嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

我啦,我會向上擺的啦! {/ o  F7 e) [- H& v- ]; u
7 R  [+ L! F6 Z  _. f
也有聽説過有些人拉去胯下,
$ i1 K' m0 g: f9 ~+ ]: n3 i: s再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,
9 @/ w2 i) d8 f試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,
3 N: d' A0 `  g5 A) G膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。
, z& C/ i1 O, W) o& Y( T2 d. h" `1 w2 g2 K, B7 k
看聽過有人在泳衣三角位開洞,把下面穿過去,* A9 x0 U1 e+ l% W+ c
這不是沒有意義了嗎,我是這樣想。
0 u/ D# b9 I$ T# s! a) b9 Y: z( R, ?) Z. u* d# ~- s
這個真是聽會回來,我估係吹水吧,自己也不信,
, \  g. F. X8 @7 O5 T就是可以插入後面,不可能啦會斷的啦,硬了也沒這麼長。
$ ?& d( i, P  E: Y" g
- l$ `; L! r* S: o" V2 M不過就是説,是 (A 向上) 還是 (B 向下) 擺然後穿泳衣呢。
% u6 a8 k* V7 Q! D+ R$ ^7 E. b' X# b+ v3 t6 n3 I" Q3 L0 `
不知怎樣開投票,哈哈
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-12 17:18 發表   ; v9 F& e* x/ o
我啦,我會向上擺的啦6 {! h+ @3 \8 _! ^: F+ W
& |! D2 n8 ?+ F* k3 N
也有聽説過有些人拉去胯下,
: N! B1 x! c7 C% O再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,* t/ R, w: ?! V, N% I2 w2 F1 ^7 R5 C
試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,
; j4 ^" i% F, v% P9 z膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。
" Z. R; h8 \$ [: a0 v! G' X) X' V, \) S0 R0 e, `0 f
看聽過有人在泳衣三角位 ...
. r% ~  `; |' N8 V2 H6 D
8 X  @) H9 `1 W
我少穿泳衣

我放向上

向下放,不過扯時會痛
2 b% q8 B4 C8 r0 Z* k0 Q向上放 要著裙款泳衣

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-12 19:55 發表   2 d) X' ?$ @4 f/ K
我放向上
3 X7 I3 P! O7 M3 g9 @  ?$ {
# w8 K" B8 t( ~% ]+ G
我都係,但包皮會先反出來嗎?

引用:
原帖由 fish 於 2019-11-12 22:31 發表   
8 R4 ^4 V9 L! A" ]- C* U向下放,不過扯時會痛
- u) G" ~0 [5 h+ x& d5 o, D) I向上放 要著裙款泳衣
  y) \  w* c4 J# H

( D& H( H( M: h/ `! H% Y5 ?向下放似乎沒有那麼清爽,2 E0 j" o: L) k; n7 e0 `" ~
你意思是硬的時候會勒著嗎?9 p0 E1 W/ G9 K" o5 o0 K* L9 ~/ Y
* h5 h4 g" u& o! j
分享一下我的啦,) K" `3 S2 ^6 O8 N* d) J+ C- ]
我會硬起來之後先至穿泳衣啦
) W$ }$ U; [3 S% H5 d. |8 V
9 E9 t. [& T/ c' u$ A' U7 M還有就是,你會先反包皮3 y/ C6 [0 e: W1 S0 [
還是等下面硬起來自然會反開嗎?

高叉的好难

硬咪向上放,軟咪向下放lor

回復 1# mizugi2018 的帖子

一定要搭絲襪才好收JJ

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 10:06 發表   
" ?8 W. x  m  P9 d: O3 b硬咪向上放,軟咪向下放lor
) S; G1 \2 ]1 ?: @  j) \) D
. _. {2 J* {+ l4 K
向下放穿了後硬起來不會痛嗎?
  g7 W) s( |) ~8 m意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。
& n* @+ W6 O( i; Y! I' z; z1 o
7 L" K: R7 q' O) }$ y" e# b那麼你會劣開包皮還是不會呢?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 12:34 發表   * h: }- {6 J! h

