嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(成功補回事件後半段) -1年前,膽粗粗偽街的經驗(1.公園 2.地鐵)

(成功補回事件後半段) -1年前,膽粗粗偽街的經驗(1.公園 2.地鐵)

補 : 1年前,膽粗粗偽街的經驗(1.公園 2.地鐵)(唔係呃post,出唔到故事後半段)
% t9 O3 P0 \, K2 N" ~8 l
( T; A$ c& b0 X0 h- c% l: g4 N事情發生在大約一年前,我偶爾會半夜係公園偽街(見到人就會離開果種),我唔識化妝,% \8 \( y3 `; k8 O  C3 N; O( V
幸好上身都算瘦(當然同女仔比仍然有分別),下身大腿有D肉地,因此著包臀裙都好睇(個人覺得),
: s- K+ y; G* f5 t$ U% S有幾次我都會上身著住件短袖女裝深藍T恤就落街,下身就會著大腿肉絲加包臀裙,
4 u% U- x9 y: J1 U4 d  n唔識化妝,通常帶口罩、假髮、cap帽就會出,有次試過4點幾係公園撞到大叔晨運,8 P7 V$ ?: x1 ]) w8 l/ ]
只好直接係佢面前行過,發覺佢D眼光不斷望住我下身既短裙同大腿,果時好驚比佢發現,
, z( m4 _& ~- G+ }另一方面又好興奮,知道佢不斷睇我對腳,好興奮,下體都硬左,好奇怪,但最終都係急步離開左。) y: U$ T3 O% p" t/ v
但今次興奮既經驗令我大膽左,真正令我正式開始面挑戰有人見到既偽街,) u, Y6 c4 K/ L4 h8 c: u8 E
而我竟然選擇左港鐵!(都唔知點解果時自己咁大膽...),但係係一個唔太好既經驗,$ y- j5 P3 {1 B! i
0 o5 X$ z9 D8 e+ I+ b- P1 D1 \+ g! E
果次我選擇左尾果幾班車,而我果次係先帶定同上一次一樣既服裝上殘廁度換,0 \  y/ I# E9 k# K
果時晚上既尾卡直頭無咩人,於是我就扮玩手機影自己對腳同裙,我條包臀裙去到大脾既一半,; E3 \7 F! O$ \, a7 x8 W0 o
我一坐低果下條裙就縮短左成吋,而且個patpat感到好涼,呢種感覺好舒服,: ]; ]. [1 ~; v  B( i- L4 S! }
點知坐左2個站,有個5X歲既大叔專登坐正我對面,咁我已經知佢想睇我裙底,7 b6 b+ a; j2 H, v
我果時條裙縮短左,而且著住條白色配粉紅色間條既底底,同條黑窄裙對比色好明顯,8 z# S0 A% x: J7 C" w7 h) K9 E
我果時橋緊對腳,佢應該睇唔到D咩,但我都有d緊張,我用餘光發覺佢不停偷望,! s) D1 L% V) _* f6 J' v
我突然心血來潮,扮專注玩電話,然後將對腳平放,但大腿係合埋,由於條裙夠短,% P" B' g' O9 W! V1 v, d
即使我合埋對腳,佢都可以睇到大半條底底,我從對面塊玻璃都反射睇到我既小三角,+ C1 y; m$ L2 |# z! o% M
呢種不經意走光比人睇到裙底既感覺好興奮,我不斷隱藏住興奮同時繼續低頭玩電話,, N/ x/ _9 R! @7 i+ G
維持左成分鐘我先抬頭望佢,9 u) C/ [* z7 R( x  X) q

4 `" h9 ^, D% M補回後段:, Q) b) {; Q0 ?+ T* G. Q

4 `$ H" u1 `6 @; h: Z7 m. Y點知佢竟然用緊部手機偷拍緊!!!我即刻拉返長條短裙,同埋用手袋遮返住條裙既裙口,
1 ~" e" s1 y8 ]# v* y, B- |佢先至放低左部手機,一到站我就衝左出月台,果時好唔開心,覺得自己好蠢,
" ~# @, L4 b' Q6 H4 u; \4 i; Q點解會俾人偷影到,自此之後我都無再偽街坐地鐵了,近排又心血來潮好想坐地鐵,& K' d1 q! \- V. B: y
但始終唔夠膽,怕又比人影到裙底,我享受走光比人睇到底底,但我好唔鍾意人地偷拍....
2 W$ z# M) r3 \0 |$ S% R$ A- X5 Y3 x. p( u' A7 ]$ h
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點知佢竟然 . . .   ?( J$ Z0 t) i( T* I
! \) O& N; u* p+ j! q

5 z! \" M' z$ `# Z5 U  W# \* \2 H' a% P; A估結果?   我估! i" g8 G% z5 N- \! b" {6 J
1 {+ _$ S( \/ j) w  B3 ^5 L
已經瞓著咗...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

放個小手袋,在膝上,! w" Z6 p) K, L4 Y

7 [: i* b: {4 i( t( |" F% S  _0 P更引誘
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 maymay55699 於 2019-10-9 23:02 發表   
' U$ Z: T: ]$ f$ b4 s補 : 1年前,膽粗粗偽街的經驗(1.公園 2.地鐵)(唔係呃post,出唔到故事後半段)3 h  M1 m3 {, d# @2 @

9 C+ {& G$ l. \5 P5 W: I& m' B事情發生在大約一年前,我偶爾會半夜係公園偽街(見到人就會離開果種),我唔識化妝,- H6 y% d" Z# ~. J
幸好上身都算瘦(當然同女仔比仍然有分別),下身 ...
$ e1 J7 M2 O; r* Q3 J3 Z5 a) t9 ]
好經驗呀, 但小心安全

額,爛尾咁~~~不過故事同現實畢竟有差異既,支持
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-11 17:03 發表   & ]7 C+ g* K$ R& D. k
額,爛尾咁~~~不過故事同現實畢竟有差異既,支持
7 H" n7 F( C, z4 [
2 c3 z' P3 Q( O- |6 t期待,下半場
享受 一分一秒的 CD

而家黨鐵尾班車10點,唔算夜,周街仲有唔少人,要揀呢個鐘數偽都唔容易