嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

二手校服、底裙

有興趣想要個心口針~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

二手校服、底裙

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-20 15:49 發表   
* b0 k8 `! ~3 c0 H! m$ V3 ^咁請問似呔針的金屬校章易買嗎?會否好似p.con咁中一派了便用6年?
) M% `9 M: i$ C7 x5 [. B, Q+ @/ e8 b3 {- _6 p

6 K2 p' c; z1 D- x7 y+ l" A4 O$ h( D我們沒有呔針的,沒有規定要用呔針。冬季校服的校呔只是普通紅色校呔。& Y6 k$ I8 H5 a- c2 \
金屬校章係有的

二手校服、底裙

引用:
原帖由 kk012003 於 2019-11-20 16:14 發表   * Y; l/ U8 x4 ]6 P3 K9 Q' k" x
有興趣想要個心口針~
) q  @. ^' _; ~% U
/ i9 z; `: h4 r. g2 \/ v+ A我幫你睇下

順便幫埋我睇吖
引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-20 19:13 發表   
! |3 m1 A/ `/ p
5 j8 r0 R1 u2 c1 _! N/ R8 D
7 Y/ f+ ?- q+ O. n1 S& I; ~我幫你睇下

二手校服、底裙.

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-20 20:43 發表   
0 o6 J: d6 i0 r! _順便幫埋我睇吖
6 o8 S3 c4 Q7 Y/ X

3 u8 \9 d* Q% N; @; E$ E/ [好,ok la

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   ( c( @& r7 R+ l3 E2 a1 i, l
我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我
, R$ K0 _! t1 V9 a$ e+ D
* K1 F# R# y  t
如果有興趣買可以pm我呀

可以一睇??

引用:
原帖由 Cosine2k 於 2019-11-29 13:27 發表   - @! p& i; f" P5 i* U# \; X  ^
可以一睇??
& {4 U/ ~6 I7 V; X

: B, d( [# A' x2 v你有冇wechat?可以pm我你wechat ID我send俾你睇

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   
- b6 ~3 I+ B5 }( z我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我
5 B' G, j0 q7 I* ?
8 d2 J( C" e$ M, l* i # V2 x! X# {4 f% [; `
因為現在已轉DGS,有冇人有興趣買我之前間學校(培英)的校裙?

本身咩學校先??

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2020-1-13 05:10 發表   
; t% n* l! W" G* }7 J$ H4 O3 {% W# P6 J7 }# `

5 n0 q' P2 d+ q! h4 _
' {" u  N& k+ v0 T; k3 k: v! ]因為現在已轉DGS,有冇人有興趣買我之前間學校(培英)的校裙?
, S, X/ z3 b1 Z* S5 }
- Z, e3 K) \7 q, Q4 ^* ?
賣出啦

好正wor

我唔可以PM我啲相?
4 U8 e1 y3 v- n9 W$ Z" C  U% ?7 Sthx

引用:
原帖由 tpudsales 於 2020-6-4 18:52 發表   
0 \6 V+ O  `/ ?% D- Q) c) |我唔可以PM我啲相?
3 \  S' O0 e% B) i- E8 ]" @& vthx
4 N7 G( Y- Y. i4 j* e- T9 d+ m6 j1 k# t
已email你