嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

二手校服、底裙

二手校服、底裙

我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我$ D3 f" R7 o& U- U) k5 t% p

! U2 k! h; M" Z; N) {8 e5 `[ 本帖最後由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 17:42 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   
8 Q! s8 C+ v4 x' N! S0 d# ~6 C我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以我
) ]0 q5 W% V2 p8 \2 i
) _2 m6 ]/ k2 q8 y# }2 P
勁喎 (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

之前你讀邊間先

應該會對DGS校服更有興趣

二手校服

我亦有底裙賣
6 S6 g  N& t# I) E8 R6 N3 ?8 Y1 K( Z* l' h" i3 ^

二手校服

底裙我都有賣
8 t' \1 L/ O& `7 U# w6 u3 h: f: Q+ p& r7 Y

引用:
原帖由 erichicken 於 2019-11-18 23:34 發表   
# C0 C5 ]# U- p3 |  n" p之前你讀邊間先
% B0 F; Y$ W; J* @! `$ J% f4 g/ K' g

; j/ Q+ [) c4 B0 Z) K我之前讀 培英

引用:
原帖由 jacjac 於 2019-11-18 23:48 發表   " b& x) P; H7 e" H
應該會對DGS校服更有興趣
, u2 `, Q: `' l* ~$ F/ z+ _# e2 X1 O
" Q5 c; {7 \3 C5 Y% o
賣咗我點返學
& A" Q4 j' l# @但如果你真係想要或者我可以幫你買

回復 8# kwok_isabel1027 的帖子

幫讀者們買校章吖

回復 1# kwok_isabel1027 的帖子

已Dm

引用:
原帖由 jacjac 於 2019-11-18 23:48 發表   
0 E3 n& Z- ]" ^- z- |0 X應該會對DGS校服更有興趣
: c( |. b+ u) y- x
1 W/ c4 |1 j5 s# ^我諗呢度大部分都會想做DGS妹% L3 v% a8 |0 n! V) W! b
我自己都想

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-18 15:32 發表   
1 t. @% j* p7 G* W8 K5 r! w1 z9 t7 n幫讀者們買校章吖
7 v0 A1 O- o7 D
DGS唔係只得布校章車係條裙到咩?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2019-11-20 10:14 發表   
$ T& s7 Q# {' C- F: @3 J' i; p9 x, \) f. ~
# O1 S3 U. g9 ~( o, ]
我諗呢度大部分都會想做DGS妹
2 ~+ }" v. T+ p" x/ w! B6 G我自己都想
1 ~+ c0 C! j5 c2 v, `8 b6 h% g

$ G+ z# H" g+ X0 J. t4 C& f/ m/ L. T- k0 B: u( P
唔係好明你哋心態
  N. W9 U- M5 w' c2 j5 N
2 i/ Z6 ]4 K/ e. g[ 本帖最後由 kwok_isabel1027 於 2019-11-20 12:48 編輯 ]

引用:
原帖由 concord 於 2019-11-20 12:24 發表   
* {" S: f/ }2 T3 [
1 a/ v$ K2 M) o7 [# m( X7 k) tDGS唔係只得布校章車係條裙到咩?
* V% z' I$ o; @9 P* Y# X
5 S1 j1 i! d! \2 K
. c- g" o* Q" ?& G4 g' \
冇錯,係。但亦有校徽的心口針。

any pics can see see?

can see see

二手校服、底裙

引用:
原帖由 being_fake 於 2019-11-20 14:59 發表   3 o9 E! G3 Z5 d; B, c/ k4 \5 Y
any pics can see see?
! r2 Q3 }( @5 V. \4 l. \

% l9 V$ d+ @. w$ a' l( I" H3 ~; [6 L. d) p" ?8 Q& g
你可以pm我你wechat我再send相你睇

二手校服、底裙

引用:
原帖由 tfghghuhvcuigf 於 2019-11-20 15:08 發表   * e4 `, Q% P" c4 T& |
can see see
  v% }/ s: _  |) W9 Z
: ~1 D. A! K6 L& G
5 f) N1 f# X* q4 I$ E5 a
你可以pm我你wechat我再send相你睇

二手校服、底裙

引用:
原帖由 concord 於 2019-11-20 12:24 發表   
  y* I% ?' d; R; G+ J
3 T; @- n, z+ [% W/ ~DGS唔係只得布校章車係條裙到咩?
8 @5 Z' K$ T" V
) i7 R& Q" }, L$ d* [+ b- q其實都唔係布校章係條裙度,係條裙繡咗DGS三個字

咁請問似呔針的金屬校章易買嗎?會否好似p.con咁中一派了便用6年?
引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-20 15:45 發表   4 V2 Y& C- `! s  C2 U

# ]2 e& A+ _: P3 d6 b# I/ S3 n) I, r) Q9 w
其實都唔係布校章係條裙度,係條裙繡咗DGS三個字