嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

二手校服、底裙

有興趣想要個心口針~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

二手校服、底裙

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-20 15:49 發表   
. J1 ?6 j. m/ J7 w. B& @咁請問似呔針的金屬校章易買嗎?會否好似p.con咁中一派了便用6年?
( m$ J+ I- o% j, o
2 U- m' o' Z: W# ]
" S' P+ ?9 v- V. w" y! K/ D我們沒有呔針的,沒有規定要用呔針。冬季校服的校呔只是普通紅色校呔。8 d5 f; N' o9 a
金屬校章係有的

二手校服、底裙

引用:
原帖由 kk012003 於 2019-11-20 16:14 發表   : J% L' @! V8 J, d5 s
有興趣想要個心口針~
5 [6 D9 O: G9 L4 f. V1 h) _$ z4 M% n$ z- r' |
我幫你睇下

順便幫埋我睇吖
引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-20 19:13 發表   
/ [' o3 Z, i8 m8 q% h
( {% _. W8 n% D8 \3 X5 p2 F6 j! e0 ]* G
我幫你睇下

二手校服、底裙.

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-20 20:43 發表   
1 W) X1 X% _' P  F/ l" G8 L7 X順便幫埋我睇吖
: U: r  u3 q6 L: k0 i

8 L5 \2 ]( ^! A9 Y# P好,ok la

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   , A( n/ |) p  x
我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我
# ~5 y# @0 K* s  E

% Q; q# @) e! W. Q如果有興趣買可以pm我呀

可以一睇??

引用:
原帖由 Cosine2k 於 2019-11-29 13:27 發表   
: b# r$ D: e' Y8 b; `可以一睇??
& t' x5 F; j  K3 d% m
: E# R2 v! d% \7 \9 T3 ?8 _4 P) U你有冇wechat?可以pm我你wechat ID我send俾你睇

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   
. _$ Q+ g4 D+ ^- G" N) A4 C9 S4 C' |) c- u我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我
) p4 ?$ ~# W' {* S5 f- L

1 {9 ?( t0 k$ d% \' x5 M, Y1 y
) X: L6 C) c2 p/ y' L因為現在已轉DGS,有冇人有興趣買我之前間學校(培英)的校裙?

本身咩學校先??

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2020-1-13 05:10 發表   0 \+ b% m) r& E
6 ]8 H$ ?+ Z# t  h

$ q. q& G: A& C& z+ L! f6 P" b
3 l5 j' s6 Q0 X; c- p% U! l7 U因為現在已轉DGS,有冇人有興趣買我之前間學校(培英)的校裙?
- c+ Z9 Y2 B- E7 Y
& b- X2 u  {8 J; b% C賣出啦

好正wor

我唔可以PM我啲相?
$ _, p8 b, |, l/ x, ]* v2 S9 [1 ]" othx

引用:
原帖由 tpudsales 於 2020-6-4 18:52 發表   
4 K1 x4 N, }; }2 t我唔可以PM我啲相?
3 `* _9 e. J& C/ O6 O) E5 S* X4 h9 kthx
1 S- q/ ]9 @3 {% W1 T2 N" m- n' t  x; q0 k
已email你