嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想同直男伴去出外拍片,唔知有咩推薦?

想同直男伴去出外拍片,唔知有咩推薦?

最近男伴成日都話人哋邊個邊個,去旅遊旅拍好正,跟住好似好缺失咁,咁我喺點佢知道架啦,始終有道心坎,然後佢話唔介意俾人知道。我想喺佢生日俾驚喜佢,大家有咩提議?
覺得好的就按一下感謝吧~~
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去日本,著和服,幾正。
8 P* L8 J+ |6 O3 g最好係入住埋情侶旅館,咁就日夜都有得玩。# c/ e. e1 U  W4 O- C) h7 S

~" F! M5 B6 x6 N: _* a[ 本帖最後由 gila 於 2019-11-14 14:26 編輯 ]

回復 2# gila 的帖子

我未去過日本,唔知有咩情侶旅館,或者溫泉好啊
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-11-14 14:34 發表   , E5 C5 o+ s; \8 Q
我未去過日本,唔知有咩情侶旅館,或者溫泉好啊
+ V! ~# Q6 w* p2 P0 Q1 {( `; O. m# n6 \2 S4 }$ G0 T! B5 g9 O
有好多, 自己上網SEARCH 下, 例如以下:
* T1 q4 M& A& j4 ]) K" q. r3 @8 T+ J  M- x3 I* p
京都 南區精品大酒店
7 X4 l# V+ F! U' G/ c0 b% c* g" i2 J3 k京都 南區精美花園成人酒店1 Y* g4 D, ?  Q) Z2 q; ^
大阪 十三精美花園成人酒店
% l3 E  F- x. W# N& W, A大阪 酒井精美花園成人酒店2 e+ Q+ o; ]* C$ c- |

7 K' E. n8 J, C$ \- K一般黎講都係清潔乾淨, 不過離市區遠少少. 但好好玩. 記得自己帶埋情趣用品.

引用:
原帖由 gila 於 2019-11-14 20:01 發表   1 z* c) l$ h3 s* U- w* u
3 P& [* L; X) T  g( m

0 E, C5 H1 f8 L' k' d/ ^. O/ T5 i有好多, 自己上網SEARCH 下, 例如以下:
3 w  ~/ N& e/ M, x5 f+ F4 {% ~+ p) M
! o, C2 U) R/ F* N. A京都 南區精品大酒店9 E7 Z% Q* c& n0 P4 K
京都 南區精美花園成人酒店* B" c7 P' ^: q9 @! `
大阪 十三精美花園成人酒店# {$ c2 G# ], ^$ S% @( @, |
大阪 酒井精美花園成人酒店. x" [3 H; S- k/ e2 w
7 ]- s- D* g  M8 L
一般黎講都係清潔乾淨, 不過離市區遠少少. 但好好玩. 記 ...
; }1 D( |: \4 m, {$ w
- C  P5 B' T0 W1 \6 f/ W两男,也可入住 ?, _8 ]/ I7 A% S7 l6 O
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

回復 5# misslady 的帖子

喺咯,我就怕到時證件上,兩男入住會怪
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-11-15 09:45 發表   5 x5 M; d) {7 E
喺咯,我就怕到時證件上,兩男入住會怪
  `& b9 L& P4 X" d5 c# y

! p1 z7 g, Y3 e% Y6 R$ s" V$ _這些酒店沒有問題,見怪不怪。放心。

回復 7# gila 的帖子

我想試試和服同其他,有咩介紹?
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-11-15 10:15 發表   
2 I7 ]' x% n) Y8 m/ S我想試試和服同其他,有咩介紹?
5 O, W6 Q$ A  t% u) z7 D

' o& F+ ~7 m3 B. J7 o呢方面,冇經驗。多做資料搜集同問其他人。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-11-15 09:45 發表   
1 p% g6 Q, x  [  B喺咯,我就怕到時證件上,兩男入住會怪
) N; r* w, A( g( B' i$ o! r8 ]# B$ y. l. v  l
我,都,這樣想 ) n+ i1 k$ X% o+ j) }3 Q7 D1 a

2 F6 K9 X" v2 Q$ W4 x- b1 |4 D(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

京都阿爾法酒店: A3 Y0 E/ J& {/ G4 E) H$ L/ _
1 h+ ^" _0 X% _0 V& Y
呢間都唔錯. 有得玩,其實街都唔洗出.

https://m.facebook.com/kyoto.yum ... s/1742067172504549/1 c. w: w( |" J# e6 D' W$ F; `9 Q
; B# a0 I, Q, L. e7 Y) o
類似這樣服務,不過不平宜。

回復 12# gila 的帖子

自己带嘢去玩啦
做自己,唔聽教。

Newzealand!

去泰国啦,は压力,一街都系

回復 15# siying 的帖子

泰國我以前自己去過,好FREE,不過喺早幾年前啦,宜家唔安全喔
做自己,唔聽教。

東南亞唔知
. o& P. n% q1 Q, p: y不過日本真係幾好4 o# l7 o5 C( S' y* O
無論環境及設備
' V$ E5 L8 c# W% W淨旅行都係不錯選擇1 A8 e0 |$ _, L6 t- b
0 s3 x! \0 X8 W7 o4 B
以你情況
5 a; ]3 C4 d7 ?6 j+ S( |9 v5 a當然少少僻少啲旅客1 W  ]' i! X( p' F
可能都係優勢

引用:
原帖由 gila 於 2019-11-16 23:13 發表   % g4 ]4 s# y4 f/ P, P
https://m.facebook.com/kyoto.yum ... s/1742067172504549/+ v5 V& M7 x( ]. R" f6 Z" v# j9 l
9 k8 a; {; {4 T5 U  ~" z# p
類似這樣服務,不過不平宜。
( }' ?4 I, l/ X! {
我六年前就係呢間
9 U1 G  t- h+ [: U3 q! o6 E其實唔算貴⋯
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

回復 18# Rachel 的帖子

宜家會唔會舊啦?我想試露天湯,有咩介紹?
做自己,唔聽教。

回復 17# Aruza 的帖子

人少都可以放D,不過我對自己化妝有信心,小小人多都可以
做自己,唔聽教。