嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想同直男伴去出外拍片,唔知有咩推薦?

想同直男伴去出外拍片,唔知有咩推薦?

最近男伴成日都話人哋邊個邊個,去旅遊旅拍好正,跟住好似好缺失咁,咁我喺點佢知道架啦,始終有道心坎,然後佢話唔介意俾人知道。我想喺佢生日俾驚喜佢,大家有咩提議?
覺得好的就按一下感謝吧~~
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去日本,著和服,幾正。+ E8 X$ @7 c! P3 T. K$ Z0 m
最好係入住埋情侶旅館,咁就日夜都有得玩。
! V* X8 `  b3 }* M  F: P
/ C2 n' w  ?6 i[ 本帖最後由 gila 於 2019-11-14 14:26 編輯 ]

回復 2# gila 的帖子

我未去過日本,唔知有咩情侶旅館,或者溫泉好啊
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-11-14 14:34 發表   
+ }+ s% m: E1 x* g我未去過日本,唔知有咩情侶旅館,或者溫泉好啊
  Q' ^" X! S  Q: `. H  `+ z- ^6 e5 f
有好多, 自己上網SEARCH 下, 例如以下:- ^2 v; o. e/ T; }
3 N- O4 \- d; E* @0 E
京都 南區精品大酒店4 w4 A* K- |3 F/ D  z' Q
京都 南區精美花園成人酒店
' m4 L! v, L# R2 F1 i" p6 B大阪 十三精美花園成人酒店$ R. G4 q* E) ?, @. b3 ]
大阪 酒井精美花園成人酒店7 [+ O6 w6 k3 P. x- {4 D
6 L0 Q' ]6 Z3 @4 R
一般黎講都係清潔乾淨, 不過離市區遠少少. 但好好玩. 記得自己帶埋情趣用品.

引用:
原帖由 gila 於 2019-11-14 20:01 發表   
; B, q3 }! ?1 O  z% L5 E
( y2 e8 \8 Q6 U" B
) L3 Z: R6 r: J; u+ ]# |, q有好多, 自己上網SEARCH 下, 例如以下:$ ]. i) Z; x; W& L4 X* e3 v

3 k) S# H# n9 ?8 J- ]8 W京都 南區精品大酒店5 r2 T  w  f9 f+ d4 w
京都 南區精美花園成人酒店
0 e0 F. x6 S% U. W大阪 十三精美花園成人酒店* Z* z/ [' e$ b  Q) L
大阪 酒井精美花園成人酒店! N1 G& v5 r9 q: v$ Q  X% B

6 J; y+ \" L9 B% h# _- P: [一般黎講都係清潔乾淨, 不過離市區遠少少. 但好好玩. 記 ...
3 i" @+ d6 b- a( Z4 V( i5 f+ A, z- K
两男,也可入住 ?
8 D8 v+ V7 h# D) F, { (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

回復 5# misslady 的帖子

喺咯,我就怕到時證件上,兩男入住會怪
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-11-15 09:45 發表   9 B- V) |/ m4 m& c5 Q8 Y& N
$ y) a0 _/ ~' Y6 L. W
3 ]& o5 S- P8 y, y1 I# X& J  [
這些酒店沒有問題,見怪不怪。放心。

回復 7# gila 的帖子

我想試試和服同其他,有咩介紹?
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-11-15 10:15 發表   
5 _$ J) O" M9 ]  {  c我想試試和服同其他,有咩介紹?
5 M- x+ S0 e  F1 ?& B% a" u- g) ?  k8 z+ J
呢方面,冇經驗。多做資料搜集同問其他人。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-11-15 09:45 發表   % j% m* h9 Q1 `8 j8 W. A- P" t
8 {! F2 s8 R' Y2 o6 v1 z! y$ p  V! ]( |: k' `' N  A' a* ?
我,都,這樣想 & l9 o' z& k9 l; ^7 D

! N+ P! c, z( u3 @& u0 S( M: J$ e(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

京都阿爾法酒店
! m' P* e6 k) r5 l- p/ k8 ?, \) q
  L8 {5 B) ^4 ]. \' M2 A. ?呢間都唔錯. 有得玩,其實街都唔洗出.

https://m.facebook.com/kyoto.yum ... s/1742067172504549/) i5 Q  B8 o) F5 X
# F2 ]3 q, }" v8 u5 ]
類似這樣服務,不過不平宜。

回復 12# gila 的帖子

自己带嘢去玩啦
做自己,唔聽教。

Newzealand!

去泰国啦,は压力,一街都系

回復 15# siying 的帖子

泰國我以前自己去過,好FREE,不過喺早幾年前啦,宜家唔安全喔
做自己,唔聽教。

東南亞唔知
* j& }2 C5 E  N9 M不過日本真係幾好
% b& ~0 b& Y1 r5 z無論環境及設備# x! `( C7 M5 f2 y  a! O
淨旅行都係不錯選擇
4 J( P2 N: G4 U- E8 }( {% {. d8 h1 Q; k& K6 j$ Q  w3 M, v
以你情況* @, {$ C' r$ x" y- W0 J
當然少少僻少啲旅客
/ ?9 |3 C1 M8 P4 g. \可能都係優勢

引用:
原帖由 gila 於 2019-11-16 23:13 發表   % S7 }- ?5 X3 y
https://m.facebook.com/kyoto.yum ... s/1742067172504549/* p. U) O6 M0 S1 m- ?+ E( D

' {% Q# y7 L( C7 p類似這樣服務,不過不平宜。
" j2 |0 g3 E7 o% H; f
我六年前就係呢間
% H& S6 F- z$ @0 T+ ?+ e其實唔算貴⋯
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

回復 18# Rachel 的帖子

宜家會唔會舊啦?我想試露天湯,有咩介紹?
做自己,唔聽教。

回復 17# Aruza 的帖子

人少都可以放D,不過我對自己化妝有信心,小小人多都可以
做自己,唔聽教。