嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想問大家會唔會用男裝身份去買女裝?

想問大家會唔會用男裝身份去買女裝?  I& F. b. l9 e' r0 J4 F& R2 _% T
# E) }. A* S; M) I
如果會,大家會去邊度買?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
以前有試過係女人街|/福華街買內衣褲,而家都係淘,冇咁尷尬

我反而覺得CD買重尷尬。
0 K9 Z0 J$ P* Q2 [" H* K! P男裝買好好多。' @, {% O8 V5 l
咩店鋪都會…

我會喔,可以話喺幫女友或者老婆買,不過就唔會現場試咯
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

上星期先男裝買完....店員見R望住條裙咁耐,仲拎落黎比我睇4 |& p% }5 L3 h& q
我仲指住牆上張相話呢條我都有
. e. t& z7 S7 d- ]3 I. C! M. I/ x
女裝行得多,反而無買過 XD"
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

其實男裝去都無咩特別,我經常男裝去6ixty8ight買bra同底褲

男装去买女装は问题啊

引用:
原帖由 中國人 於 2019-11-11 14:51 發表   4 f' X" {9 S- t/ N) t
其實男裝去都無咩特別,我經常男裝去6ixty8ight買bra同底褲
! P9 o# X* s: q0 j2 U0 F0 C( k1 ^
6 K7 _' m9 K4 F  h) l我都,有去 68 看看
& H, X- v) {8 k8 W4 `7 e(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 maymay55699 於 2019-11-11 03:04 發表   ; ~$ K" D" v5 C! z, {* D2 `
/ j2 r/ F, U; z4 P6 L% x" p
# V$ k$ C/ m) w* m, }# M+ z如果會,大家會去邊度買?
: y2 n! h) h" t* }6 e+ s9 u
' W# _4 k" _' Y$ d
我以中性打扮,穿著䯳身衣服

有乜問題

本人(男性)有一次經驗,走入專買女性內衣店,買性感內褲,當時真係有點尷尬(係女售貨員),咁個女售貨員同我講又乜尷尬,現在都唔知又幾多男人來買!(買來自己著)

引用:
原帖由 Qwer1967 於 2019-11-11 20:36 發表   
8 ^9 O0 }* N' `本人(男性)有一次經驗,走入專買女性內衣店,買性感內褲,當時真係有點尷尬(係女售貨員),咁個女售貨員同我講又乜尷尬,現在都唔知又幾多男人來買!(買來自己著)
* t5 `) H0 s/ w" X7 L  l( a9 j0 l5 c" j. W6 F* m" i  r" k- v
我在國內,入試身室,試朿身內衣也無問題

引用:
原帖由 joey221 於 2019-11-11 22:32 發表   ' f/ H6 k& z8 m+ x( e
9 F4 r5 S7 v7 Z# f9 T
" W2 g3 d- g$ r' d; ]- p4 ?/ b
我在國內,入試身室,試朿身內衣也無問題
3 D/ Q$ I6 \, L0 p7 L" X
) P# i/ @$ _) ?2 A) `. f& ]8 s5 i太好了
4 P4 t4 ~4 t& f: @+ g4 V/ _(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

真系???男??女?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

我都有在旺角女人街買女裝,冇乜問題

引用:
原帖由 misslady 於 2019-11-12 13:20 發表   4 G4 |# q6 p# F% ?1 Q

" i( ?( d# j+ e# v* |4 O
& l  ~3 r* b/ ~4 `/ X太好了
. H7 r/ p' Z# s$ [(*^o^*)
& Z0 W/ F' N8 W) Z/ m6 h0 H' Q; g7 S8 }+ O3 D4 b
於國內超市,通常有內衣櫃位

我男裝買過幾次女裝
; o* N4 j/ b$ x. J/ o- l! n不過都唔會將實話係自己著,亦都唔會去試衫
' G& z- {: n, C0 S( W! @* b做戲做全套, W9 h% A6 c. E2 D8 ?
提早手機入面打好shopping list或者size
  M9 R+ o( ]8 d扮作幫人買,其實好輕鬆
/ _6 p6 @: ~0 g0 I+ I「GF矮過我小小,不過佢好肥,blabla...」

唔敢啦,買都上網搵鋪頭買

臉皮要厚!如果問起,就實話實說。

引用:
原帖由 maymay55699 於 11/11/2019 03:04 發表   
5 L5 O/ S' A! U- o" v9 {4 P想問大家會唔會用男裝身份去買女裝?+ O7 C& A, p9 R' y5 u" a: [7 K
; d/ F+ n% z2 @
如果會,大家會去邊度買?
3 u7 T4 c7 z9 K1 ]+ K- B! k' |以前在香港還沒全天候女裝的時候常這樣做啊~~通常去旺中買…

引用:
原帖由 心若詩意 於 23/12/2019 03:13 發表   ! w! @5 ]$ b% R4 G' ~0 v. [- A
臉皮要厚!如果問起,就實話實說。
5 I5 d# D: @6 r% J% u我會被對方自動假定我是買給女友…