嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想問大家會唔會用男裝身份去買女裝?

想問大家會唔會用男裝身份去買女裝?

想問大家會唔會用男裝身份去買女裝?0 `( `! f3 f4 o& l4 B5 S! B
" Q6 A: v  o8 D: ~( Y. ]8 L
如果會,大家會去邊度買?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
以前有試過係女人街|/福華街買內衣褲,而家都係淘,冇咁尷尬

我反而覺得CD買重尷尬。
- X# b- S1 V& L9 G( _- ?男裝買好好多。+ v% T/ a, E$ @' T2 s6 g
咩店鋪都會…

我會喔,可以話喺幫女友或者老婆買,不過就唔會現場試咯
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

上星期先男裝買完....店員見R望住條裙咁耐,仲拎落黎比我睇. w/ V8 h* h& a: X9 r
我仲指住牆上張相話呢條我都有" I- G5 W& n/ R+ [; E- k

' o  w8 P& X& J女裝行得多,反而無買過 XD"
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

其實男裝去都無咩特別,我經常男裝去6ixty8ight買bra同底褲

男装去买女装は问题啊

引用:
原帖由 中國人 於 2019-11-11 14:51 發表   1 C6 t6 l9 B0 X: M6 w+ v
其實男裝去都無咩特別,我經常男裝去6ixty8ight買bra同底褲
3 L+ g- h- D+ S# p
7 ~' G1 S9 {4 Y) g  f3 s' u
我都,有去 68 看看
+ ~: K4 A" |  h# ]+ A(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 maymay55699 於 2019-11-11 03:04 發表   $ z9 ]: l0 O& ^% V/ C
想問大家會唔會用男裝身份去買女裝?6 ?$ ?( i. e5 u0 X4 q

5 N3 E8 d' A$ ^) \6 }5 W4 T$ b如果會,大家會去邊度買?
' ~  Y  y$ [2 ]* v' v4 J6 K* v
0 g, _# _; |: ^2 ?! |. P+ }# @我以中性打扮,穿著䯳身衣服

有乜問題

本人(男性)有一次經驗,走入專買女性內衣店,買性感內褲,當時真係有點尷尬(係女售貨員),咁個女售貨員同我講又乜尷尬,現在都唔知又幾多男人來買!(買來自己著)

引用:
原帖由 Qwer1967 於 2019-11-11 20:36 發表   
* B% ]0 X4 q$ N( W  ]本人(男性)有一次經驗,走入專買女性內衣店,買性感內褲,當時真係有點尷尬(係女售貨員),咁個女售貨員同我講又乜尷尬,現在都唔知又幾多男人來買!(買來自己著)
/ R2 Z- G: d0 T' l' a& V2 F& p6 O7 U. z( \: Y# N
我在國內,入試身室,試朿身內衣也無問題

引用:
原帖由 joey221 於 2019-11-11 22:32 發表   ( T1 ~8 {, y# C) {; W8 A
( q2 I& U8 g7 |2 z8 M3 b4 G# m0 a

" q) ~) J3 R. ?2 c$ Y" m我在國內,入試身室,試朿身內衣也無問題
  w4 v; s2 M% W* J0 b4 H
0 ^& r6 H2 R* l
太好了
* G& X# I$ ]4 X3 p( Q) C(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

真系???男??女?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

我都有在旺角女人街買女裝,冇乜問題

引用:
原帖由 misslady 於 2019-11-12 13:20 發表   
5 S1 C& b! `- |# o% q
1 {/ j3 n- z# V2 a: h* @$ {! C# z: P% s! Y
太好了. x- }" `' q5 F1 E/ q
(*^o^*)
$ l, N5 w1 `" i5 P& C7 R2 `' P3 Q
; e$ ^1 `% T& b( ?4 i
於國內超市,通常有內衣櫃位

我男裝買過幾次女裝) D: _$ k8 I' ~3 I/ c; V$ c. z) l5 S
不過都唔會將實話係自己著,亦都唔會去試衫6 `+ ~' R! X0 Q2 Z
做戲做全套- @, t% X7 w8 j( @) w7 ?
提早手機入面打好shopping list或者size; ?% N5 I- X9 x8 [% d
扮作幫人買,其實好輕鬆9 S& |: q9 v5 u. e6 n
「GF矮過我小小,不過佢好肥,blabla...」

唔敢啦,買都上網搵鋪頭買

臉皮要厚!如果問起,就實話實說。

引用:
原帖由 maymay55699 於 11/11/2019 03:04 發表   1 N. q1 ~8 G% v2 u5 U3 W6 N# |! p
想問大家會唔會用男裝身份去買女裝?' X, @* l) K/ S( o

- H+ r1 g. X1 K. Q" i( E+ {: z* R( @' I, I如果會,大家會去邊度買?
# V' Y" a5 ~8 v/ }以前在香港還沒全天候女裝的時候常這樣做啊~~通常去旺中買…

引用:
原帖由 心若詩意 於 23/12/2019 03:13 發表   
) m$ b' ?' z% H2 @臉皮要厚!如果問起,就實話實說。
/ E- `. Q3 U% J. Z: S. E  s
我會被對方自動假定我是買給女友…