嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想問大家會唔會用男裝身份去買女裝?

想問大家會唔會用男裝身份去買女裝?3 O. u# N3 @5 h( b- |% H9 c
/ Q, u# J' S9 H2 i
如果會,大家會去邊度買?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
以前有試過係女人街|/福華街買內衣褲,而家都係淘,冇咁尷尬

我反而覺得CD買重尷尬。
* `6 X0 J9 u4 S# z4 |3 o; p8 \男裝買好好多。
# X5 K' ]% a+ t7 r' @  X5 J咩店鋪都會…

我會喔,可以話喺幫女友或者老婆買,不過就唔會現場試咯
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

上星期先男裝買完....店員見R望住條裙咁耐,仲拎落黎比我睇4 \9 m/ q% N. ?" L# @
我仲指住牆上張相話呢條我都有* k! E3 W; _3 V: q( q
7 M2 a6 B) D" J! X
女裝行得多,反而無買過 XD"
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

其實男裝去都無咩特別,我經常男裝去6ixty8ight買bra同底褲

男装去买女装は问题啊

引用:
原帖由 中國人 於 2019-11-11 14:51 發表   
5 w) l0 {: ?7 X* D9 M& G其實男裝去都無咩特別,我經常男裝去6ixty8ight買bra同底褲
6 y: M' S3 o2 Z5 Y/ |

- ?' |7 \. w! a我都,有去 68 看看
% p5 z' P4 C5 m(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 maymay55699 於 2019-11-11 03:04 發表   7 \+ w: L2 T0 {$ P
; N7 }+ i5 y  u; F9 v6 {7 V% W
9 N, h% T( d/ s( k4 b+ H9 ]9 ^如果會,大家會去邊度買?
8 Q4 W; i+ S/ U6 S6 a
2 A$ @. D% C7 @+ i& X  y我以中性打扮,穿著䯳身衣服

有乜問題

本人(男性)有一次經驗,走入專買女性內衣店,買性感內褲,當時真係有點尷尬(係女售貨員),咁個女售貨員同我講又乜尷尬,現在都唔知又幾多男人來買!(買來自己著)

引用:
原帖由 Qwer1967 於 2019-11-11 20:36 發表   $ ~/ \% H7 E9 z! J! w% {( Z
本人(男性)有一次經驗,走入專買女性內衣店,買性感內褲,當時真係有點尷尬(係女售貨員),咁個女售貨員同我講又乜尷尬,現在都唔知又幾多男人來買!(買來自己著)
) ]2 a! {% I$ a( x% A5 p
2 e2 W- x' k) y! A! |0 V
我在國內,入試身室,試朿身內衣也無問題

引用:
原帖由 joey221 於 2019-11-11 22:32 發表   ; A* C( k( X5 B  f- }$ d4 g( m

3 `7 ]% N+ Z7 j( {1 r
& r$ ~* H9 Q2 g, p- z% v- E( C- o我在國內,入試身室,試朿身內衣也無問題
& S( \( t9 A; F
5 ?1 z: @! h1 T9 Z! b: M% x* Q太好了, D4 R% L7 U6 C' G
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

真系???男??女?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

我都有在旺角女人街買女裝,冇乜問題

引用:
原帖由 misslady 於 2019-11-12 13:20 發表   
3 s4 p# J3 j5 T- o) b7 W) z# P2 O3 n$ Z: k9 S+ e+ I
" j: H7 O( B2 K) Z4 K
太好了! g. Q  @0 n! V  W
(*^o^*)
! a$ d8 P# G  `. V( z
3 C: W: x: T3 O1 v+ V, y5 v+ r( c
於國內超市,通常有內衣櫃位

我男裝買過幾次女裝
* {1 w4 ^3 }! a& t5 }不過都唔會將實話係自己著,亦都唔會去試衫5 z+ ~4 }: @6 |5 q, r5 X/ p
做戲做全套/ _( L: g- @( ?2 g8 D
提早手機入面打好shopping list或者size" ~9 n' p, f2 A6 J5 H" m. j
扮作幫人買,其實好輕鬆
5 }1 T! Q9 ?8 I  @) m4 d& c3 A「GF矮過我小小,不過佢好肥,blabla...」

唔敢啦,買都上網搵鋪頭買

臉皮要厚!如果問起,就實話實說。

引用:
原帖由 maymay55699 於 11/11/2019 03:04 發表   : d* o) w4 Q& T7 _
想問大家會唔會用男裝身份去買女裝?2 c" G# M. H0 N/ D
1 U/ A& ^9 N4 M5 n! d
如果會,大家會去邊度買?
# a4 s, R# P9 W5 q& Y& _
以前在香港還沒全天候女裝的時候常這樣做啊~~通常去旺中買…

引用:
原帖由 心若詩意 於 23/12/2019 03:13 發表   ) Z( p; @5 \  Y2 i
臉皮要厚!如果問起,就實話實說。
2 S  U# H( `# J4 u我會被對方自動假定我是買給女友…