嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

黎緊換新身份證,有冇姊妹打算女裝影

黎緊換新身份證,有冇姊妹打算女裝影

Um..話說小妹未有咁快換
" X  q! {" P& `0 p1 j但開始留緊真長髮,打算女裝換身份證
. ]! P1 Z& ]! v" ]% P: D6 z想問下有冇姊妹係女裝換左或者打算女裝換2 V2 @# [2 i! W8 f/ _) s
想問下有冇咩注意,化淡妝會唔會有問題?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
換身份證職員受過專業訓練 應該忍到唔會笑出黎掛

引用:
原帖由 tfghghuhvcuigf 於 2019-6-20 01:01 發表   & n3 v% \+ }8 }6 d
換身份證職員受過專業訓練 應該忍到唔會笑出黎掛
; c( c4 ?7 S. j5 d
不可笑吧?應該是羨慕為吧。

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-6-20 15:07 發表   6 |. w' E/ M" O8 P" Z) j

0 u4 s9 _3 b$ ?( X8 ?不可笑吧?應該是羨慕為吧。
2 L4 z, d7 A+ [! P4 [' U
有咩好羨慕呀?
& o6 m, K; L8 [" }% d3 V你估個個咁自卑?
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

會比嗎?
$ X0 G% J& I: c/ M; T, H( a& X' Y/ w% }& v* B3 T2 f' ~
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

笑唔笑都冇咩所謂,最重要係想做番自己,我諗我跟足影相指引,佢唔可以阻止我。

做自己? 咁你係男定女先 又唔撚想切 又要扮女出黎R野 連樣都吾敢po出黎見人 身份証淨係影你個衰樣
8 l( o2 `& s3 U) I 你估影你全身?話之你咩都唔著走去影 以為著條裙就係女人 男人樣咪又嚇死人 咪影衰其他cd 唔怪得班ts 去改身份証比入境岐視 就係你呢d怪物影衰晒
7 q, }7 t, K) R6 Y% {% e
0 \  l7 z: ^1 C! }7 w[ 本帖最後由 tfghghuhvcuigf 於 2019-6-20 22:12 編輯 ]

引用:
原帖由 VanessaC_030 於 2019-6-20 21:40 發表   
! r# _6 |6 B1 _: p8 C6 H) R笑唔笑都冇咩所謂,最重要係想做番自己,我諗我跟足影相指引,佢唔可以阻止我。
+ W0 t+ f  j' F  n+ b: g% N0 r0 h0 M( R9 k% F6 y
姊姊,有排都未要換?/ O; L5 h+ G3 [7 T" M+ s

8 t/ p  e9 w" Y: e5 t) K(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-6-20 15:07 發表   3 ^/ b# P% Y3 r: j: X
1 c# Z+ t& J% ]
不可笑吧?應該是羨慕為吧。
' d* x' m- W0 M) U有咩好羨慕.. / }! H5 w. a( R( B7 `+ q

& l- }) [: i$ x2 Z番番正題,職員就受訓唔會有反應既,畢竟公務員工作上應該咩人都接觸過1 v0 ^! ], @. K" B8 n! j' V
更重要既係你將來會唔會後悔$ p" _. W+ T3 c) U
例如覺得當日個樣唔好睇,張相唔好睇(which好多人都會)
  h2 ^8 D# {! I! f# L5 S同現有其他證件相唔match
+ @) n" |9 T, ^' Z: }第日放棄左呢個念頭會唔會後悔自己當日哩個決定etc' \- K( n* Y7 `# s5 L7 N. D9 p
) k% n8 t: S( o) @
我知到時要解決上述問題既,報失比幾百蚊又可以再換& B% ^/ v' w- b% i
只係我覺得你需要認真咁去諗,你既決心係咪真係咁大同咁持久

身份證相淨係影頭

好老實講,宜家留緊長髮,我要3年後前換,我會慢慢再諗下先