嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

二手校服、底裙

二手校服、底裙

我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我! l/ o7 h& B7 |6 _* M' ?

' [% ]& T9 L8 t4 s  l" A[ 本帖最後由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 17:42 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   
( k# U( ]) l7 M" A' s9 o! p& Q我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以我
7 L. _- }9 _7 }4 ]

% P. m; V' _( }0 L+ L勁喎 (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

之前你讀邊間先

應該會對DGS校服更有興趣

二手校服

我亦有底裙賣
" `; p# x% W& U# W  x8 b
; ?2 r* l' u* @) G[ 本帖最後由 kykkwokhk 於 2019-11-19 03:41 編輯 ]

二手校服

底裙我都有賣
  B6 R; u2 v3 O1 q
* j/ j  V  M% d3 P, Q9 Q[ 本帖最後由 kykkwokhk 於 2019-11-19 03:42 編輯 ]

引用:
原帖由 erichicken 於 2019-11-18 23:34 發表   7 n9 S  p0 U  y
之前你讀邊間先
" b9 Y# ?6 e1 D0 h1 j2 y' }6 H+ I
" I5 J' a8 w, H5 w9 u1 ~6 Y5 P
我之前讀 培英

引用:
原帖由 jacjac 於 2019-11-18 23:48 發表   
0 Q" x6 |* w! Z! H0 z! G應該會對DGS校服更有興趣
  \% l5 o8 \% E& x8 Y2 ~' B3 N" U- p/ w% x. T5 a

3 J5 `6 o, [* w- h3 j) S3 n賣咗我點返學
4 k' s7 ?' `) M4 S* J: s但如果你真係想要或者我可以幫你買

回復 8# kwok_isabel1027 的帖子

幫讀者們買校章吖

回復 1# kwok_isabel1027 的帖子

已Dm

引用:
原帖由 jacjac 於 2019-11-18 23:48 發表   
/ O8 `& A3 W5 g. P( B# C應該會對DGS校服更有興趣
, r6 g/ f6 r. a1 ~# W0 W& h, m3 v# n0 C! @7 J, x& ^( o% G
我諗呢度大部分都會想做DGS妹; s3 K6 L1 |1 P  A
我自己都想

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-18 15:32 發表   2 g8 r; U+ X3 G3 u7 F  Y
幫讀者們買校章吖
. t; o; y' ?# d3 t
DGS唔係只得布校章車係條裙到咩?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2019-11-20 10:14 發表   " f+ n" Z* b7 e0 X
$ R1 {( k5 S0 F  ~0 }& _! E

# F8 e+ H! E( M* s我諗呢度大部分都會想做DGS妹
% z/ K  ^, O0 u# Y1 }' U3 u我自己都想
: o/ C' d- a+ T
% o% y1 s+ M9 A9 ~; f: E! P  `. B. @7 J) M! ?( m
唔係好明你哋心態' S7 O& `; E% i1 o
0 h7 o8 w6 _6 ^* \5 T

引用:
原帖由 concord 於 2019-11-20 12:24 發表   ; c: P6 h/ c% i1 G& w2 P+ i
/ v3 Z5 \6 `2 q, I$ b, R
DGS唔係只得布校章車係條裙到咩?
. e* T6 p5 M" A" y' n7 g# m  f3 n. O# z! N& \" T
  [# w. Y# T- Q  ?$ U
冇錯,係。但亦有校徽的心口針。

any pics can see see?

can see see

二手校服、底裙

引用:
原帖由 being_fake 於 2019-11-20 14:59 發表   
& [: ?' B: _0 f2 Jany pics can see see?
  \+ K5 ^% f! |

- }" U6 T  z+ J$ x2 {
1 U4 y! F2 B! ~( ~) \2 y1 p1 T你可以pm我你wechat我再send相你睇

二手校服、底裙

引用:
原帖由 tfghghuhvcuigf 於 2019-11-20 15:08 發表   
3 ?7 K1 i# Z6 b8 n6 T5 \can see see
# i+ }3 d3 ]) Y5 w. D5 L4 ]

, H0 Y4 ?  m1 e  }: @' H# g' P1 z( x0 E' i# T+ L
你可以pm我你wechat我再send相你睇

二手校服、底裙

引用:
原帖由 concord 於 2019-11-20 12:24 發表   
. `6 `( ~5 s' s
8 I: o8 R7 M' T2 M- B% c/ J4 aDGS唔係只得布校章車係條裙到咩?
, c6 {' I$ f, l* g  h9 O1 D% O( Y; ], h! f$ k4 K+ f: ]
其實都唔係布校章係條裙度,係條裙繡咗DGS三個字

咁請問似呔針的金屬校章易買嗎?會否好似p.con咁中一派了便用6年?
引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-20 15:45 發表   
! @; V3 r1 k9 s! q5 p  W1 N$ Z. _& |' B2 X1 p

% V. t4 F7 T) g5 R" q# f0 ?其實都唔係布校章係條裙度,係條裙繡咗DGS三個字