嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

二手校服、底裙

有興趣想要個心口針~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

二手校服、底裙

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-20 15:49 發表   
+ B  ]' _4 N. V1 Y咁請問似呔針的金屬校章易買嗎?會否好似p.con咁中一派了便用6年?
" D4 A( ?# `* K* \& w

& g1 k  ?) {# G* L$ J! E: g. V! n
& A' e5 I! k. G我們沒有呔針的,沒有規定要用呔針。冬季校服的校呔只是普通紅色校呔。
" \% k! u* G8 M金屬校章係有的

二手校服、底裙

引用:
原帖由 kk012003 於 2019-11-20 16:14 發表   - o" v" s/ e' m: m5 R
有興趣想要個心口針~
/ p! ?* [- |1 g$ _5 d3 Y" d# [$ x: }1 t  b1 M
我幫你睇下

順便幫埋我睇吖
引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-20 19:13 發表   . r+ k1 W  A$ S/ ~: c, K9 r, P* V. G- D
8 ]+ ~+ `. V0 K- N" P: k1 D
- K, r0 b7 s3 j1 g
我幫你睇下

二手校服、底裙.

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-20 20:43 發表   1 y& i1 R& X" j* C% @5 h
順便幫埋我睇吖
8 y( q: m5 P9 S) u( b  a8 q8 R+ F  G" W6 s1 `' L# }
好,ok la

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   
* J" [1 Y/ [: U3 d$ E' E4 T4 H8 ^% d$ E我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我
5 n$ l, ^/ X# e) l- B
; i2 Q- E% I2 [7 |/ L如果有興趣買可以pm我呀

可以一睇??

引用:
原帖由 Cosine2k 於 2019-11-29 13:27 發表   
7 }3 A* b2 ?; H. H可以一睇??
/ S3 K. B) U3 _# L: i% b. L
; J) [% F* ~  R6 H) d/ B7 C
你有冇wechat?可以pm我你wechat ID我send俾你睇

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   3 V; m0 O2 X2 B* b* w
我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我
4 k) b; N, ?5 V& K0 w
% }* J' _6 u2 y( G* R

5 M+ b( B0 ?' X- N/ J因為現在已轉DGS,有冇人有興趣買我之前間學校(培英)的校裙?

本身咩學校先??

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2020-1-13 05:10 發表   ! R( y. C. Y8 M2 l
2 ?5 q* A9 P4 V  x$ b

* U$ h7 g+ c/ v" O0 S
* T* j/ ?  G- S+ S因為現在已轉DGS,有冇人有興趣買我之前間學校(培英)的校裙?
2 m3 _  ~+ L4 T  f# b  A

" j" Z( U1 `* n$ t8 p1 m3 P8 w賣出啦

好正wor

我唔可以PM我啲相?# v+ J5 i0 z" z  F& p# O! s( S5 |
thx

引用:
原帖由 tpudsales 於 2020-6-4 18:52 發表   & K, h, }* T6 I
我唔可以PM我啲相?
) [5 t2 A( f3 X2 z* }% r1 A1 K2 Y# |thx
8 e" C+ W' o( I0 R" H' q' v& i  }- {8 T: ?/ T7 i7 H  a/ o
已email你