嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

32歲直男想認識下CD妹妹一齊玩

32歲直男想認識下CD妹妹一齊玩

我32歲,直男一名,168高,唔肥既
8 x. J( F8 j1 H0 L$ M9 G想認識下cd妹妹,傾下計或者一齊玩下
# c( v8 L2 F0 Z+ C, U% u有意pm contact比我啦
5 p8 M/ d$ l6 _$ {. Q2 u% F% G; x/ O3 s  d/ E( |% w# E
覺得好的就按一下感謝吧~~

( q0 j6 w- F! \7 B! G5 U  q
快D揾佢啦
- j) M! F# k8 F) }5 j: v- q' @2 P4 q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 zz67098 於 2019-9-10 20:23 發表   
$ O0 f0 U2 \6 j) a7 \' L/ D8 K217543' t' v7 W3 W0 ?0 M3 a' W0 r3 ?
快D揾佢啦
9 H- X' l2 q( ]6 z! F多謝報料料😂

引用:
原帖由 zz67098 於 2019-9-10 20:23 發表   + `2 S, z0 u( L+ W' M) f
217543/ F& y0 G% A. X2 K$ w  l: _# E
快D揾佢啦
4 O2 y0 ^( c: A7 G我都想cap低佢

Pm左不過無回覆覆😂😂😂

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2019-9-11 06:29 發表   
  l3 L9 o# q; ~$ d$ b5 j' g7 ^Pm左不過無回覆覆😂😂😂
0 P5 f, R  z2 g8 w7 V9 f人地明星黎 要比d耐性
喜歡女生如何打扮?

引用:
原帖由 ggininder 於 2019-9-11 19:40 發表   
. B/ D6 m5 `% \9 V, |. O7 z# M* B2 ^2 F2 ]0 O
人地明星黎 要比d耐性
9 S& J& _- C$ a& d3 H2 `7 `* b* v# s. g
9 Q* p- ~: N; y. E3 E* Z( p; L3 U
順其自然吧啦

要在這裡認識日本的應該超難吧?: _4 a8 [; N$ u; b

# t: I& K8 w( F" [4 T7 s我台北的都感覺這裡沒甚麼附近的人…

這裡,成了交友區?
( s2 A6 k# r4 o/ Y4 B+ Y5 p/ r* E3 i! \* [. F1 S6 F/ X
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-9-12 08:49 發表   
, a& R! Y" G8 x/ R, Z這裡,成了交友區?
5 d+ c" S& M1 \( T
8 W; ^+ r7 f8 I) _( b9 m# x(╯﹏╰)
0 `8 B: ~& k: v, a) O' V
呢度本身咪叫交友區。。。

引用:
原帖由 annachan 於 2019-9-12 01:46 發表   9 C5 w/ B# [0 |
要在這裡認識日本的應該超難吧?
# s1 `2 d5 v8 g+ X, G
" l! P, c5 ?/ [' l$ q8 }我台北的都感覺這裡沒甚麼附近的人…
6 p0 l8 U# A- D. u6 I# o4 z1 N6 p4 i# j; _; p5 ~9 C& B* E2 I
台灣的cd也很不錯呢

引用:
原帖由 Seekforcd 於 12/9/2019 17:23 發表   + j. a, {: Z; Q- N& b

9 z) g5 X+ z) m' d2 }2 P+ ^, R! l+ p" o5 p" g
台灣的cd也很不錯呢
9 v( H3 R# E4 Z+ u) z+ d不包括我哈哈

引用:
原帖由 annachan 於 2019-9-13 02:47 發表   9 e( K; Z4 n( z- T# T9 H
  I. g+ P  m9 h/ Q; g3 y7 e
不包括我哈哈
! J- m2 M- P4 B# Y, H; y( x/ \* t
又唔係咁講嘅

今日得閒,上來R水吹下

係日本邊忽阿? 東京? 大阪?@@
FB ~ catswillrule623
IG  ~ catswillrule
Wechat ~  harangsarang623  無相唔加 ~ 不約

引用:
原帖由 ruby0330 於 2019-9-18 20:19 發表   
0 ^" `; t* F) H6 w係日本邊忽阿? 東京? 大阪?@@
8 r9 A; a7 U. p9 J1 f$ i7 ^
差少少,喺名古屋

又上下來先

就快又放連假

日本咩位置

引用:
原帖由 lingling4423 於 2019-10-10 17:12 發表     t3 F# e7 l+ f9 a; i0 d5 a
日本咩位置
; L  b/ }  f+ c; G) C名古屋啊