嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

我啦,我會向上擺的啦
! y7 h! v. P$ I2 n' s1 G( ~2 {7 r) d' I; @; B1 V  G# y& ?
也有聽説過有些人拉去胯下,
& n) f7 [$ @. T再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,
9 c* O5 e1 v( q% Z試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,5 R9 J" B2 Q; n" ]. s
膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。, J# b# O9 R  y

0 a/ F3 v! B6 f3 ~. T& F% E# h- Y看聽過有人在泳衣三角位開洞,把下面穿過去,6 f, {& w5 n2 G' r  ~3 R& Z
這不是沒有意義了嗎,我是這樣想。) n8 |" T3 O% x. i
0 K3 G3 [% m0 }, O
這個真是聽會回來,我估係吹水吧,自己也不信,
! M6 c2 e; r! G7 Y: ~就是可以插入後面,不可能啦會斷的啦,硬了也沒這麼長。
: w- q' S+ t0 E* Z; |1 X! L# f( y: v2 x# D
不過就是説,是 (A 向上) 還是 (B 向下) 擺然後穿泳衣呢。
; E; j2 e% l/ v' j7 C4 ^& I. P) f0 t1 |# H
不知怎樣開投票,哈哈
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-12 17:18 發表   
9 s; Y9 X" M& z& w, s2 @  L我啦,我會向上擺的啦9 z0 Z$ t' ]" \% ]& U
! H* a0 j/ p* u) k0 g
也有聽説過有些人拉去胯下,
$ I7 k7 L$ I3 O5 C1 v' P! Y再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,3 I; r) G; i9 l2 u( H( ?5 C  O3 [
試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,( g6 P8 I) q! _/ P- m& Y  g% }4 g" S
膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。; u' Y+ j% `+ p5 ~7 u
* W1 u; c1 J( f+ b* R
看聽過有人在泳衣三角位 ...
" L$ f3 V% s3 C/ j1 s9 x9 D5 u) T: Q! z- ?0 A! J5 j/ z& s, P
我少穿泳衣

我放向上

向下放,不過扯時會痛+ P; s2 r4 Z* S3 Q" S4 T, H
向上放 要著裙款泳衣

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-12 19:55 發表   4 |2 r- H7 q5 w  e
我放向上
- B  A1 M" T4 I9 D' ]/ |) h2 {
' i" [2 u1 K& y5 I
我都係,但包皮會先反出來嗎?

引用:
原帖由 fish 於 2019-11-12 22:31 發表   
, ?/ `0 m, A& B向下放,不過扯時會痛! O  P  H5 L+ t* d- ^
向上放 要著裙款泳衣
6 {1 c) J3 k8 t1 f  u7 D5 ^2 Y3 U

0 s; h/ D( k. I4 V2 \向下放似乎沒有那麼清爽,
# r2 w" _6 E: d$ Z" C4 d$ O, Q你意思是硬的時候會勒著嗎?
; [3 [$ b" b, W, z! f/ y4 |0 B7 }
/ j* g' f8 I' l% S7 Y6 t分享一下我的啦,+ N: o. a: U9 \* Q( |
我會硬起來之後先至穿泳衣啦* r9 D, V/ T4 e. O! p! R
; l0 o- |+ l0 Q
還有就是,你會先反包皮
* t7 F/ Q! m8 L( Z還是等下面硬起來自然會反開嗎?

高叉的好难

硬咪向上放,軟咪向下放lor

回復 1# mizugi2018 的帖子

一定要搭絲襪才好收JJ

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 10:06 發表   : _2 a3 X6 T! V; k4 I5 K" t% E- }
硬咪向上放,軟咪向下放lor
. z  t  d# Q$ n) ]

& v& D+ e6 F( B6 m向下放穿了後硬起來不會痛嗎? 5 t" B3 G! J" K' I- I- ~
意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。
' s, D: ~9 T/ y' c  z# T
8 v% U* ~8 x# Q那麼你會劣開包皮還是不會呢?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 12:34 發表   6 P6 u- z+ W. Z5 i
( L6 r$ Q/ W; l$ M

