嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

十月去曼谷搵人同行

十月去曼谷搵人同行

想十月去曼谷全程CD, 小妹第一次, 有冇人陪我?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想啊,但系好难安排假期啊

有朋友在泰國買樓長住長cd
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 zz67098 於 2019-9-11 09:29 發表   , x3 f* ^% P% b# K; u3 T  s. ]8 L& E4 t
有朋友在泰國買樓長住長cd
6 j' I* H  L6 D  x* p. H
太幸福, 我可唔可以搵佢?

回復 1# sachoihk 的帖子

我去芭提雅
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

岩岩係曼谷番黎,男裝去,有幸係曼谷狂試女裝狂試bra

10月去日本lu bye (≧ω≦)/ 泰國就下年2月先去(∩▽∩)
( Q/ e6 Q) [, E4 ?# }7 r2 f  ]% k, s3 D
FB : Fox Sakurai
WeChat :  foxcdelf
IG : foxsakurai

我都係去芭提雅,11月中單拖去

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-9-12 19:08 發表     d( y( I( ]  i! \, L! Z
岩岩係曼谷番黎,男裝去,有幸係曼谷狂試女裝狂試bra
" Z/ |% W3 R) T% L6 G6 e
其實曼谷CD係咪真係冇人理?

咁多人係芭提雅, 芭提雅好過曼谷嗎?

好可惜,10月冇假期。。。

引用:
原帖由 sachoihk 於 2019-9-14 14:54 發表   
0 l. }- q) x9 \+ [3 ]4 V
! L& T! `9 `: ?其實曼谷CD係咪真係冇人理?
' P: S- ^7 j6 H1 t
& h* ~6 E# G' w: a5 v
因為住係算出名既酒吧區,唔敢cd出街。' G. v0 h; ?6 P$ @/ D& X
去買去試身個時其實佢地都好nice,個sales知道我係自己著都笑左出黎,不過都真係好熱心幫我,同佢講開其實都有好多cd同男裝去買,不過就比較少又係男裝又要求試身既,佢地係好多品牌共用試身室,試身個陣要去較遠既男試身室,拎住行去其實都好尷尬,不過個SALES會幫你拎陪你一齊行。

Deleted!!!4 \4 P% Z$ ^$ o* P

9 p2 x" M6 M8 t+ d) R8 V[ 本帖最後由 sachoihk 於 2019-11-1 01:49 編輯 ]

其實無咩緊張
# e, n4 ^+ R+ Z% u1 H( x. o# Z個邊都叫接受,即使你用唔到女聲都唔會太大問題。% D: A* {) e9 V( M) Y7 z5 t" [
*上個月快閃咗2日

Deleted!!!
" Z# I9 c' m& C6 }5 s& M1 t: C" w+ v0 P% W* i/ ]& ]( _5 c