嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

我啦,我會向上擺的啦
$ `0 k; @5 g% N0 O  m$ W
1 P& ]7 w- t) s- L5 _5 E也有聽説過有些人拉去胯下,
3 i1 T5 [5 S* d0 {再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,% |. [1 ?! t7 F; y1 M% v' {
試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,
. K0 [  c# A& e6 ~1 C9 `! v膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。3 o' I* `% ~: \& y3 n; m
2 I$ z2 y: q+ K7 ]3 F8 @% o
看聽過有人在泳衣三角位開洞,把下面穿過去,  `( ^# m4 L1 S$ [; ~
這不是沒有意義了嗎,我是這樣想。
" f2 b  R) k) U) K2 l( h) C" Y9 R
這個真是聽會回來,我估係吹水吧,自己也不信,- {3 @; S4 \4 }. r; s
就是可以插入後面,不可能啦會斷的啦,硬了也沒這麼長。
5 p. A3 z0 r. \* d- B8 }  _3 y' ~5 }2 P* M8 N6 V& @9 N- |
不過就是説,是 (A 向上) 還是 (B 向下) 擺然後穿泳衣呢。0 E# L; q8 ^2 d% ~

4 \* Q7 O- @0 E( H% \不知怎樣開投票,哈哈
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-12 17:18 發表   ' G2 Z* z' U" q
我啦,我會向上擺的啦6 p1 W! ?* c: @  e; `

' J+ F# W; ^5 O7 l3 F也有聽説過有些人拉去胯下,' b  @% X8 C* `4 E9 |" n7 j# g
再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,- Z. Q+ c# A; T7 D" E4 o
試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,/ }+ _$ r# s5 w( z; y
膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。/ p3 i3 ?  |) \6 ~5 |

/ G, }. q6 @5 Y( v/ L7 x2 a/ J( U8 H看聽過有人在泳衣三角位 ...
# l7 u6 r+ a6 S7 B

. N8 w8 E0 d4 ^% H: Y7 g我少穿泳衣

我放向上

向下放,不過扯時會痛& U4 t6 n+ S6 d" n
向上放 要著裙款泳衣

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-12 19:55 發表   " \* ?, ]2 i0 n' m. W+ g) r2 b
我放向上
% H$ @! c% Z! J% v/ W
4 j9 U" B! D& \4 v( o我都係,但包皮會先反出來嗎?

引用:
原帖由 fish 於 2019-11-12 22:31 發表   
( p9 w/ Y% G' o0 \& h3 F" {向下放,不過扯時會痛
4 A9 {! d8 a$ |, @" G6 P9 P/ p向上放 要著裙款泳衣
) B9 R/ |" B$ [0 s
: ~3 ?, ?+ M: H8 K) o. a
向下放似乎沒有那麼清爽,# f" p3 _* E. |! _; O% [
你意思是硬的時候會勒著嗎?
8 d1 \2 y% r# R' k' @! L" f( |6 @1 H3 i/ \
; ~. c& I. p" F& n我會硬起來之後先至穿泳衣啦  t1 M. @* g$ f' A- X  a- ]+ O3 ^
) e- q: _. l. w6 A; I9 o! i
還有就是,你會先反包皮
- x* b2 N8 I+ I7 Q1 \還是等下面硬起來自然會反開嗎?

高叉的好难

硬咪向上放,軟咪向下放lor

回復 1# mizugi2018 的帖子

一定要搭絲襪才好收JJ

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 10:06 發表   4 ~& L: H  n1 o* t
硬咪向上放,軟咪向下放lor
, n, B* ^0 j0 _; g$ n
0 S$ `0 |3 Q% Z向下放穿了後硬起來不會痛嗎? - e0 X0 c% R, j" ]8 y3 g. J
意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。9 t. `/ b1 X2 o3 P3 r

