嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

我啦,我會向上擺的啦; S$ @- Z9 ]/ ?4 b' J" k: K

( E/ ], X2 k7 f. Z0 Y( s, D也有聽説過有些人拉去胯下,
: j# r7 z) W0 o& u; E2 X7 e再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,
* y' _8 A& x3 \/ h% }試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,0 h6 _9 z: e5 t/ [
膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。, M8 I" \9 {  e* Z/ \
4 G6 {# j& G& V# I7 d% g
看聽過有人在泳衣三角位開洞,把下面穿過去,
* k6 @3 [  D; F- n這不是沒有意義了嗎,我是這樣想。2 S) L9 W' o& y' i( M! K
+ W# p5 D/ J6 Z1 B. H8 {9 z4 ]$ X, U
這個真是聽會回來,我估係吹水吧,自己也不信,
% V3 X( \- z1 G就是可以插入後面,不可能啦會斷的啦,硬了也沒這麼長。6 Z( ?, K9 E* ?! l2 o0 C3 ?' @+ [

3 Q8 I% H( u8 M2 L不過就是説,是 (A 向上) 還是 (B 向下) 擺然後穿泳衣呢。
4 y6 f" e" g! k8 S
9 [0 L, T% r, A/ @) o( g2 d7 b不知怎樣開投票,哈哈
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-12 17:18 發表   - C. x1 }  {" _& p" n
我啦,我會向上擺的啦5 M1 m! ?! X% X* \5 B1 C9 `

/ W' Q& Z+ m& J5 O% r0 ]也有聽説過有些人拉去胯下,
5 y4 F8 ], W& c' M: f3 J再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,
; f. g: Q9 g- j2 q7 c+ S% M試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,  l0 R# F' \+ x: v- R+ |
膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。3 h# o7 d% t8 W' v3 [* `9 I3 X
5 {7 Q/ z, X, B/ Q& `+ f4 w
看聽過有人在泳衣三角位 ...
! ^7 V: k6 I% @( d( c6 @6 g7 |
5 \, u9 Q: z. e2 @  F8 P
我少穿泳衣

我放向上

向下放,不過扯時會痛7 E% `. [/ Z# E; ~4 X  o
向上放 要著裙款泳衣

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-12 19:55 發表   0 L' o) o2 d- b; ~5 ]. n
我放向上
. P4 _  B! k0 `: G9 r' x
2 t2 p0 B- i2 ]2 M* d我都係,但包皮會先反出來嗎?

引用:
原帖由 fish 於 2019-11-12 22:31 發表   
7 @+ j/ I% }8 k& z* o向下放,不過扯時會痛
/ R4 @: i" d; B( Q9 E向上放 要著裙款泳衣
4 o( E! }8 Q4 l* \3 W7 A

. `( C: K) E+ a向下放似乎沒有那麼清爽,, v' _/ U: H! V' o4 _1 P: x  G
你意思是硬的時候會勒著嗎?# V" f; n1 J7 F% V' _" R+ A6 u
$ s/ [# ]/ q4 b7 \
9 c9 C3 c, ?5 |1 o: F, B我會硬起來之後先至穿泳衣啦/ s( f+ R, f' p# j' G) M, c. G: S

4 d4 {1 N: }, N1 R" ]還有就是,你會先反包皮4 x! U# W' _9 P* Y
還是等下面硬起來自然會反開嗎?

高叉的好难

硬咪向上放,軟咪向下放lor

回復 1# mizugi2018 的帖子

一定要搭絲襪才好收JJ

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 10:06 發表   2 \! l$ Y# |' v/ g, C2 X
硬咪向上放,軟咪向下放lor
+ r! V! @3 P/ r% c/ r
' e+ h9 K2 P; @2 {- `7 t# m+ S
向下放穿了後硬起來不會痛嗎?
! v8 s- ~# n6 U意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。
* S+ s. _+ {& h' {7 N
0 {! e& L) k0 c/ r* y那麼你會劣開包皮還是不會呢?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 12:34 發表   1 R/ `4 ?$ b' ~9 Z% s' l' D
# b; _& i: h% R) e- M5 D  ]- w, p' C

