嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

呢個天氣著長boot 肯定焗到隻腳好臭
. x# [7 O6 i0 O借黎索兩野得唔得 , V9 r; c8 ], ~' E
4 R. C6 e- z' ^
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
very nice

衫同裙好靚,可惜30幾度大熱天著長boots 有點格格不入

回復 1# roseangelmo 的帖子

好靚喎。。。。good good good

好靚

你好靚女呢。 得閒一齊出下街啦。

add 唔到你...add me wechat Joey-CD

好靚呀

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-6-18 21:42 發表   ! K5 \* `( v. N  @& O/ T' I2 |
呢個天氣著長boot 肯定焗到隻腳好臭 5 S  b6 N2 L4 z) [- a8 N! K" V! w, j
借黎索兩野都唔得
3 V) g0 D) A6 Q& J3 Q8 [

+ K. H" u0 t& H" n- K" T# R4 NBra 底,應該好重口味v
- u9 W/ F. c5 G) t" m3 A$ G(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 iiluvcd 於 18/6/2019 22:30 發表   
6 {* L2 o! w% ^+ m8 h2 P/ g  Q- t衫同裙好靚,可惜30幾度大熱天著長boots 有點格格不入
+ q4 G) `9 K+ S  s2 |

9 E1 p$ ^& p# ~% M/ [* z0 j% G+ N2 ]: P' a
我都明係好格格不入,原因係我小腿不好看,唯有認命!

引用:
原帖由 roseangelmo 於 2019-6-19 10:19 發表   : J2 L. N# @+ O  |( U
9 J' q5 B" |# c, R% E. O
" k" [: v; J0 c9 V
+ l: e3 I( p* t+ n" ~( g% M
我都明係好格格不入,原因係我小腿不好看,唯有認命!
& Q, A1 J5 }- R3 b* g, x8 O/ l, T4 _% F
我都見,有小姐穿短 boot
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 19/6/2019 10:39 發表   : f0 L( {( t/ P) q: Z
' ~1 e& x- E7 p9 d: S6 }
" R8 N: [# ]9 M+ K8 G3 x

" S5 p$ h7 J1 G  j. k3 o2 i我都見,有小姐穿短 boot
( R5 G. h, Z( U5 `4 x5 r# `
1 ?4 X1 |  M1 C! ]8 L* T! |1 B" ]  l6 `' L$ `3 h( f
有考慮過!但始終唔襯我!

雖然上面好夏日1 |! h/ T* p0 h8 V8 `
下面好寒冬
4 r8 V! I# o+ t" f
- N. g7 T: I  ]3 d5 e但配埋都未算太違和
* f3 e( ^9 ^* a" c) w6 x! {body 好slim 呀
; b6 R7 H2 [. d. @0 X著得好好睇

夏天長boot不會好怪咩?

夏天長boot不會好怪咩?

引用:
原帖由 roseangelmo 於 2019-6-18 08:23 發表   
5 O1 H  k$ V9 N0 A& _天氣炎熱,當然要穿背心短裙吧!但腳唔靚!唯有穿長 靴掩飾下!+ [4 G" z- K+ P+ w; w
今日去銅鑼灣行!希望見到有心人同我say hi吧!
4 N* v( l. a- G' P
短裙和大腿都很好看

身材一級棒的妹妹

Nice

好高興返到嚟喇!!又見到大家好了!