嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

我啦,我會向上擺的啦
9 r7 \7 y& e' I& j6 R4 O/ J4 C% e$ M* U5 l$ J9 H+ ^5 E
也有聽説過有些人拉去胯下,4 Y  V/ Z5 M1 ?
再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,3 p: e2 j4 }; D
試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,1 ~' h, O# T( B, f  W; y
膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。
2 A2 p8 I3 |( ?, ]$ k3 f  S5 ^  s+ B- c( u, T' x
看聽過有人在泳衣三角位開洞,把下面穿過去,7 M- e( U3 H  J9 @: R
這不是沒有意義了嗎,我是這樣想。6 u7 ]* v( c. z& T
  g5 V$ z% @/ K3 N1 j
這個真是聽會回來,我估係吹水吧,自己也不信,
6 G! H5 f- t: |. `6 K+ r就是可以插入後面,不可能啦會斷的啦,硬了也沒這麼長。/ o) T' S4 P8 u9 o5 s& j0 v
( ?! A1 G9 T* C3 Q5 W
不過就是説,是 (A 向上) 還是 (B 向下) 擺然後穿泳衣呢。
7 r6 _' o; t' Y7 w4 I, b( g5 M7 m0 i  q5 Z0 N) B5 h/ D" P
不知怎樣開投票,哈哈
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-12 17:18 發表   
- b4 c! n0 g0 I6 q我啦,我會向上擺的啦6 ~& Y+ V5 \% y& B9 Y7 _  X# f3 p

$ k. ?; i5 l9 l& A" K, _也有聽説過有些人拉去胯下,/ z0 ?# o8 H4 Q. Z0 Z
再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,0 r2 w3 M7 z3 w3 [6 w5 b, ^
試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,- E! m; Z, `/ l" V& E
膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。
3 u: [- F% g; G# h9 h
, I$ m& q6 K! b看聽過有人在泳衣三角位 ...
* j$ B: X0 ~, \9 o: ?! L
. W: o# S4 h4 k8 D& a; v, O- v我少穿泳衣

我放向上

向下放,不過扯時會痛* N3 ?2 w9 z3 k; X2 W& `
向上放 要著裙款泳衣

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-12 19:55 發表   ; A  ~/ K; ?" I  @5 |9 l: m
我放向上
/ W5 y6 ^' x4 m& Y
- M- a! K+ Y" x1 F+ C" O2 @
我都係,但包皮會先反出來嗎?

引用:
原帖由 fish 於 2019-11-12 22:31 發表   8 n1 l- E: c% A& X
向下放,不過扯時會痛
  |3 ~- U! i8 \向上放 要著裙款泳衣
( a" e1 T! T2 I  _0 t0 H7 O1 }. c+ i% A' U" K
向下放似乎沒有那麼清爽,% Z2 V9 N- R" `$ }
你意思是硬的時候會勒著嗎?
: O1 {/ z. g6 S( M1 }
, w/ \4 _: B6 H3 t1 S2 A) p分享一下我的啦,% c( t; C9 ?* f: \+ v& o9 r
我會硬起來之後先至穿泳衣啦; n' U" M$ S& _6 x4 h) g
# n# {3 `, e  Q$ o6 H0 l! R6 ]5 z
還有就是,你會先反包皮. q. r; X1 ?! t# b$ K( a
還是等下面硬起來自然會反開嗎?

