嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

我啦,我會向上擺的啦# h% [3 T% \  l2 t- y

9 i7 b& T- E7 ~7 b1 N也有聽説過有些人拉去胯下,* _' R! r# V  r) w* s; g" |6 y
再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,
5 E- a0 o1 W8 i& s. t( z% t試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,
  M: A: P6 t- }" c7 k& n膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。- }4 C- d% P2 ]
" \9 g2 |; C+ Q5 E( P; N
看聽過有人在泳衣三角位開洞,把下面穿過去,
4 _! f: P& q. x4 X3 h: @( u  Y這不是沒有意義了嗎,我是這樣想。
" ]7 u5 _4 d. y* L+ n1 M2 i7 Q( l' M) i$ _9 l% d3 C
這個真是聽會回來,我估係吹水吧,自己也不信,
+ u1 a( F% ^( c9 R( u. e6 q就是可以插入後面,不可能啦會斷的啦,硬了也沒這麼長。& q+ N7 I7 u, P0 t2 B( {3 ^

1 R6 W' @# f6 I不過就是説,是 (A 向上) 還是 (B 向下) 擺然後穿泳衣呢。
( l5 v* U/ D' i# @" M# e# B/ _$ A# y. `+ S
不知怎樣開投票,哈哈
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-12 17:18 發表   
+ f$ U' T+ {* l0 M* n我啦,我會向上擺的啦( Q1 x+ W. u8 ]  a. N9 R" A& ]

2 F6 G* W2 E# P8 o也有聽説過有些人拉去胯下,
8 t2 {, G' H7 _2 D- v  s* z/ o再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,
; p' i- {  P6 F* B8 @$ p/ A9 u* g9 ]試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,$ v6 V# I* A4 A* _! c0 F1 S
膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。. x6 Y  J% [+ @5 N) X
! a) U( }3 d- m
看聽過有人在泳衣三角位 ...
; e6 _0 [  Z1 c( O* S, o" D
0 f5 l& j7 V3 v6 ]7 I) H5 P! a
我少穿泳衣

我放向上

向下放,不過扯時會痛
4 O$ ^; Q7 R' j4 l5 n" h+ I向上放 要著裙款泳衣

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-12 19:55 發表   ; w' K) W/ G* }4 y
我放向上
" {7 n$ j* Z5 c  }/ V0 e4 u. i
* x% A( B9 ~0 ~, R- {( {- y, r我都係,但包皮會先反出來嗎?

引用:
原帖由 fish 於 2019-11-12 22:31 發表   + c* y  h, r; z7 I( P9 |" X
向下放,不過扯時會痛; z4 H) E0 t8 W# u0 E6 t: U
向上放 要著裙款泳衣
, \8 x  e: N4 y; y7 h  q+ o0 n

" I7 @) R4 j% Q3 o向下放似乎沒有那麼清爽,
* `, s3 ]5 t% f: A你意思是硬的時候會勒著嗎?" t7 ~9 ^4 r. Q, t6 W4 z3 }

, k" _0 A/ B+ F/ n( l; \! |分享一下我的啦," y; I2 s! n2 H( ?9 j/ o  c
我會硬起來之後先至穿泳衣啦0 C) h. a5 _3 x
. j) I. s0 v3 A
還有就是,你會先反包皮
* w/ H0 L* X* A* c) h! _, m# e  [還是等下面硬起來自然會反開嗎?

高叉的好难

硬咪向上放,軟咪向下放lor

回復 1# mizugi2018 的帖子

一定要搭絲襪才好收JJ

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 10:06 發表   9 ~0 k. A. W$ ]8 J. N9 G) [$ h" d& O
硬咪向上放,軟咪向下放lor
/ w4 j8 Z  o% V) a! X2 \1 I  A* M3 T. S, c, `  G
向下放穿了後硬起來不會痛嗎? + V9 V0 |6 D6 K$ g( k, v4 O; @
意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。  O5 }2 a  t3 U. ?8 V  y. w

