嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地玩後面時會有咩準備?

你地玩後面時會有咩準備?

本人cd年資尚淺, 更沒有開發自己菊花的經驗
# |8 N, J; {5 F+ A. K( ^* j' d最近向女友坦白, 佢不單止接受, 後來還說想插我後面  (平時幹她太多, 有點報復心理)
" x' t2 G, ]; N' ^初次嘗試時參考了一些網上資訊, 如事前的浣腸, 怎樣由淺入深, 由幼變粗之類的
; g' Q. D  a. u* a& X可是我過程中只是感到便意和痛楚, 什麼前列腺快感的幾乎沒有 5 f8 i0 f/ z9 v- f0 ?0 W) a) g
請問我是否做錯什麼呢?  還是只是要時間適應?* s0 T( h9 V' J3 G1 x  `. x
各位大大行事前又會有咩準備? 第一次用左幾耐先習慣到?  求解答
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
需要我幫你嗎?我有豐富經驗
Im bi

我當年初夜前,花咗2日時間準備,心理準備同埋物資準備。(當時住MK)
" j# t, a" Y6 s( B3 U! R跟住計算好時間,見面前24h開始停止食野,餓就飲可樂充飢。
7 D1 ]- ^- p% s" Y4 X5 f見面前12h,剃乾淨毛髮,約定具體時間同地點(夜晚10:30喺銅鑼灣)。
/ b# Z7 V) g1 s7 a見面前6h,開始灌腸,徹底洗乾淨後庭(第一次洗,花咗3個鐘....)。6 T" _3 M1 g5 `) h! T$ J
見面前3h,自己用玩具開拓、放鬆自己、/ K0 ~1 f0 |. T9 W5 V) [: H6 `
見面前2h,著衫(全套女裝)。
; r+ B1 @) d- R: K見面前1h,插入butt plug,出門。7 Q8 }0 m1 \* C+ d. H
見面XXOO

引用:
原帖由 aliansex 於 2019-9-7 13:34 發表     H3 g/ B3 Q& `3 t( o
我當年初夜前,花咗2日時間準備,心理準備同埋物資準備。(當時住MK)
% U$ k/ s  a, v跟住計算好時間,見面前24h開始停止食野,餓就飲可樂充飢。
7 B3 O& f9 N5 a, v見面前12h,剃乾淨毛髮,約定具體時間同地點(夜晚10:30喺銅鑼灣)。 ...
: g, H3 ?) O$ U3 J) G
* ~# i. S( j4 W; L  l7 i準備充足* I+ U% i, V! c
次次都係咁?

引用:
原帖由 lalalajona 於 2019-9-7 00:46 發表   " p3 S2 h8 j- k. E  t. g  F
本人cd年資尚淺, 更沒有開發自己菊花的經驗
9 }2 r3 o( b8 ]) l7 t最近向女友坦白, 佢不單止接受, 後來還說想插我後面  (平時幹她太多, 有點報復心理)$ Z, R" a& p' b" s( ?
初次嘗試時參考了一些網上資訊, 如事前的浣腸, 怎樣由淺入深, 由幼變粗之類的 ...
4 l5 U( M+ `9 [0 w) f9 M0 R) j5 s

l+ `. d- C( g我沒有特別先前準備

回復 3# aliansex 的帖子

請問 如何徹底灌腸呢?
http://www.loveforum.hk/?fromuid=88982

我都想试啊

我都係仲係痛

引用:
原帖由 genessy 於 2019-9-8 04:12 發表   - y# V( O9 w# l* K& D
我都係仲係痛
0 {) V; t3 M" O' l0 L

3 k* I: Q$ O8 V1 u: M如被插入太大力和深,我會下面不適) Y* `* v$ q% c5 Y! x
常常想去洗手間

其實初初一定會唔習慣+ L: l3 H: m7 M( O6 h, X
正式玩之前,要訓練左先,由細條開始,習慣左有野插入既感覺,根住一路換大條d
! `" h6 r7 h9 ]一定要有足夠潤滑,如果唔係好易磨損
* Y! a* ~$ j/ L( }0 [心態上要想像自己係一個女人,開始要被人插,慢慢習慣左,先會舒服

