嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想同直男伴去出外拍片,唔知有咩推薦?

想同直男伴去出外拍片,唔知有咩推薦?

最近男伴成日都話人哋邊個邊個,去旅遊旅拍好正,跟住好似好缺失咁,咁我喺點佢知道架啦,始終有道心坎,然後佢話唔介意俾人知道。我想喺佢生日俾驚喜佢,大家有咩提議?
覺得好的就按一下感謝吧~~
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去日本,著和服,幾正。
' q4 [7 q, ]: O/ O/ z最好係入住埋情侶旅館,咁就日夜都有得玩。
* h/ z9 Q" Y* b0 w# |: T
) L% {, `$ b5 P$ x[ 本帖最後由 gila 於 2019-11-14 14:26 編輯 ]

回復 2# gila 的帖子

我未去過日本,唔知有咩情侶旅館,或者溫泉好啊
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-11-14 14:34 發表   
: Y# D8 c5 s: z+ ]我未去過日本,唔知有咩情侶旅館,或者溫泉好啊
. S5 }) K$ i3 t% S3 j
( Q0 {) \8 f4 y2 s) P5 P有好多, 自己上網SEARCH 下, 例如以下:
/ V/ r3 x1 t6 c2 {& r) ?; N+ f& Y+ j) u2 a2 W$ w- V
京都 南區精品大酒店" {- g+ o! Z5 _0 L
京都 南區精美花園成人酒店
# r. B7 A- i! ]7 i; |大阪 十三精美花園成人酒店4 W  q$ N7 k8 w( t' X& `
大阪 酒井精美花園成人酒店3 f7 D! P" S4 h) \/ {
; Q2 N, b$ m1 Y: B1 p; t) \
一般黎講都係清潔乾淨, 不過離市區遠少少. 但好好玩. 記得自己帶埋情趣用品.

引用:
原帖由 gila 於 2019-11-14 20:01 發表   6 N* q% {2 s4 a5 G4 ]
% M$ D2 ^4 R; p) H' Q

( i: u# F1 ?% i3 g' g2 U. S有好多, 自己上網SEARCH 下, 例如以下:2 a# ?8 n# ]" b( F

W* u( F/ ~- y2 l' R6 u京都 南區精品大酒店
7 H( s7 L/ N  P$ \京都 南區精美花園成人酒店# ^: u, n! [8 W! h: g  ?1 G0 T
大阪 十三精美花園成人酒店7 |. B, j: W5 J: V
大阪 酒井精美花園成人酒店: {" E* y; }. c) C  w
: F1 s3 `& j2 |* _
一般黎講都係清潔乾淨, 不過離市區遠少少. 但好好玩. 記 ...
  t! f7 G% @1 [* ~$ s7 ^

5 C5 }# T4 Q3 [+ w$ x  P, R两男,也可入住 ?
  o2 ^( ^1 d: p (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

回復 5# misslady 的帖子

喺咯,我就怕到時證件上,兩男入住會怪
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-11-15 09:45 發表   
8 @1 {; O  o9 [8 ^. }: H喺咯,我就怕到時證件上,兩男入住會怪
' s0 Q+ A! G. C+ }7 ?

* ~% p: C2 g) i, ^# G! ^這些酒店沒有問題,見怪不怪。放心。

回復 7# gila 的帖子

我想試試和服同其他,有咩介紹?
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-11-15 10:15 發表   ) [& ^. Z; P' V1 K! C7 a- A) E! P
我想試試和服同其他,有咩介紹?
4 N, Q6 o' y) e$ @# u% x# C
, O# F/ L* z* c2 y0 ~# c' J+ z
呢方面,冇經驗。多做資料搜集同問其他人。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-11-15 09:45 發表   
, l6 N9 R* Q5 F( r喺咯,我就怕到時證件上,兩男入住會怪
7 w3 o6 N  B' W. i- l- x
2 o3 {+ R$ P3 j' [! F; e
我,都,這樣想
; W: z& g3 B% F0 w9 C9 @2 R7 O' X' U4 i4 d
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

京都阿爾法酒店
3 L/ c9 E" y+ Q+ a+ `; X- Y( p$ H0 @" ?, E4 Z; ]# m5 e9 W
呢間都唔錯. 有得玩,其實街都唔洗出.

https://m.facebook.com/kyoto.yum ... s/1742067172504549/
+ G7 y$ b. o1 ]! I- E8 }  \' S' |$ ?8 i' x& n% s
類似這樣服務,不過不平宜。

回復 12# gila 的帖子

自己带嘢去玩啦
做自己,唔聽教。

Newzealand!

去泰国啦,は压力,一街都系

回復 15# siying 的帖子

泰國我以前自己去過,好FREE,不過喺早幾年前啦,宜家唔安全喔
做自己,唔聽教。

東南亞唔知
% P2 ]3 l; b( @" b不過日本真係幾好
5 H: n6 K  z- [6 E, b無論環境及設備
( n, Y1 X0 \" k3 m淨旅行都係不錯選擇
- H7 M2 S6 K6 {& e1 F& A7 j2 k: u( \3 J& z: @- l( u% S
以你情況1 E! [$ O% M5 S
當然少少僻少啲旅客# m" f: Y+ H8 Z3 l* }3 \& x: o
可能都係優勢

引用:
原帖由 gila 於 2019-11-16 23:13 發表   ; q( l- S  d1 Q  D& z3 M
https://m.facebook.com/kyoto.yum ... s/1742067172504549/
* z0 l, y3 u9 j! u) d1 B/ Y5 N7 h0 M# K8 e% h) u& D
類似這樣服務,不過不平宜。
. ^9 h  E. K7 V
我六年前就係呢間0 u" i4 S+ F( g# v
其實唔算貴⋯
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

回復 18# Rachel 的帖子

宜家會唔會舊啦?我想試露天湯,有咩介紹?
做自己,唔聽教。

回復 17# Aruza 的帖子

人少都可以放D,不過我對自己化妝有信心,小小人多都可以
做自己,唔聽教。