嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想問大家會唔會用男裝身份去買女裝?

想問大家會唔會用男裝身份去買女裝?

想問大家會唔會用男裝身份去買女裝?0 I& }  d  a4 j: D3 t( J
3 N  D- |1 k) h7 C: \
如果會,大家會去邊度買?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
以前有試過係女人街|/福華街買內衣褲,而家都係淘,冇咁尷尬

我反而覺得CD買重尷尬。% h) {* B/ a- |) J- }
男裝買好好多。0 J9 Z' t" h+ t5 f
咩店鋪都會…

我會喔,可以話喺幫女友或者老婆買,不過就唔會現場試咯
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

上星期先男裝買完....店員見R望住條裙咁耐,仲拎落黎比我睇
/ C* ?: i1 H8 B. g1 N' j8 M我仲指住牆上張相話呢條我都有9 s8 U& \  E! x; K

, @8 }! M4 M: `: Z1 h女裝行得多,反而無買過 XD"
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

其實男裝去都無咩特別,我經常男裝去6ixty8ight買bra同底褲

男装去买女装は问题啊

引用:
原帖由 中國人 於 2019-11-11 14:51 發表   : Z; I8 X8 k* C- y9 j+ u
其實男裝去都無咩特別,我經常男裝去6ixty8ight買bra同底褲
7 g( f( j! o; Z4 C! R0 t$ n7 P; I0 s
我都,有去 68 看看
3 `- Q% K7 _. K; I" Z( D(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 maymay55699 於 2019-11-11 03:04 發表   
- o9 A6 b4 p' X) B( \  n' D想問大家會唔會用男裝身份去買女裝?! |; q& [# ?, q$ h3 W# X" @* Q
2 Z1 _' @; I4 [: I
如果會,大家會去邊度買?
- y% X; v" i( S/ y( K* `
5 X! v$ y" o! T$ s0 G2 z/ G
我以中性打扮,穿著䯳身衣服

有乜問題

本人(男性)有一次經驗,走入專買女性內衣店,買性感內褲,當時真係有點尷尬(係女售貨員),咁個女售貨員同我講又乜尷尬,現在都唔知又幾多男人來買!(買來自己著)

引用:
原帖由 Qwer1967 於 2019-11-11 20:36 發表   
- A0 s# s7 m! d  Z% n. m本人(男性)有一次經驗,走入專買女性內衣店,買性感內褲,當時真係有點尷尬(係女售貨員),咁個女售貨員同我講又乜尷尬,現在都唔知又幾多男人來買!(買來自己著)
# B' ?  Z7 o5 ?& Y5 A( a$ o

5 x% g2 P- p- I1 L* c我在國內,入試身室,試朿身內衣也無問題

引用:
原帖由 joey221 於 2019-11-11 22:32 發表   . S2 @+ c0 U5 e
1 ?3 S( D: t; Z

5 I, a* A. ?. H/ w6 G; w7 p我在國內,入試身室,試朿身內衣也無問題
$ {* z$ W; O0 z& w( K* |$ K4 E% M7 @
* w7 y! }, G" g/ G2 U
太好了- g7 p/ Q$ r% O, v
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

真系???男??女?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

我都有在旺角女人街買女裝,冇乜問題

引用:
原帖由 misslady 於 2019-11-12 13:20 發表   / C8 e2 l; t# g4 A, F. B9 \/ Z' h
; U- Z; N1 U4 i9 V0 I
7 k* }- M" p) x  P/ _9 e% @
太好了
, Z" s/ i# u( u- @" {! ~3 S2 p(*^o^*)
8 M+ s7 A1 q+ I+ N1 G2 X: Z
; ?) ^5 O$ P/ ]" W
於國內超市,通常有內衣櫃位

我男裝買過幾次女裝9 U0 \$ G4 q) E; ]4 u2 Y8 v
不過都唔會將實話係自己著,亦都唔會去試衫$ X, C# U% j- J  I7 A
做戲做全套; ^0 ^9 `. G- x5 W/ f1 F, a
提早手機入面打好shopping list或者size
; M- B1 d' y/ @. E8 z扮作幫人買,其實好輕鬆
5 Z) c8 l! j2 F* g7 d# C0 K「GF矮過我小小,不過佢好肥,blabla...」

唔敢啦,買都上網搵鋪頭買

臉皮要厚!如果問起,就實話實說。

引用:
原帖由 maymay55699 於 11/11/2019 03:04 發表   
3 U- P0 |7 u1 ~! {* c想問大家會唔會用男裝身份去買女裝?) @! O5 B, \0 u& G, d

# e; v% k9 H* [3 r0 @如果會,大家會去邊度買?
) Q5 b  ?* \5 c2 g1 |3 N) t以前在香港還沒全天候女裝的時候常這樣做啊~~通常去旺中買…

引用:
原帖由 心若詩意 於 23/12/2019 03:13 發表   
) \  X) {$ O  C6 n. q臉皮要厚!如果問起,就實話實說。
# v& |, U* q8 N7 g+ Q我會被對方自動假定我是買給女友…