! Z$ K/ e$ E8 j3 k0 s1 j那麼你會劣開包皮還是不會呢?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 12:34 發表     l5 [  J% o0 J8 X7 h
; N' i6 Y, ?/ s* b% V
2 T, t" c4 H) Q# a
向下放穿了後硬起來不會痛嗎? 6 q! K! l7 t8 D0 n* e
意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。
# J! s% u) S1 T4 e# a7 q% H& b  O# U9 ^5 j
那麼你會劣開包皮還是不會呢?
' l8 i' a- U8 \: p  s
唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 14:20 發表   
3 z1 G! L6 Q4 |/ e0 M
' H/ z  L0 T3 P唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮
) q+ V4 l% J8 `3 i/ w& w4 y) \2 T

- I+ M; i+ b+ H' W( m' h, a會這樣出街嗎,穿賽衣在底?
4 z0 t1 V/ F& [$ V; d6 u8 M* h+ Y! R9 C4 M
我在想,如果賽衣可以貼緊,
% [8 k) b- g. a& s6 D8 _那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位
# z' U. Z: f( A2 U+ `8 _+ ^' l6 a! p應該會很舒服

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 14:33 發表   
. ]& z7 W: h1 s' B( d6 c4 T  R! L+ f2 f

) t  I! p: O; D6 k會這樣出街嗎,穿賽衣在底?
" y( U9 q6 ^$ }. o& N8 m1 t( s8 L4 N6 a
我在想,如果賽衣可以貼緊,
, Q' Y7 Y1 D6 O/ w$ }9 Z( L; d3 l那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位/ s( t$ i$ {! b$ p* R
應該會很舒服
; p  Z6 e+ v/ q) P% p好少會著出街啦,去廁所唔方便

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 21:06 發表   
4 ~, }9 h3 a$ L" X" T
1 s$ _! K0 R: w+ `& V  L好少會著出街啦,去廁所唔方便
. I5 K, t/ F: V+ v  V以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿 ' C" E# ]  ]% p. ^! I' x$ s
自始之後再係咁著都唔敢等到急先去

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-13 23:29 發表   
3 m$ }' v  r- o0 Y7 \4 M* y4 e. V1 r1 _( y* G
以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿   O( ]. _2 F- `
自始之後再係咁著都唔敢等到急先去
8 ~, t5 d. e# _6 y7 @
話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
1 g" E) J' g0 K0 p9 s我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   
+ Z4 R" j9 L& b" O8 G
: Z% i+ r( I7 C5 C$ ^( T話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
6 N6 I' O2 L5 s4 X我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
, K) N% z) W& s& B0 ]$ a2 m多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   " u5 d0 ^* U. m  B' Q

: d  t9 Q( C% I3 F7 J0 |話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。, x# {, Y+ \4 N; q
我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
9 z" x4 c% i* f$ k
8 L9 h' m, F. z2 c. h7 l8 K0 k
一件頭都要係三角或短平腳,唔係去廁所就真係

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-14 03:13 發表   
( K5 p$ V, u- j- N: j6 S
5 q8 Y9 E  l' e  C  i多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服
0 I0 L& V- j8 @- N! ]1 s
# N! L2 c7 M# i# Y$ z( T  f# g同意,真的,但不會去太遠+ B% I* ~4 L1 U$ E' e
落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好
1 a" u; U6 q6 z' ?  W$ t
# i2 n/ K+ f' `5 U8 k! l短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-14 13:22 發表   ! P0 n! a8 z8 G/ r

% N) _: m; _% n8 l
' @, L- Z6 S0 L. V" T; l同意,真的,但不會去太遠. o3 m3 L6 p1 F& x8 g) w
落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好- b% t/ a) C9 M6 _& l  [- L

5 g) R" G, z  d) W* @$ i8 O短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?
1 C3 K1 A  Z+ E/ ~! V
即係下身露件防晒泳衣出黎?  無試過呀, 不過有諗過就咁著件長身少少既上身衫係街行, 不過唔夠膽最後都係無試過放棄左
8 U! ?' Q4 [& a$ Q4 a+ v2 r通常都係著係入面當底衫褲

向下放,試過著去游泳,冇問題。一定要控制住