m$ `- vbody 好slim 呀
9 C5 I6 d  f! X著得好好睇

夏天長boot不會好怪咩?

夏天長boot不會好怪咩?

引用:
原帖由 roseangelmo 於 2019-6-18 08:23 發表   ; r+ b) ^; \# O2 j
天氣炎熱,當然要穿背心短裙吧!但腳唔靚!唯有穿長 靴掩飾下!
7 v* s2 @6 m# P. L  @1 K今日去銅鑼灣行!希望見到有心人同我say hi吧!
# J; Q  t, |; I4 T5 I短裙和大腿都很好看

身材一級棒的妹妹

Nice

好高興返到嚟喇!!又見到大家好了!