" R7 J! V( u7 H那麼你會劣開包皮還是不會呢?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 12:34 發表   
) C6 Z  X6 e; z, q3 n5 _
4 K% s0 h9 l1 Y
9 \3 U7 @& T" b  N; p向下放穿了後硬起來不會痛嗎? * P7 X" B/ T# g' `3 Y. x
意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。! m2 C: G2 Y3 g# f
3 a2 Y6 N; B1 I
那麼你會劣開包皮還是不會呢?
; a* ]- c: i( h  Q  ?2 i- R唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 14:20 發表   
. C+ \8 p  V7 A
& V9 z  h4 A7 a7 E2 {) s唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮
( O: ^; _: V: T

& r0 n$ _$ @/ z  _6 y4 R會這樣出街嗎,穿賽衣在底?8 ~- O; S4 R1 m( I2 O# t* Z, x9 D
9 f% q$ C/ z! n: q( B3 c
我在想,如果賽衣可以貼緊,- K- _" M, X& U) p
那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位  o9 ^2 n: O$ }" O
應該會很舒服

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 14:33 發表   
' |0 G; F, l" i
1 E1 @, y; f; {: ^2 K/ u3 c7 {' N  N. W' Y$ j9 Y
會這樣出街嗎,穿賽衣在底?
/ ?# B! x5 V- Y& X+ Q1 _0 u: T' X. \  ]: \1 F8 R
我在想,如果賽衣可以貼緊,
  c+ q! p, f) \) ^9 h2 m; b那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位) e( }/ D/ O, t- k) _# y2 J
應該會很舒服
6 Y5 V8 k# }6 [) t- p$ ?9 U
好少會著出街啦,去廁所唔方便

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 21:06 發表   ! j5 ^+ T! }' I* ]. q

3 @/ h* B8 o! V7 ]8 u  T6 b好少會著出街啦,去廁所唔方便
0 X! U+ ~$ m# M8 h( T4 `
以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿 : Y9 M% |4 c" p" R( `2 i
自始之後再係咁著都唔敢等到急先去

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-13 23:29 發表   
: z2 {) h5 d4 F0 \& z
9 h9 d* C, e+ S# t3 M  i以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿 + W" N$ e3 Q3 o" e
自始之後再係咁著都唔敢等到急先去
4 h$ Q$ z/ d+ L# N, B2 Z話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
5 D$ E# o8 B5 E: y- q& s6 w我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   
! w: h$ L: e; w, T7 x' V  Z  |4 p2 i8 l+ |  p* O
話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。& s. j/ F5 G& N' R; b. F+ V: a
我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
2 q( A! Q( s- L多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   . i; ]" T) v7 N8 J% R- {
7 d, y4 z1 s9 M* m( m
話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
4 J7 Y  Q1 N) M1 E+ v我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
9 m. ]/ Y6 I$ O) f, ~) A$ U* S' v' @: |
一件頭都要係三角或短平腳,唔係去廁所就真係

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-14 03:13 發表   
% l' R/ j& C. {7 p: M! @1 ~5 w2 p& M) `5 D4 R3 q! Q4 l9 }; t5 ]
多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服
& ^, S5 R5 _4 Q8 q' b
; G! i$ d7 s- s' m% O3 ^
同意,真的,但不會去太遠
+ W# T: X' r+ J" w: G/ M落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好4 {8 ^0 a4 F3 C0 G  f/ e
# D& ]; X9 W' \4 c4 _; f
短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-14 13:22 發表   # k5 K4 L$ q4 P, V9 r

) |3 o  @3 D$ O9 o5 C' P: T& t" p
同意,真的,但不會去太遠
/ r3 |' O7 e/ F5 L( S4 A' Z落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好
5 o+ u$ }8 f1 ]# l* k
# D4 u5 L8 p0 P短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?
6 b( X( n) F2 j  G( A+ l即係下身露件防晒泳衣出黎?  無試過呀, 不過有諗過就咁著件長身少少既上身衫係街行, 不過唔夠膽最後都係無試過放棄左
8 D+ @5 g3 U% e/ m6 p4 Q  v  z) x通常都係著係入面當底衫褲

向下放,試過著去游泳,冇問題。一定要控制住