8 `; V6 @' ]' U6 p; w向下放穿了後硬起來不會痛嗎?
( U; e7 _* M' |3 z$ t) |意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。
& d. Q( t  c/ `/ j  |: s! V" _
' S/ {3 z, p' J那麼你會劣開包皮還是不會呢?
7 S, |3 _) v3 W" `( s+ j
唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 14:20 發表   
' H( R6 o: [/ ?+ ]- ?- q3 `2 f
$ c- [5 G3 \& L  M* Y! P2 \' h) E8 ?唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮
; c, d. |6 V/ L1 j
$ s) J( `7 p# a; G) d, R" O  C
會這樣出街嗎,穿賽衣在底?8 R7 A/ D6 K; f: O+ Q4 x/ L7 t
, P4 U9 {0 i+ p/ D5 r
我在想,如果賽衣可以貼緊,: L9 x$ K0 b; ~, G# r1 {) X
那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位
4 _1 I6 p2 t+ G. ^應該會很舒服

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 14:33 發表   # t; O4 u2 Q. t1 t/ Z  a8 w

6 U4 o2 l- n4 y
' d1 m( ?2 ~, |5 Y會這樣出街嗎,穿賽衣在底?1 |5 R& x  l/ e0 M

' h' h& X* F( O我在想,如果賽衣可以貼緊,
/ t5 V7 A) ^1 i' `2 S1 Q! p; {那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位
2 C9 ?. z0 N2 i2 t4 e% z. e應該會很舒服
$ J* R) k0 V# z* e
好少會著出街啦,去廁所唔方便

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 21:06 發表   
: [. p" r) t  I6 X
8 @8 ]8 C3 a1 m6 M  Q* X好少會著出街啦,去廁所唔方便
( w2 g2 z# _$ ?
以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿 2 x' a) Q8 t! E" a* G- R+ z/ m
自始之後再係咁著都唔敢等到急先去

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-13 23:29 發表   ) v8 X# a, o) f5 E& @

* X- u4 ]6 q- n; a/ {以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿
/ O# Y) k/ H" }# R. [/ m% Y自始之後再係咁著都唔敢等到急先去
1 H5 d% M9 m& \, n: S5 d話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。% q! d/ L1 G( w. g; O) O) x- L
我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   
; Z& s3 V6 R# G: p2 i; N
, U  x+ M* I3 j) o9 T/ e1 t! L話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
2 z1 r* U0 a, U/ j我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
' ~3 m5 e! b) X! L# X  \
多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   
, ?( ^# U' J! P. M; z! P/ r0 {0 X7 J: q
話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。+ @# Z; T/ `: O! G" o" o
我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
: E# w3 @, U9 @1 K

: g5 h6 F) y+ W4 h' M+ E1 t一件頭都要係三角或短平腳,唔係去廁所就真係

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-14 03:13 發表   : {! v; W9 N  V7 ^2 K. c

, v; v& z! \1 l, z多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服
/ U' X  {0 z4 q% A3 I
  M: \/ p9 b2 x" q( Z同意,真的,但不會去太遠. o4 S5 D$ r& L0 c; D9 p% X
落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好
, _- y; r  p# T5 _$ D" y
2 t; @4 X7 F) ], ?0 f5 s短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-14 13:22 發表   
7 c7 X( e' |2 q& t3 b
9 @& S/ z# z# y$ D4 t
8 @& W/ L  [$ R同意,真的,但不會去太遠+ a- O4 V! l4 y3 y
落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好8 r, M) w+ Q$ m- N! x

3 d. I  \+ C0 d' Y+ p+ i6 y短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?
5 Y4 G+ @2 K9 m5 y% O6 X2 b
即係下身露件防晒泳衣出黎?  無試過呀, 不過有諗過就咁著件長身少少既上身衫係街行, 不過唔夠膽最後都係無試過放棄左
! R0 {8 S, z: r5 |) n通常都係著係入面當底衫褲

向下放,試過著去游泳,冇問題。一定要控制住