嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想同直男伴去出外拍片,唔知有咩推薦?

想同直男伴去出外拍片,唔知有咩推薦?

最近男伴成日都話人哋邊個邊個,去旅遊旅拍好正,跟住好似好缺失咁,咁我喺點佢知道架啦,始終有道心坎,然後佢話唔介意俾人知道。我想喺佢生日俾驚喜佢,大家有咩提議?
覺得好的就按一下感謝吧~~
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去日本,著和服,幾正。: A3 H5 |3 m& l: z. O" B+ w
最好係入住埋情侶旅館,咁就日夜都有得玩。- A+ z! t, {+ u) r; T* v4 A
" n! J9 X  l3 T0 u. \

回復 2# gila 的帖子

我未去過日本,唔知有咩情侶旅館,或者溫泉好啊
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-11-14 14:34 發表   
0 M9 i6 c" U2 c5 C我未去過日本,唔知有咩情侶旅館,或者溫泉好啊
3 Q. W& z" f0 ?- D/ }5 C7 _" m% Q4 [6 ]- Q1 J
有好多, 自己上網SEARCH 下, 例如以下:  X+ E8 I. O1 Z" N( _& f
1 R. M+ `2 p4 h" N: a" T) j. J& |
京都 南區精品大酒店
# W  A7 P" L6 U( l京都 南區精美花園成人酒店
  ~* ^9 I6 C. _1 M1 F' Y大阪 十三精美花園成人酒店
1 H' r$ E/ G$ r& |6 [3 e9 v大阪 酒井精美花園成人酒店' |0 ^, j$ G* r3 R) a! n1 \

: I# P( {- H; }# F% _+ U一般黎講都係清潔乾淨, 不過離市區遠少少. 但好好玩. 記得自己帶埋情趣用品.

引用:
原帖由 gila 於 2019-11-14 20:01 發表   ! N: g. H4 N2 @

9 u! p! M4 Y$ U. J$ i% `/ K' m
- c# d5 @5 T$ @6 P# H+ h有好多, 自己上網SEARCH 下, 例如以下:' p/ e# @2 P1 _, X" ]; v2 K

9 K( ]1 g/ R1 |9 [! s+ e京都 南區精品大酒店9 C; O. l- C% R% k
京都 南區精美花園成人酒店9 O& ?% k5 R8 `
大阪 十三精美花園成人酒店/ X$ L, ^3 ?  E# @, Q
大阪 酒井精美花園成人酒店
4 n0 R1 f  S% m: c) j1 Z8 Y- f% h9 _' T/ g6 O  v
一般黎講都係清潔乾淨, 不過離市區遠少少. 但好好玩. 記 ...
9 o/ O* J1 @% T6 }9 m

2 i0 k9 Q3 Z% o  p0 x( Y两男,也可入住 ?
) ~: m  [8 k; y( W9 \9 f (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

回復 5# misslady 的帖子

喺咯,我就怕到時證件上,兩男入住會怪
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-11-15 09:45 發表   5 j+ k" }& g: Z9 B4 E& i
喺咯,我就怕到時證件上,兩男入住會怪
5 X2 d( I: g/ h3 D' G6 d( K7 L8 [0 c% m
5 P: x8 \* v' m  i2 u7 L這些酒店沒有問題,見怪不怪。放心。

回復 7# gila 的帖子

我想試試和服同其他,有咩介紹?
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-11-15 10:15 發表   ) _. B" Q/ |' \6 f
我想試試和服同其他,有咩介紹?
" Y2 U3 @) W" a% N

8 l- T0 j6 n- |: X7 E. p呢方面,冇經驗。多做資料搜集同問其他人。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-11-15 09:45 發表   
  u* c6 u* v; k& E. V) }喺咯,我就怕到時證件上,兩男入住會怪
. e) w  p" _! F) u& `" a0 @: X3 X
我,都,這樣想 % B* V( E" `% A1 }3 u  {" n+ ^
0 ]3 d7 f: ?+ E, A+ @( V7 [/ k' r
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

京都阿爾法酒店
% Z5 B; g8 Y0 x% I
5 E8 M* Z  v  q0 _  P呢間都唔錯. 有得玩,其實街都唔洗出.

https://m.facebook.com/kyoto.yum ... s/1742067172504549/
# g6 S) ~+ d8 k: F. n( e8 A" u) b+ u' X
類似這樣服務,不過不平宜。

回復 12# gila 的帖子

自己带嘢去玩啦
做自己,唔聽教。

Newzealand!

去泰国啦,は压力,一街都系

回復 15# siying 的帖子

泰國我以前自己去過,好FREE,不過喺早幾年前啦,宜家唔安全喔
做自己,唔聽教。

東南亞唔知
" G0 M1 x& f3 u" z3 R  p  w不過日本真係幾好
9 o0 `( P1 N5 z) C# K/ h無論環境及設備
: _' B) i' Y- r# E淨旅行都係不錯選擇
. i; x  f7 w2 J  B8 l3 r
" T6 O, [1 k/ `  a9 J2 ]以你情況- T! L* G) |3 a0 u' L3 ]5 J2 i8 ^
當然少少僻少啲旅客: K: A( r0 W- j# A! X- |+ O1 H
可能都係優勢

引用:
原帖由 gila 於 2019-11-16 23:13 發表   2 @5 v! }1 `0 x
https://m.facebook.com/kyoto.yum ... s/1742067172504549/& t* ^/ D, o" x" c: f

/ D/ `' F1 N# d: X8 }/ P類似這樣服務,不過不平宜。
) I  C2 l* c8 y& @- _+ F我六年前就係呢間; X  h. n8 V6 @9 w. U
其實唔算貴⋯
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

回復 18# Rachel 的帖子

宜家會唔會舊啦?我想試露天湯,有咩介紹?
做自己,唔聽教。

回復 17# Aruza 的帖子

人少都可以放D,不過我對自己化妝有信心,小小人多都可以
做自己,唔聽教。