嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

二手校服、底裙

二手校服、底裙

我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我3 E+ X' n, p: X; j! P+ ]: _4 @" L$ d

3 D$ M) P" d* P4 j0 I[ 本帖最後由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 17:42 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   , W" v6 o3 w+ {' r8 ?
我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以我
7 b! m0 r5 j: R! u
! K$ t* `% X" x9 C勁喎 (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

之前你讀邊間先

應該會對DGS校服更有興趣

二手校服

我亦有底裙賣2 N8 V/ J9 I7 @

* p( Y- v: w0 B0 y/ y[ 本帖最後由 kykkwokhk 於 2019-11-19 03:41 編輯 ]

二手校服

底裙我都有賣
- R) A( ?6 }, o$ s- _% h7 o$ X) ~3 q1 ]3 [' O

引用:
原帖由 erichicken 於 2019-11-18 23:34 發表   
& C2 }- G6 H% s- m6 D8 X之前你讀邊間先
& c  n$ _7 I6 l; H, w5 R

3 w! W6 c% [. ~8 T我之前讀 培英

引用:
原帖由 jacjac 於 2019-11-18 23:48 發表   / n* o3 V3 x0 c' e' P& K
應該會對DGS校服更有興趣
3 C& X* z* r' H7 h. e/ \: j$ W( X3 T+ b- k$ i' \
+ o) D( l9 v! B: i: X4 X
賣咗我點返學 3 T) _/ N0 {! a: E$ x9 d
但如果你真係想要或者我可以幫你買

回復 8# kwok_isabel1027 的帖子

幫讀者們買校章吖

回復 1# kwok_isabel1027 的帖子

已Dm

引用:
原帖由 jacjac 於 2019-11-18 23:48 發表   
- ^/ p4 c5 t( P  X/ h應該會對DGS校服更有興趣
. W. X9 o$ P6 i+ y3 p0 K7 k

- N4 z+ Q6 J- b* h, [我諗呢度大部分都會想做DGS妹
6 B3 ~. J! W" D: c我自己都想

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-18 15:32 發表   
% y. o! X7 S- S$ c4 y; u+ l" Q幫讀者們買校章吖
+ k0 V" @5 X0 B3 bDGS唔係只得布校章車係條裙到咩?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2019-11-20 10:14 發表   9 O2 K" W+ e# Y6 M3 r' `- v: m, {
- A: n6 q: ]. g9 p4 N( V

# W) v/ M$ |- t% p2 @( x8 L  N我諗呢度大部分都會想做DGS妹
# f1 D8 w- R0 l/ ]2 E7 g3 F% y1 H' r) X* j我自己都想
3 Y( c+ D1 \0 Z' L( F

8 z4 V8 `# q3 E; ~2 s/ a# N/ ]* X: U0 ]# I8 b  d" [
唔係好明你哋心態
# Z1 z) C. q. Z7 F5 s; g3 ^6 W$ O+ |8 M

引用:
原帖由 concord 於 2019-11-20 12:24 發表   
+ A& i! b* o+ A: ?: o$ y$ E9 y9 z, r
DGS唔係只得布校章車係條裙到咩?
0 h/ {2 p: K7 ^. f* G
; m" b! T; G3 |, O. T6 b/ ]) S$ S7 M( S
冇錯,係。但亦有校徽的心口針。

any pics can see see?

can see see

二手校服、底裙

引用:
原帖由 being_fake 於 2019-11-20 14:59 發表   
3 A4 _& |$ P( X( L5 n' F0 X8 N/ Vany pics can see see?
$ W3 h* \' a3 y, L* Q# ^/ ?7 Z" k9 y5 ~5 _. R7 W% T0 t+ j: M

|# l0 {- F2 d5 {% s+ q# R你可以pm我你wechat我再send相你睇

二手校服、底裙

引用:
原帖由 tfghghuhvcuigf 於 2019-11-20 15:08 發表   9 k7 C7 `  w3 I  a
can see see
" s, m% ^+ D0 L7 [* A% g1 ~, s  N8 i! v* {

, ~, c' A# j+ s& Z你可以pm我你wechat我再send相你睇

二手校服、底裙

引用:
原帖由 concord 於 2019-11-20 12:24 發表   1 W& C$ R9 j0 [. ]) s

( {6 |- s' }- B! K7 rDGS唔係只得布校章車係條裙到咩?
. o# o( `8 t/ n7 Y
! }3 |: y. Q' {+ r
其實都唔係布校章係條裙度,係條裙繡咗DGS三個字

咁請問似呔針的金屬校章易買嗎?會否好似p.con咁中一派了便用6年?
引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-20 15:45 發表   
0 B; J4 z- u0 w0 N+ }
1 r* Z7 b7 V* O4 \  S7 d1 o
$ L9 G: V" m. \* u- w其實都唔係布校章係條裙度,係條裙繡咗DGS三個字