嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

我啦,我會向上擺的啦
- i; |; x/ L' J5 L+ e
* _, R5 e% |6 H也有聽説過有些人拉去胯下,' N" K) n: R# Q( x* c1 Y
再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,4 I+ t/ ?3 o1 {. f6 y/ w
試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,8 k7 D' V. o2 X0 t3 s2 t
膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。
- ]4 q, n8 E: Y% d. m# v% `6 f( q2 h
看聽過有人在泳衣三角位開洞,把下面穿過去,) e) F/ u" P7 e  @5 [
這不是沒有意義了嗎,我是這樣想。& U7 I2 L9 ]! l+ z
0 q( Z; |' X/ u
這個真是聽會回來,我估係吹水吧,自己也不信,
+ D5 Z9 e) `; l7 \就是可以插入後面,不可能啦會斷的啦,硬了也沒這麼長。
5 K' Q0 w7 H' Y% F3 b. {( S; t1 h# E
3 O0 i- ?( |9 }; F! \不過就是説,是 (A 向上) 還是 (B 向下) 擺然後穿泳衣呢。
9 y8 b$ |: _+ y/ I. @" B* s% v5 e% L4 L9 ?) l
不知怎樣開投票,哈哈
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-12 17:18 發表   / y  I% S, [3 S+ x3 t
我啦,我會向上擺的啦
+ v3 O& ~  L* u0 @  |7 g4 Y5 V$ B
也有聽説過有些人拉去胯下,. K0 x7 W2 l# L: q2 K: s
再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,( D+ S8 m3 `8 Y+ u2 W; ]' M! D
試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,
* _. V% U5 Y9 t) S* {8 E! d0 p膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。: @! m& ]' M$ t( {& `# R- ~- f

- _; K2 @. h% z( O2 \看聽過有人在泳衣三角位 ...
7 j/ K4 x! ?6 r3 b
/ C. @) W1 `( p. M1 d& B% l
我少穿泳衣

我放向上

向下放,不過扯時會痛! R0 @8 Z0 x; j' a+ D
向上放 要著裙款泳衣

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-12 19:55 發表   
/ W3 @$ \+ c' ]8 W6 d我放向上
/ b0 X. o6 Y- W9 F( w
0 f( f; {. B2 G2 B1 i7 N% d- S) p. s我都係,但包皮會先反出來嗎?

引用:
原帖由 fish 於 2019-11-12 22:31 發表   
. v- u* Z$ N% j" O- S' Q向下放,不過扯時會痛
0 c5 o9 P; r+ d, ^% ~向上放 要著裙款泳衣
; e. j$ Z4 B# I+ N( y& G1 B! ~* I% `7 V1 |* ^
向下放似乎沒有那麼清爽,
- W7 Z: d8 F/ X# A* ]! O你意思是硬的時候會勒著嗎?
/ ]# W" G6 t9 `, h/ J( x) y1 U1 w# O! ?4 [
- A4 G& G" }+ {  Q; f. K" a; m我會硬起來之後先至穿泳衣啦# F; S3 ^" [7 H% G
( v9 {  D5 N9 i1 Y5 M2 @/ r2 c. c/ w
還有就是,你會先反包皮& s8 f) A! |1 u2 v; K9 C, B
還是等下面硬起來自然會反開嗎?

高叉的好难

硬咪向上放,軟咪向下放lor

回復 1# mizugi2018 的帖子

一定要搭絲襪才好收JJ

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 10:06 發表   
6 H* P$ h) P* }/ `& r  |# S. H  M硬咪向上放,軟咪向下放lor
+ U  N8 I. X! g4 x$ g* h& c3 K3 V

, v! N# {- ^* Z. m: ?向下放穿了後硬起來不會痛嗎? $ h0 Q0 Z/ H( E5 y  l% \
意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。
0 W7 F! L% h2 I4 t) F, p6 ^+ g/ k  |6 K& O8 `- T/ F! G' ?+ s  e
那麼你會劣開包皮還是不會呢?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 12:34 發表   ; j4 o( d9 ?  B( ]& X6 V% |  q
6 r" ^7 Z$ [2 g& h/ Q: K
& A/ Y' E6 B) K' `6 w0 u8 M
向下放穿了後硬起來不會痛嗎?
7 [- ^( ?0 B, R) t% p& _% s意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。0 J7 g3 P7 s6 E$ S: s1 x* r; @0 ]" d