高叉的好难

硬咪向上放,軟咪向下放lor

回復 1# mizugi2018 的帖子

一定要搭絲襪才好收JJ

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 10:06 發表   - C5 W( M( b2 }* |7 W0 f) Z
硬咪向上放,軟咪向下放lor
6 p$ p) ^; W. {+ t# P4 N, o8 |1 G2 D: m/ M$ L
向下放穿了後硬起來不會痛嗎?
. ?3 u# _! |2 p4 O3 B意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。& f2 k" z5 l4 {4 v$ h& y, Y6 ]
  E1 R( D0 {5 K- x% ?
那麼你會劣開包皮還是不會呢?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 12:34 發表   
0 R" }; _7 U" O( `- _$ b- f! a- N
' F9 c2 {; g3 U- q. d; v8 z0 U$ S6 ?- K, R8 e' q4 l, I4 w
向下放穿了後硬起來不會痛嗎?
. _7 A/ W4 @9 r意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。0 t  g- X& ~. s+ R* A6 R
8 w9 L+ n1 ~( ?; `5 c$ i
那麼你會劣開包皮還是不會呢?
: F6 _+ B, T% O! ]# T0 f5 @
唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 14:20 發表   
6 z/ y0 h+ G4 N, ^4 E
# ?/ ^* \/ Z9 z1 Y2 o- O7 P; o唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮
2 f0 i# v5 X4 j8 Y, n
' h% a) u  [9 ^! S) T" L( D/ Q會這樣出街嗎,穿賽衣在底?
3 ^& A8 {6 s' A& ]0 O8 C5 t& e) ~+ G& j' R, {- T
我在想,如果賽衣可以貼緊,* K9 Q# d8 Q0 w3 y4 U1 F3 {
那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位
0 P/ r6 W# H0 ~1 ]8 q, y應該會很舒服

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 14:33 發表   . [  z2 o7 r$ u+ W

: K8 q( o5 p" y) X# e, j" }; j/ q
  k2 k, K7 z" |, m1 B2 o0 b會這樣出街嗎,穿賽衣在底?
1 a( P. K' ^5 K& H+ G* ?+ P2 I7 V, Q; v) a8 w& |' M/ G  h- ?, X
我在想,如果賽衣可以貼緊,8 B0 g% Z1 B# O1 V: I0 ~
那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位" \' z5 u1 n5 }4 U7 m$ |1 E
應該會很舒服
8 T* O: K! P8 F; R
好少會著出街啦,去廁所唔方便

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 21:06 發表   , j6 Y/ y6 k6 u( M& l8 g
5 |) V& P8 Y+ j, U( w3 l
好少會著出街啦,去廁所唔方便
+ F+ P9 l/ j1 j# ], ?. g/ L- }以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿
3 R$ l: C6 L6 y. \) l自始之後再係咁著都唔敢等到急先去

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-13 23:29 發表   
5 x$ O6 e4 b5 }) |1 S9 w& y- M
" Z0 D0 s* l8 s% J以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿
. D2 I! f+ F' p自始之後再係咁著都唔敢等到急先去
9 I' ]# D. ]% c2 n" {話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。7 M, G; O6 S& S- j7 x3 i1 I
我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   . Q% Y) m$ `! k. f' }4 y/ b* R. P

* W( S6 I- r! p, |8 i' X話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
" e4 G0 z$ b( [1 `. f; x. y  ^我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
( y, m# o& |1 ]0 \多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   
6 O; d1 S( s" Q' J; m8 z
/ u9 {& n; w# g2 D話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。# p% @+ m" {( h9 i; U/ m- t  m
我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
, w& X  y5 g+ [. t+ ]! U2 u) ~% W( e& P6 b" D! E4 r( t& M
一件頭都要係三角或短平腳,唔係去廁所就真係

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-14 03:13 發表   
6 x" B( w! W9 R( `
# R; _6 f- _& \- v1 W多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服
- @; F8 m9 S7 x! U6 A$ |* X" _$ p8 |# T
2 H8 ^3 ^# J9 @7 T! S同意,真的,但不會去太遠
3 v) x5 P) f# \9 |( G8 A' P3 |5 T落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好, t) v$ `- D& H0 d9 @. n& O
+ ^) n) V* I+ D, l
短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-14 13:22 發表   
. m3 ~+ k# [1 \, L0 H  I' ]8 n
2 h; u& i6 Z: `3 y1 f# K
  {2 A4 }8 T6 y9 D- Y1 C同意,真的,但不會去太遠
* p# I! e: ^% \& e: Y落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好
* y/ w( S4 d( E( o. ^3 C9 |5 S
( R$ b$ v% ]8 K* C8 W短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?
8 d3 K$ b& q% r6 Y) z即係下身露件防晒泳衣出黎?  無試過呀, 不過有諗過就咁著件長身少少既上身衫係街行, 不過唔夠膽最後都係無試過放棄左
4 y  f) z; [4 M通常都係著係入面當底衫褲

向下放,試過著去游泳,冇問題。一定要控制住