7 W$ |  u+ C9 r, ?9 W
2 P5 i& u6 c, C6 T向下放穿了後硬起來不會痛嗎? % o1 e. t" z* _/ `8 Q$ p/ }6 i
意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。! c5 L5 l! [& e/ i2 ]
6 n5 @" P* p+ n# @/ n
那麼你會劣開包皮還是不會呢?
! p7 Z' J" Y# y' i9 ~9 d* T唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 14:20 發表   
6 Q, W4 G) B8 n- h! e7 J+ Z4 Z6 W8 R- n% t4 X. u' r5 c
唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮
7 D9 \' ~* r6 s# X: m3 H; \) c: a2 e2 Z0 g, l2 q& z. U
會這樣出街嗎,穿賽衣在底?
& I8 r! m3 W1 ?" W8 @
3 J( h; ~9 G6 r' E6 t, @% G我在想,如果賽衣可以貼緊,, g) H6 V. J7 y
那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位
* U: U" @' S1 C2 r應該會很舒服

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 14:33 發表   
' g* e" r' v0 S+ }: u
6 @. P5 P" d( u+ a$ p7 x. {0 p" `$ b+ U+ d/ ^
會這樣出街嗎,穿賽衣在底?# u) L' |% E$ k0 D  z/ l

" Q5 n: O1 t" `$ g0 O$ O, N我在想,如果賽衣可以貼緊,2 H1 k8 U- s6 M
那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位
/ ?$ Q8 f& N3 y9 D. N& f; R應該會很舒服
6 K7 s! L3 q: C# h好少會著出街啦,去廁所唔方便

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 21:06 發表   
7 Z, u7 {7 B# A; }/ F5 M0 q& {# O2 \  k3 r: i
好少會著出街啦,去廁所唔方便
  _  [/ v, m' E3 {5 Y: h
以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿
. d2 W! T  \' X$ c自始之後再係咁著都唔敢等到急先去

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-13 23:29 發表   
+ X( X" D' }, z8 _
3 A! k1 z3 W7 C- @/ V1 b$ V7 h以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿 . E: U+ s1 X( l0 R* j; _- k6 t
自始之後再係咁著都唔敢等到急先去
& k% [! s6 E& W; w話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
! R6 o0 k/ J2 P4 ~0 {& V; w6 a2 J4 Y我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   
2 X' O+ P9 C, @0 |* h/ O5 o% p9 C" a) w, ?
話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。% d- _+ L) o. q/ G
我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
- C+ w+ j" h# Q1 j3 q8 U/ D+ C& b& t% H
多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   
8 d6 d( s, `4 R: r" n$ K
9 D9 g2 e, _8 D# T. R話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
: @" M) v8 T  W  e8 l5 @  E我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
6 I7 [( S. E7 Y6 Z/ [8 j) s6 Z, G( J
4 P5 z1 Y4 Y4 w- i! z( E" ~6 s# H! l一件頭都要係三角或短平腳,唔係去廁所就真係

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-14 03:13 發表   
, a0 F! N1 }: T7 y0 F7 }% P$ m3 s* O8 ~% a( N
多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服
$ z! J& Z- G7 u2 [. ]
+ R3 e& Y% o. g
同意,真的,但不會去太遠) M+ s  H, J  I. }
落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好
% F" E8 D: [9 X, Y% O
2 d8 R1 k, {) U( R; t  G1 o; P短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-14 13:22 發表   / [6 j% w, o+ E/ r( S# |

1 P$ S8 n5 S" ]- D4 j& `3 M: D' R/ U9 W2 _: h
同意,真的,但不會去太遠
- T8 v) A$ C9 ]3 d  {& I4 @落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好% D& a1 L! P1 [* S; H% F

' G3 ~4 b. h( X: e9 n% a/ ^短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?
- X  H& ^2 }) n* X# O即係下身露件防晒泳衣出黎?  無試過呀, 不過有諗過就咁著件長身少少既上身衫係街行, 不過唔夠膽最後都係無試過放棄左 : m9 U# h' p3 x6 _  f" D
通常都係著係入面當底衫褲

向下放,試過著去游泳,冇問題。一定要控制住