( @# p; C; `' T* \  Y4 y" ?# X那麼你會劣開包皮還是不會呢?
3 c7 L5 e# U7 h唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 14:20 發表   # A8 \* a5 f* y$ K
" l4 M; J$ F: k- P  F0 z  v
唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮
/ q7 x( ^% e4 L( ^( h# k9 x2 T( Z  q: x  v- q% x
會這樣出街嗎,穿賽衣在底?# Y' |  L7 A+ S0 F5 L5 _

5 O/ L0 K. ^2 k( M9 R- h我在想,如果賽衣可以貼緊,
; u5 M0 Z  g' j; }) P那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位( I% @+ U) k, w3 q8 S% j1 b+ [
應該會很舒服

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 14:33 發表   
7 T' c8 W+ f# Q1 T* a& W/ S! q" w+ c0 z2 C# f; M

$ m( Y3 E; M$ V- d/ r會這樣出街嗎,穿賽衣在底?
4 B  c6 ^, I& ~2 L( P. e5 G! m" l1 Y) g3 D
我在想,如果賽衣可以貼緊,' M: U7 Z5 x1 m# W6 c7 X0 r
那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位3 Z/ s" k; t) t! }( F
應該會很舒服
  P6 o0 F( \$ Q
好少會著出街啦,去廁所唔方便

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 21:06 發表   " E/ O; j4 T. Y$ ^. k8 L$ s
2 ]# ]$ T9 M' G
好少會著出街啦,去廁所唔方便
9 M% d3 y- a- n2 m  c4 j- P  o以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿
# T+ v; o8 M( e4 X' x自始之後再係咁著都唔敢等到急先去

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-13 23:29 發表   , J5 e# V+ [6 R0 \6 `8 B: }
3 r) _7 t& q1 k1 C' @7 [
以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿 4 d' Q, u9 W/ Q# O
自始之後再係咁著都唔敢等到急先去
0 l" n% t( T/ Z- E話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。& A- |" n" f1 A, k1 b5 [4 e: M
我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   8 L* w9 w* c  D" _9 {

- }# E3 t! Z. {4 ?' _5 ^話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。+ O; I3 P1 f2 R% J
我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
# S) S5 x5 b0 G) w多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   
! Y* N' `, }2 G$ k, Q( J! d7 g  M& P7 f  h2 b8 R* J
話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
. R' Y) J/ q9 M9 o# U: o* p我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
+ M* y+ y. G( R
/ E& J: E" }  F$ @  ?
一件頭都要係三角或短平腳,唔係去廁所就真係

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-14 03:13 發表   
4 f4 Q; v: W/ r3 x
4 y2 m( g6 J; d: h! ]( p! [多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服
, M5 x7 C% B' ]" I1 X# i( E( X, t3 a% R2 r
同意,真的,但不會去太遠( ~8 A4 a9 w+ ]8 ]; R) p
落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好
0 R  n0 D# ^, \& B/ q) D1 ]( n5 u+ n& r& s& {
短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-14 13:22 發表   / s. D& t3 X# W- m7 I
# J* z! ~& X  V, p5 h
7 T4 i$ p' h" i/ b- x4 j5 T
同意,真的,但不會去太遠- O- g& a& W# e  D
落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好5 F  [8 F- D2 y% {! F; e" ?+ T3 H

% m+ b# X1 J; n! e4 j短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?
5 _! O8 G* }# a7 X# k
即係下身露件防晒泳衣出黎?  無試過呀, 不過有諗過就咁著件長身少少既上身衫係街行, 不過唔夠膽最後都係無試過放棄左 8 u. r! H* r" C; }
通常都係著係入面當底衫褲

向下放,試過著去游泳,冇問題。一定要控制住