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-9-10 11:59 發表   6 y+ s& E7 E3 n, T
其實初初一定會唔習慣
# m( W: l0 W) i+ Z正式玩之前,要訓練左先,由細條開始,習慣左有野插入既感覺,根住一路換大條d# p! p7 p' \+ m6 O
一定要有足夠潤滑,如果唔係好易磨損- F. `2 V5 |$ V6 v% ]) H
心態上要想像自己係一個女人,開始要被人插,慢慢習慣左,先會舒服
1 ^% A; [3 x9 J0 q) Z
; I* d6 Y  V! K. N$ ^. y! I這是,自己玩的?
3 ^( M, |( A* |7 V(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-9-10 12:29 發表   ! m: _0 b9 l0 F6 c  g
5 o0 ^) I0 @. U

6 w# g; ]  m+ \這是,自己玩的?
  ?& K% ~5 K3 `% ^- O- x0 V(o^^o)
% j: w8 P7 i; v: G5 W0 r7 D' R( @+ v2 V) A0 A7 ?1 G' A1 E
初初自己訓練,習慣左先
( C: X( E- F/ @5 Y: Y, t特別係用有吸盤既假9放響地上玩女上男下咁UN,習慣左真係好舒服
& C+ K5 T1 N( W
+ c" T8 q# [1 T% ~) k之後真係比真既插
8 ^: w4 e& o# Y3 @真既舒服好多

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-9-10 11:59 發表   
2 y4 l; z5 N" @其實初初一定會唔習慣
( |) w. s- X# j- s7 z/ n正式玩之前,要訓練左先,由細條開始,習慣左有野插入既感覺,根住一路換大條d# o6 y! R4 C* P7 T5 B
一定要有足夠潤滑,如果唔係好易磨損
( e$ b9 }* j5 m! n- U心態上要想像自己係一個女人,開始要被人插,慢慢習慣左,先會舒服
. h6 e' |! Z/ e0 x
$ f$ {' w( A2 {
同意呀⋯⋯7 s# d  y, Z( N7 U, I4 K" m
初時細条,之後越玩大了' a5 t( ]( [7 z+ d1 X
但是試過了真的阳具,$ c/ [4 T/ |5 N+ T7 ]" j% ]% n
入半条也舒服

我基本上就用一個尖嘴醬油壺裝水注進裡面然後忍一下再排出~~如是者兩次基本上就很乾淨…" W$ U2 F$ T5 s8 e2 q

4 _( @+ g) M7 e# A至於穴穴放鬆等前戲部分我都等男生幫我~~沒刻意自己處理…

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-9-10 15:44 發表   
" t- A, P2 M/ c
* ?1 l) `1 m0 `  ^$ L6 L! V; n6 O9 v  c: c- z8 ^% C
初初自己訓練,習慣左先
2 U0 s# s( g" n( \特別係用有吸盤既假9放響地上玩女上男下咁UN,習慣左真係好舒服; B  ?% h) K: L

4 y7 J; ]" a& B- D; g之後真係比真既插- b/ Y& J" ~5 n
真既舒服好多
6 r9 ~; B/ T* t, t6 Q% c* F6 y5 Y: w# y7 v* Q! L! H
未敢玩,+ {* f, C$ F& F/ A  Q! F- N, O; S

- `( S: F* D: ^$ r! [. Q  z5 I應該吾會試
' L4 _' Z  q+ f8 R(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 aliansex 於 2019-9-7 13:34 發表   + a4 J3 b/ k) {
我當年初夜前,花咗2日時間準備,心理準備同埋物資準備。(當時住MK), e. F8 H% a/ P  o1 _( {& q+ m* [
跟住計算好時間,見面前24h開始停止食野,餓就飲可樂充飢。) `* i5 m, h1 L: r) s
見面前12h,剃乾淨毛髮,約定具體時間同地點(夜晚10:30喺銅鑼灣)。 ...
" x# R7 |% u/ g) k& X0 r7 c
24小時空肚咁多

引用:
原帖由 annachan 於 2019-9-13 12:47 發表   
# _6 P/ M. t+ j我基本上就用一個尖嘴醬油壺裝水注進裡面然後忍一下再排出~~如是者兩次基本上就很乾淨…
4 _' z8 a" j: `% N8 l! x/ j
3 Z* w( @8 B* S至於穴穴放鬆等前戲部分我都等男生幫我~~沒刻意自己處理…
& a. E8 X& d$ t/ ^
我用過洗腸專用注射針筒(50ml), 2-3次之後(100-150ml)再排水再注
7 A0 q) g$ g( O1 R8 E然後重覆幾次