嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(成功補回事件後半段) -1年前,膽粗粗偽街的經驗(1.公園 2.地鐵)

(成功補回事件後半段) -1年前,膽粗粗偽街的經驗(1.公園 2.地鐵)

補 : 1年前,膽粗粗偽街的經驗(1.公園 2.地鐵)(唔係呃post,出唔到故事後半段). `3 j9 M3 ?- x% ~7 B$ }! k
5 n  P1 {+ K' W# v
事情發生在大約一年前,我偶爾會半夜係公園偽街(見到人就會離開果種),我唔識化妝,0 ~9 ?2 B1 l9 |0 c3 \
幸好上身都算瘦(當然同女仔比仍然有分別),下身大腿有D肉地,因此著包臀裙都好睇(個人覺得),
* U4 ^2 S  [" `. N( y有幾次我都會上身著住件短袖女裝深藍T恤就落街,下身就會著大腿肉絲加包臀裙,9 \  v/ O1 _* E, A& D
唔識化妝,通常帶口罩、假髮、cap帽就會出,有次試過4點幾係公園撞到大叔晨運," E- w5 p& G# d9 _: y1 ~
只好直接係佢面前行過,發覺佢D眼光不斷望住我下身既短裙同大腿,果時好驚比佢發現,1 t& \  k7 w/ P
另一方面又好興奮,知道佢不斷睇我對腳,好興奮,下體都硬左,好奇怪,但最終都係急步離開左。' s2 {, G- Q  ~& x, y
但今次興奮既經驗令我大膽左,真正令我正式開始面挑戰有人見到既偽街,- k4 j4 F8 T) r2 }$ r6 h
而我竟然選擇左港鐵!(都唔知點解果時自己咁大膽...),但係係一個唔太好既經驗,
: J; h# W2 }8 x1 F; i9 B$ h, @& n- h4 r; _* w! F# k0 o
果次我選擇左尾果幾班車,而我果次係先帶定同上一次一樣既服裝上殘廁度換,
, s6 y! i7 j& y( n果時晚上既尾卡直頭無咩人,於是我就扮玩手機影自己對腳同裙,我條包臀裙去到大脾既一半,
8 P0 m# x5 |) z我一坐低果下條裙就縮短左成吋,而且個patpat感到好涼,呢種感覺好舒服,$ h3 u! l5 d% ?" h; K. m% h7 F
點知坐左2個站,有個5X歲既大叔專登坐正我對面,咁我已經知佢想睇我裙底,# s0 F. G! G: F6 @
我果時條裙縮短左,而且著住條白色配粉紅色間條既底底,同條黑窄裙對比色好明顯,' Z# a0 e, d" U/ e' o
我果時橋緊對腳,佢應該睇唔到D咩,但我都有d緊張,我用餘光發覺佢不停偷望,# y: E+ S0 t0 z! K+ ~
我突然心血來潮,扮專注玩電話,然後將對腳平放,但大腿係合埋,由於條裙夠短,
# e+ g' Z, E3 `3 |即使我合埋對腳,佢都可以睇到大半條底底,我從對面塊玻璃都反射睇到我既小三角,) x8 D9 E9 z+ k
呢種不經意走光比人睇到裙底既感覺好興奮,我不斷隱藏住興奮同時繼續低頭玩電話,5 c4 H/ ?+ _4 s
維持左成分鐘我先抬頭望佢,
1 f. e  h, i: A7 U& N; W; c8 a$ R- F. v( C2 h+ s. v
補回後段:
% ^5 I- u. y6 L, C6 D: N  b' u7 @7 q* o8 G. S
點知佢竟然用緊部手機偷拍緊!!!我即刻拉返長條短裙,同埋用手袋遮返住條裙既裙口,
0 \) l6 T! v4 U. p3 X; r8 m佢先至放低左部手機,一到站我就衝左出月台,果時好唔開心,覺得自己好蠢,
6 A" K% u; W) D. e6 H點解會俾人偷影到,自此之後我都無再偽街坐地鐵了,近排又心血來潮好想坐地鐵,
/ \$ x+ E: _5 n- z( o# P但始終唔夠膽,怕又比人影到裙底,我享受走光比人睇到底底,但我好唔鍾意人地偷拍....6 [8 L* v6 U% ]9 t4 H4 V

O. e' j+ Y8 [* a[ 本帖最後由 maymay55699 於 2019-10-11 00:00 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點知佢竟然 . . .   ?
5 W# ]1 O0 |" |/ ]1 Y' R; {& _" q- S! O* g% ^: D! s
: o! B: u9 `/ A( Q, o% P- x4 o
估結果?   我估
2 Z4 @/ _" T, ?- C" b6 a4 x* R$ {/ v& X: s2 x; D% w
已經瞓著咗...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

放個小手袋,在膝上,2 o; ^' u2 ^& F2 }# o' t# w, R9 l: U

9 w5 u5 [  A2 V' n更引誘
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 maymay55699 於 2019-10-9 23:02 發表   
8 I! e4 h# Q1 b8 U補 : 1年前,膽粗粗偽街的經驗(1.公園 2.地鐵)(唔係呃post,出唔到故事後半段)
5 z1 d7 v* e. o' j: Y( y  ^- b
- j6 E+ z$ C' S事情發生在大約一年前,我偶爾會半夜係公園偽街(見到人就會離開果種),我唔識化妝,4 G; a$ `2 x2 V* E- i# F
幸好上身都算瘦(當然同女仔比仍然有分別),下身 ...
4 D8 u3 J! K9 D; Y8 M7 ^, l

' f8 T" t" O2 e" ?好經驗呀, 但小心安全

額,爛尾咁~~~不過故事同現實畢竟有差異既,支持
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-11 17:03 發表   : `: O# d9 R) Y0 s" X
額,爛尾咁~~~不過故事同現實畢竟有差異既,支持
, J. Z/ {9 E6 c1 E- Y; n- S9 i1 i
9 i" ?( ?1 U) h期待,下半場
享受 一分一秒的 CD

而家黨鐵尾班車10點,唔算夜,周街仲有唔少人,要揀呢個鐘數偽都唔容易