/ o4 d6 P# i' {: k: ^5 r$ ]向下放穿了後硬起來不會痛嗎?
' e' ^. i% ]8 h8 S  `意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。
) W' V' f; U7 ?! T: g3 E4 V9 s% f7 [$ S$ X. k8 V; b  C! }5 D" m
那麼你會劣開包皮還是不會呢?
, v0 H9 M2 X& e6 o$ u9 h
唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 14:20 發表   ! L. `" G4 Z+ x) a' _
: ]5 y, p" X- a4 x
唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮
! l" R" d- H. K* t

" p0 K# z+ q& T( E會這樣出街嗎,穿賽衣在底?
2 M! W7 f5 g  R0 s' N$ u, p" Z1 T: {2 _& d) @% c
我在想,如果賽衣可以貼緊,
5 \( `' a+ K3 M9 w% s那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位$ t! X# W1 }/ M2 V2 ~
應該會很舒服

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 14:33 發表   + B0 Y9 h0 K( G4 J2 j

6 P. `9 T! C3 I9 L+ @/ u! _1 _8 @7 {
) i$ _; o" L# z; J# u$ ^會這樣出街嗎,穿賽衣在底?
  N6 a( Y. L" _3 C' B% Z
! V1 r/ _! z3 l# y& M4 |/ Z我在想,如果賽衣可以貼緊,: G4 {# A  @( s: ^2 W8 c
那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位( U3 j8 R9 A3 P3 m
應該會很舒服
. e) S) k2 x) i& u! P) i$ Z1 [- t) ]
好少會著出街啦,去廁所唔方便

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 21:06 發表   
; f+ j$ b* ~( E$ F3 Y# i2 V' n- {3 a4 J$ H
好少會著出街啦,去廁所唔方便
6 p8 k6 C6 R, K. Z9 K以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿 ; e- T" y4 Y0 c5 z- r% m
自始之後再係咁著都唔敢等到急先去

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-13 23:29 發表   # B* m$ x" x, A* p3 y7 l- d  ?
* a( ^" B; V: Q
以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿 9 s5 [; M0 s$ }
自始之後再係咁著都唔敢等到急先去
0 l% q& P/ {5 a2 `! d$ [8 U話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。* I: \0 x  f4 b
我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表     t7 w# O" t, [4 G) R

1 S* Q, V8 d7 ]+ `0 h話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
( {1 u$ a* {) |  O$ U我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
+ Y0 v/ Y! h( U8 a. y多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   
$ D1 D1 y- _2 @& s. ~4 [
7 Q  _* ]3 l+ C5 ^% H# S- T話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
0 Q( b: c7 E+ W, G% q' W我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
: D1 k( a6 I* b" J' N; N' I+ G# @$ O0 k% o1 f# ?4 T% a; q
一件頭都要係三角或短平腳,唔係去廁所就真係

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-14 03:13 發表   % V; V2 M6 T9 V

& O9 |3 q7 B, l5 F9 \8 z多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服
: p- i1 g( p# ]$ T* V6 X, L9 a* v. A! |, i' R9 h; s) T
同意,真的,但不會去太遠
' V7 s* U1 W: O6 [3 U落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好
" I4 n! b7 k' ]/ y* P7 U2 ]% U+ M7 J" b* G& w& W! S
短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-14 13:22 發表   
$ Y8 S0 ^# t9 A3 g6 g: B& ?7 t( p6 o! U$ G

7 k# G$ L8 ~; m3 \/ S* V0 b同意,真的,但不會去太遠( J9 [! J/ q/ }2 M& ?- Z
落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好
- N% ^& u9 V7 Q) n# w
- G) t" W9 k  k# {4 U9 W& O5 Z短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?
  F4 H% V" R1 Z0 t$ x1 d* C2 c" M
即係下身露件防晒泳衣出黎?  無試過呀, 不過有諗過就咁著件長身少少既上身衫係街行, 不過唔夠膽最後都係無試過放棄左
. n3 L& c4 H6 w5 {6 \6 s1 k5 i1 ~1 ?通常都係著係入面當底衫褲

向下放,試過著去游泳,冇問題。一定要控制住