嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想同直男伴去出外拍片,唔知有咩推薦?

想同直男伴去出外拍片,唔知有咩推薦?

最近男伴成日都話人哋邊個邊個,去旅遊旅拍好正,跟住好似好缺失咁,咁我喺點佢知道架啦,始終有道心坎,然後佢話唔介意俾人知道。我想喺佢生日俾驚喜佢,大家有咩提議?
覺得好的就按一下感謝吧~~
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去日本,著和服,幾正。" Q* _* {8 \0 S, [- ^; E
最好係入住埋情侶旅館,咁就日夜都有得玩。
* i5 D1 d( i0 m" X# ?$ n: [* f/ q/ W

回復 2# gila 的帖子

我未去過日本,唔知有咩情侶旅館,或者溫泉好啊
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-11-14 14:34 發表   . p' H. K4 K. y
我未去過日本,唔知有咩情侶旅館,或者溫泉好啊
& e3 i' E. U8 i1 o! r  X/ R. L6 F. N7 {+ |/ ]
有好多, 自己上網SEARCH 下, 例如以下:
0 p& E, W+ i1 c1 {* G) k- f8 F) ?, @
京都 南區精品大酒店/ P5 H9 {4 E1 x
京都 南區精美花園成人酒店. v3 p4 F8 _8 U0 f# f& N  y- u
大阪 十三精美花園成人酒店( s' e& X4 x) a5 g( `
大阪 酒井精美花園成人酒店: m0 L) [# v# r+ q4 |0 b

# a  j# Y& J  C, I0 K# y! [一般黎講都係清潔乾淨, 不過離市區遠少少. 但好好玩. 記得自己帶埋情趣用品.

引用:
原帖由 gila 於 2019-11-14 20:01 發表   - F  y  u: h! G2 I3 D0 \- K, d. w

, N1 J6 r8 M# |7 U' W6 U9 X& }4 j' ]* f
有好多, 自己上網SEARCH 下, 例如以下:
7 q' y( V  U' k  t
, Q3 P: H( N$ }/ a京都 南區精品大酒店" z8 I5 Y2 p$ m% B% M7 }3 a( B
京都 南區精美花園成人酒店
8 S7 R, R$ F' ^) `2 G大阪 十三精美花園成人酒店
6 T' ]0 l" k/ X2 e9 y大阪 酒井精美花園成人酒店
# ?/ G2 q/ a4 d9 A6 j, E9 Q1 f! R6 N, @3 i+ b6 Z  e/ T
一般黎講都係清潔乾淨, 不過離市區遠少少. 但好好玩. 記 ...
: J6 `! B, }( S) n1 A$ M
9 n9 k" m0 d4 k+ Z
两男,也可入住 ?* [: {, X/ }0 _& s3 Z
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

回復 5# misslady 的帖子

喺咯,我就怕到時證件上,兩男入住會怪
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-11-15 09:45 發表   
( q" T2 w2 F- e/ j喺咯,我就怕到時證件上,兩男入住會怪
8 {2 ?, ]2 E$ m+ w( k/ Z2 ]
7 u3 f9 i4 j1 Z
這些酒店沒有問題,見怪不怪。放心。

回復 7# gila 的帖子

我想試試和服同其他,有咩介紹?
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-11-15 10:15 發表   
( G6 p+ N) F' w3 F4 e8 s& E我想試試和服同其他,有咩介紹?
3 S/ f4 Q) c4 i7 Z7 F+ l
- `+ X( u$ V" z/ \
呢方面,冇經驗。多做資料搜集同問其他人。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-11-15 09:45 發表   8 T5 _5 t9 n  x- _0 _3 s+ \0 {
喺咯,我就怕到時證件上,兩男入住會怪
1 C/ t# H' D* i4 W$ [) [8 S# A, E

% z& S1 T: w3 y  H, Q我,都,這樣想 ; v/ b5 {, ]( M! a  F
5 p* `+ ]3 \: r8 C5 V, }5 F
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

京都阿爾法酒店
( E7 W% T/ j, E  B7 k
" x5 `" s  G, y9 R呢間都唔錯. 有得玩,其實街都唔洗出.

https://m.facebook.com/kyoto.yum ... s/1742067172504549/4 C6 [& O6 c7 v  Y' I

$ g" O+ x! b$ U0 y' }/ f0 ?5 e類似這樣服務,不過不平宜。

回復 12# gila 的帖子

自己带嘢去玩啦
做自己,唔聽教。

Newzealand!

去泰国啦,は压力,一街都系

回復 15# siying 的帖子

泰國我以前自己去過,好FREE,不過喺早幾年前啦,宜家唔安全喔
做自己,唔聽教。

東南亞唔知
/ k$ F, d5 ?/ l) V  X& `* s  s不過日本真係幾好
: s+ U. f9 F% ]5 {無論環境及設備6 F9 K5 @& L# u
淨旅行都係不錯選擇
* A: z0 ]* X! K4 |
9 l$ a2 S* x$ a+ q# S! s以你情況
# L" W7 n0 Z6 {5 L2 f& k; g當然少少僻少啲旅客# [: r; ?9 D6 j' Q
可能都係優勢

引用:
原帖由 gila 於 2019-11-16 23:13 發表   
* }: }9 u& T' q- g. [$ b7 ]* b' o! Ohttps://m.facebook.com/kyoto.yum ... s/1742067172504549/  C3 \$ v" R* l) @3 [

$ g% h: F; f8 @& `類似這樣服務,不過不平宜。
- l% P4 f8 V. S我六年前就係呢間" Z/ d0 H* I% F) H" f/ w- t
其實唔算貴⋯
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

回復 18# Rachel 的帖子

宜家會唔會舊啦?我想試露天湯,有咩介紹?
做自己,唔聽教。

回復 17# Aruza 的帖子

人少都可以放D,不過我對自己化妝有信心,小小人多都可以
做自己,唔聽教。